reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

góralka ciezko powiedziec do jakiego lekarza trafiłaś ale powiem ci ze ci mlodzi są lepsi od tych starych pod jednym kątem, ten stary wpada w rutyne a ten mlody jest jeszcze mało doświadczony wiec sie boi popełnic błąd wiec bardziej sie stara i ma swieza wiedze w głowie wiec moze to nic grożnego.

co do tabletek dla facetów ze oni jak zaczynaja brac cos na wzmocnienie zołnierzyków to efekty sa dopiero po 3 miesiacach

reklama
Mi ostatnio kręciło się w głowie w niedzielę :baffled: myślałam,że padnę. Nawet leżąc czułam się jak na karuzeli ale od czego nie wiem :sorry2: Dopiero po 3 miesiącach :szok: tego to nie wiedziałam - myślałam że szybciej

:-D strasznie dłuuuuuuuuuuuuuuuuugo :szok: mam nadzieję,że "nasze" żołnierzyki są silne :-D i ustrzelą trafnie :sorry2::happy2:
6631_kinder-niespodzianka.jpg

:-D haha, zobaczymy. Mam nadzieję,że ustrzelimy też jedno a nie dwójkę :-D bo ja jak jestem na hormonach cały czas do tego CLO dojdzie i wyczytałam,że skutkiem ubocznym może być ciąża mnoga

Jakie świetne zdjęcie :)

No nic ja się muszę jeszcze raz wybrać tym razem do szpitala, ściągam skarpetę, a tu palec siwy. Muszę sprawdzić czy nie jest złamany. Mam nadzieje że nie :)

;-) mój tata ostatnio spadł z naczepy :baffled: i myśleliśmy,że się połamał a jeszcze się uparł głupek ( a z bólu nie spał w nocy ) że nie pojedzie do szpitala - bo był w trasie na drugim końcu polski :dry::sorry2: i sam wracał tirem 11 godzin do domu!!!!!! ale dostał od nas zjeby!! na szczęście okazało się,że jest mocno poobijany a to gorzej boli niż złamanie i leżał w domu 3 tygodnie

Cześć Dziewczyny. Od wczoraj mam jakiś dziwny nastrój, tylko bym się chciała przytulać do mojego eM i przytulać. Do tego jestem w 9dc,a brzuch mnie pobolewa jak na @. Nie wiem o co chodzi,buuu. Jakieś przesilenie, czy coś...:szok:

reklama
Do góry