reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
No to jesesmy w podobnej sytuacji. Jestem w 40 dniu cyklu. testowalam 2 dni temu i neg. Kiedy przestalas brac tabletki? ja w pazdzierniku mialam pierwszy cykl bez. I wszystko bylo ok. Przed moim 1szym dzieckiem wszystko bylo cacy, zadnych jazd. Ciaze testowalam wtedy bardzo pozno bo bylam 3 tyg opozniona. Informuj mnie na bierzaco co z twoja @:)

to mój pierwszy cykl jak odstawilam tabletki obawiałam sie ze tak będzie i się sprawdzilo.. pewnie bez luteiny się nie obędzie ale jeszcze czakam

kasieczek brałam clo i jeszcze jakiś lek na cukrzyce( której nie mam) a skutek uboczny to zwiększenie płodności zapomniałam nazwę..

Ostatnia edycja:
basia dzieki za odpowiedz , wziełam ta luteine wedle jej zalecen czyli 3 dni po najwiekszej ilosci plodnego sluzu co i tez pokrywa sie z twoimi zaleceniami bo tempka tez trzeci dzien rosnie tylko własnie chodziło mi czy luteina podnosi temperature ale moze faktycznie niezabardzo skoro i z tabletkami i bez miałas podobne temperatury. oczytałam całą ulotke ale nic o tym nie napisali wiec jutro sie okaze

Witam dziewczyny:-D

Basik - cieszę się że ułożyło Ci się tak jak chciałaś, za to luty będzie Twój.:tak:

Ja mam jakiś podły humor, nie wiem co jest nie tak. Wczoraj sobie popłakałam, przynajmniej mi ulżyło. :tak:

cześć dziewczyny, nie tylko Ty góralko masz dzisiaj podły humor bo ja też, miałam jakieś głupie sny w nocy, śniło mi się, że zęby mi wypadają i do dentysty musiałam chodzić co chwilę... czytałam sennik i to oznacza śmierć kogoś bliskiego :-( niby nie wierze w takie rzeczy ale jakoś się tym przejęłam a jeszcze się okazało, że taki nasz wujek nie da rady załatwić pracy mojemu K. :-( eh ciągle pod górkę... z tego wszystkiego się zaczęłam wczoraj zastanawiać czy to jednak dobry moment na dziecko

Dziewczyny ja dzisiaj juz zglupialam. Zrobilam dzisiaj test owu i wyszedl bardzo wyrazny ale ja sluz plodny byl 3 dni temu, temperatura rosnie od 3 dni i wydawalo mi sie ze ten test wczesniejszy byl tez pozytywny a ten wyszedl " pozytywnieszy" i wzielam z rana ta luteine. Zerknijcie na moj wykres co o tym sadzicie

Dziewczyny ja dzisiaj juz zglupialam. Zrobilam dzisiaj test owu i wyszedl bardzo wyrazny ale ja sluz plodny byl 3 dni temu, temperatura rosnie od 3 dni i wydawalo mi sie ze ten test wczesniejszy byl tez pozytywny a ten wyszedl " pozytywnieszy" i wzielam z rana ta luteine. Zerknijcie na moj wykres co o tym sadzicie

Marcia moim zdaniem nie bylo u ciebie jeszcze owulki,a skok tempki musi byc o 0,2 stopnia wyzsza od szesciu najnizszych.u Ciebie nie ma tego skoku wiec owulki nie bylo,nie wiem czy pomoglam.

reklama
dzieki basiu na wszelki wypadek nie bede brała dzisiaj wieczorem luteiny, jedna dawka moze nie zaszkodzi, musze sie przejechac do swojej gin moze jutro wezme wykres i zapytam ja co i jak no i oczywiscie wykorzystam meza dzisiaj

Do góry