reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Dzień Dobry wszystkim :)

Witaj Wuka

Miałam dzisiaj iść na zajęcia, ale niestety zmieniam kierunek, idę do przychodni. :( Wstaje rano chciałam szybko wyłączyć budzik i tak jak by zgięło mi nogi, no ale pomyślałam że pewnie szybko wstałam. No i wstaje dalej... zrobiłam krok i runęłam jak długa, dobrze że nic nie bo obok mnie mogło by się to inaczej skończyć. Jedynie co to chyba zwichnęłam sobie środkowego palca :) No ale tu się uśmiech kończy, przestraszyłam się ponieważ nasz znajomy też miał problem że nagle upadał tylko że on był w rucha ja wstawałam z łóżka. Niestety dziś jeździ na wózku. Idę do lekarza pierwszego kontaktu zobaczę co powie, może to zwykły niedobór magnezu? Pewnie każe mi zrobić jakieś badania.

Witajcie dziewczynki :) Ja dopiero wstałam bo szydełkowałam do 3 nad ranem!! no i ciężko było wstać wcześniej! a teraz już nie ma wyboru bo trzeba na zajęcia ruszać!

Basik - no ja trzymam jeszcze mocniej kciuki :-):-)
Wulka witaj u nas :tak: i powodzonka jak każdej!
Mmonika - ja odstawiłam kawę w kwietniu ( a piłąm 4 fusiaste z 2 łyżeczek przynajmniej!) lekarz mi kazał! początkowo była tragedia, nie mogłam się ogarnąć, współczułam każdemu kto miał jakiś nałóg i starał się go rzucić! teraz już lepiej, ale funkcjonuje na wolniejszych obrotach stanowczo!
Butterfly z wielorybkiem to przesadzasz laseczko:tak:
Góralka daj znać po wizycie co z Tobą!!

Wuka witaj:-)
Kasieczek ale z Ciebie nocny Marek:-D,mnie szydelkowanie robienie na drutach ba nawet przyszycie guzika doprowadza do furiiii:wściekła/y:
Goralka czekamy na wiesci.

:-D Matko Boska, o tej godzinie to się przewalałam na 3 bok :-D a poszłam spać przed 22 :szok: bo mój bidok usnął a w tv nic nie było specjalnego to też się już położyłam :sorry2:

góralko miejmy nadzieję,że to nic poważnego :)

Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie:-)
Marcia jasne,że skorzystałam, co miałyśmy same na wątku siedzieć - w kupie raźniej:-D
Góralka daj znać co powiedział lekarz

reklama
:-D tu każdy jest mile widziany, i mam nadzieję że grudzień będzie dla nas magiczny :-D hahaha , oglądam śmieszne stronki i co ja widzę ;-)

propozycja kąpieli na dzisiejszy wieczór :-)
4b319d4efa0aaa5361f3a9f35dadf215.jpeg

Do góry