reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Ale się wszystkie zgrały :D albo 17 albo 26 :D

Oj tylko ja w lutym :-D ale o mnie nikt nie pamięta :tak:

anulka sprobuj :) powinno juz wyjsc:)
kurde dziewczynki zycze wam tych II kreseczek naprawde:)
a mi mozecie zyczyc zebym nie osiwiala do czwartku... bo ja nie mam typowych objawo nadal... moze dobrze ale osiwieje powaznie:(

Marka ty masz się nie denerwować, i nie doszukuj się na siłę bo na pewno jest wszystko w porządku. I naprawdę nie potrzebnie zaprzątasz sobie głowę tym co nie trzeba.

A co do facetów, dziękować ale u nas nie ma czegoś takiego jak "ciche dni". Owszem kłócimy się i mogę powiedzieć że bardzo często, ale to jest na takiej zasadzie że po prostu troszkę głośniej każde z nas wyraźni swoje zdanie:tak: Później jest cisza, ale potrafimy się dogadać i to jest dla mnie najważniejsze. Niestety u mnie w domu te ciche dni doprowadzały mnie do szału:szok: moi rodzice potrafili ze sobą nie rozmawiać nawet 3 tygodnie, więc jestem wyczulona i staram się by u nas do tego nie doszło.

Ostatnia edycja:
reklama
góralko oczywiście, że o Tobie pamiętamy :-) zakupiłam 2 te testy acona :) przelew już poszedł także teraz trzeba będzie czekać na przesyłkę

Termin testowania:
Anulka: 16.01.2013r.
emalia: 17.01.2013r.
Ashlee: 17.01.2013r.
Nanncy: 17/19.01.2013r.
avensis: 26.01.2013r.
nula: 26.01.2013r.
koriander: 26.01.2013r.
marcia: 26/28.01.2013r.
annie: 27/28.01.2013r.
góralka: 6/7.02.2013r.

to ja dołączam do góralki ok 6 lutego będę testować, nie wiem ilo dniowy będę miała cykl tym razem, ale wtedy będzie mój 30 dc więc zobaczymy co w trawie piszczy :)

u mnie @ już na końcówce więc zaczynamy odliczanie do potencjalnych dni płodnych...

ale mnie nosi dziś... jak tak dalej pójdzie to mąż ode mnie ucieknie zmolestowałam go już dziś dwa razy i szczerze powiedziawszy nie odmówiłabym trzeciego razu... Jejku aż sama się nie poznaje.... To wszystko przez tego Greya... mój M. mi już zapowiedział, że jak tak dalej pójdzie to zabroni mi czytać tę książkę bo inaczej go zamęczę!!!!!!

:-D :-D:-D :-D

Hej dziewczyny
Widzę ze tu u was niedługo będzie sie działo:). Trzymam za wszystkie kciuki. Rzadko sie tu u was udzielam ale czytam:). Pochłonęło mnie już na wrześniowkach. A moze jeszcze którąś z was zdąży do nas dołączyć:).
U mnie nadal mdłości i wymioty na tapecie. Jutro wieczorem mam pierwsza wizytę. Strasznie sie denerwuje.

Cześć moje staraczki i już zafasolkowane :)

Dzisiaj jest już lepiej. Miejmy nadzieję, że najgorsze już za nami. Bardzo Wam dziękuję za ciepłe słowa, które naprawde dodają otuchy.
My w tym cyklu ze względu na okoliczności odpuściliśmy staranka. Szkoda ale nie znamy dnia ani godziny. Chodziliśmy tak padnięci, że nawet siły nie było na fiku-miku. Więc pozostaje mi poczekac do lutego. Co prawda przytulanki w dni płodne były ale nie robię sobie wielkich nadziei.

Trzymam za Was wszystkie mocno kciuki :-)

Hej, a mnie chyba coś bierze... Poza tym, że cały dzień strasznie ciągnęły mnie jajniki i odczuwam PMS to jeszcze doszła jakaś huśtawka nastrojów, włącznie z płaczem... Idealne PMS jak bum cyk cyk, tyle, że to 21dc :szok:. Ostatni cykl miałam 28 dniowy, 25ego odstawiłam Dupka a po 3 dniach przyszła @, więc może faktycznie już pora na te napięcia...
Aha, zaczęłam o tym, że mnie coś bierze...Rano tempka skoczyła do 37 stopni a w ciągu dnia mam prawie 37,5, wygląda na to, że dopadło mnie przeziębienie, po prostu ekstra! :dry:

Czesc dziewczyny!

Ania wiesz ze jak sie odpuszcza to tak najlepiej wychodzi wiec trzyamam kciuki

a ja zasuwam do swojej gin zapytac o ta luteine, wieczorem nie brałam , tempka min w gore poszła( dobrze ze nie w dół) u mnie nigdy nie było super skoku temperatury bo chyba taka moja uroda :tak:
ide dziecko dzwigiem z wyra podnosic, jeszcze ten tydzien i mamy ferie:-D to se odpoczne i moje dziecko rozwaza wszystkie za i przeciw wyjazdu na wakacje do babci( meza rodziców) moze uda sie ja wykopac na pare dni. dobra zmykam, miłego dnia

reklama
Cześć dziołszki :)

Ja dzisiaj wziełam dzień wolnego. Miałam takiego lenia, że pewnie i tak byłabym mało produktywna dla firmy :-) no i troszke pofiglowaliśmy z rana może coś się wykluje.

marcia bardzo wcześnie w tym roku ferie. Chwilka wolnego się przyda na figle z małżonkiem w całym domu :-)

Do góry