reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Dzień Dobry wszystkim :)

Witaj Wuka

Miałam dzisiaj iść na zajęcia, ale niestety zmieniam kierunek, idę do przychodni. :( Wstaje rano chciałam szybko wyłączyć budzik i tak jak by zgięło mi nogi, no ale pomyślałam że pewnie szybko wstałam. No i wstaje dalej... zrobiłam krok i runęłam jak długa, dobrze że nic nie bo obok mnie mogło by się to inaczej skończyć. Jedynie co to chyba zwichnęłam sobie środkowego palca :) No ale tu się uśmiech kończy, przestraszyłam się ponieważ nasz znajomy też miał problem że nagle upadał tylko że on był w rucha ja wstawałam z łóżka. Niestety dziś jeździ na wózku. Idę do lekarza pierwszego kontaktu zobaczę co powie, może to zwykły niedobór magnezu? Pewnie każe mi zrobić jakieś badania.

Witajcie dziewczynki :) Ja dopiero wstałam bo szydełkowałam do 3 nad ranem!! no i ciężko było wstać wcześniej! a teraz już nie ma wyboru bo trzeba na zajęcia ruszać!

Basik - no ja trzymam jeszcze mocniej kciuki :-):-)
Wulka witaj u nas :tak: i powodzonka jak każdej!
Mmonika - ja odstawiłam kawę w kwietniu ( a piłąm 4 fusiaste z 2 łyżeczek przynajmniej!) lekarz mi kazał! początkowo była tragedia, nie mogłam się ogarnąć, współczułam każdemu kto miał jakiś nałóg i starał się go rzucić! teraz już lepiej, ale funkcjonuje na wolniejszych obrotach stanowczo!
Butterfly z wielorybkiem to przesadzasz laseczko:tak:
Góralka daj znać po wizycie co z Tobą!!

Wuka witaj:-)
Kasieczek ale z Ciebie nocny Marek:-D,mnie szydelkowanie robienie na drutach ba nawet przyszycie guzika doprowadza do furiiii:wściekła/y:
Goralka czekamy na wiesci.

:-D Matko Boska, o tej godzinie to się przewalałam na 3 bok :-D a poszłam spać przed 22 :szok: bo mój bidok usnął a w tv nic nie było specjalnego to też się już położyłam :sorry2:

góralko miejmy nadzieję,że to nic poważnego :)

Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie:-)
Marcia jasne,że skorzystałam, co miałyśmy same na wątku siedzieć - w kupie raźniej:-D
Góralka daj znać co powiedział lekarz

reklama
:-D tu każdy jest mile widziany, i mam nadzieję że grudzień będzie dla nas magiczny :-D hahaha , oglądam śmieszne stronki i co ja widzę ;-)

propozycja kąpieli na dzisiejszy wieczór :-)
4b319d4efa0aaa5361f3a9f35dadf215.jpeg

Do góry