reklama
Generalnie to dzisiaj czuje jajniki a wieczorkiem jak robilam kolacje to tak mnie ukulo w lewym jajniku az krzyknelam a na lewym mam torbiel. Mam nadzieje ze z ran zobacze wyzsza temperature. Nawet teraz leze i mam 35,98
SeeYou
Fanka BB :)
Hej Tylko ja nie jestem tutaj śpiochem Nadrabiałam wasze posty, bo wczoraj całydzień zakuwałam z koleżanką do egzaminu
oglądałam do 1 w nocy film 'Bokser' ale mnie ruszyyył, popłakałam sobie trochę .
Śniło mi się tej nocy, że w ciąży jestem a sny się tłumaczy na odwrót kurde?
U mnie dziś 25 dzień cyklu, powstrzymuje się przed kupieniem testu póki co.
annie do której pracujesz? Może Ci za chwilę przejdzie i dostaniesz trochę więcej energii.
oglądałam do 1 w nocy film 'Bokser' ale mnie ruszyyył, popłakałam sobie trochę .
Śniło mi się tej nocy, że w ciąży jestem a sny się tłumaczy na odwrót kurde?
U mnie dziś 25 dzień cyklu, powstrzymuje się przed kupieniem testu póki co.
annie do której pracujesz? Może Ci za chwilę przejdzie i dostaniesz trochę więcej energii.
SeeYou własnie robię sobie cafe :-) a dzisiaj siedzę do 15.30 i to w dodatku sama bo koleżanka się rozchorowała...
tutaj masz sennik wcale nie na opak się tłumaczy :-)
http://www.net-sennik.pl/sen/250/byc-w-ciazy
tutaj masz sennik wcale nie na opak się tłumaczy :-)
http://www.net-sennik.pl/sen/250/byc-w-ciazy
Ostatnia edycja:
SeeYou
Ooo widzisz, jeśli śni mi się ciąża- symbolizuje to chęć posiadania przeze mnie dziecka
A tak na poważnie strasznie mnie bolą cycki! Ale wstrzymam się z testem 14ego powinnam dostać @, ale biorę pod uwagę, że może mi się spóźnić z 2 dni, a więc poczekam- może wytrzymam
annie gdzie pracujesz? Smacznej kawki
A tak na poważnie strasznie mnie bolą cycki! Ale wstrzymam się z testem 14ego powinnam dostać @, ale biorę pod uwagę, że może mi się spóźnić z 2 dni, a więc poczekam- może wytrzymam
annie gdzie pracujesz? Smacznej kawki
A
avensis
Gość
Cześć Dziewczynki. Nie wiem, czy któraś z Was pobije mnie z codziennym wstawaniem do pracywstaję codziennie o 5.30 Ale przez 12 lat pracy już się przyzwyczaiłam.
SeeYou, już niedługo możesz testować, trzymam kciuki za pozytywny test.
A może zrobimy listę z datami testowania?
Ja testuję 26.01.
SeeYou, już niedługo możesz testować, trzymam kciuki za pozytywny test.
A może zrobimy listę z datami testowania?
Ja testuję 26.01.
reklama
SeeYou
Myślałam kiedyś o takiej liście
annie zapomniałam, że to Ty pracujesz na składzie węglowym, zmieniłaś zdjęcie i stąd mi się zaczęło mylić, a jest nas na forum coraz więcej
avensis tak ja niedługo myślę testować, im bliżej tym bardziej zaczynam świrować i z jednej strony myślę, że na pewno się nie udało, innym razem wydaje mi się, że to na pewno był ten cykl i tak w kółko każda z was na pewno to samo czuje co miesiąc
avensis jak pracowałam chwilę jako przedst.handl. to wstawałam nieraz nawet o 3:30 żeby o 4 wyjechać w trasę- to była dopiero masakra! Ale ja lubiłam tą pracę, cały czas się poznawało nowych ludzi, obserwowałam sobie krajobraz jak się zmienia cały czas w ruchu, a mi to odpowiada jestem typowym zodiakalnym skorpionem
Ja lecę smażyć naleśniki,piec muffinki i takie tam różne bo mam podać mojemu K, bo jeszcze na dwa tygodnie musi zostać w delegacji mam nadzieję, że nie dłużej. I ja się tu rozpisuje, a jego kolega z pracy ma być po to około południa!
Miłego dnia wam życzę, ciumki!
annie zapomniałam, że to Ty pracujesz na składzie węglowym, zmieniłaś zdjęcie i stąd mi się zaczęło mylić, a jest nas na forum coraz więcej
avensis tak ja niedługo myślę testować, im bliżej tym bardziej zaczynam świrować i z jednej strony myślę, że na pewno się nie udało, innym razem wydaje mi się, że to na pewno był ten cykl i tak w kółko każda z was na pewno to samo czuje co miesiąc
avensis jak pracowałam chwilę jako przedst.handl. to wstawałam nieraz nawet o 3:30 żeby o 4 wyjechać w trasę- to była dopiero masakra! Ale ja lubiłam tą pracę, cały czas się poznawało nowych ludzi, obserwowałam sobie krajobraz jak się zmienia cały czas w ruchu, a mi to odpowiada jestem typowym zodiakalnym skorpionem
Ja lecę smażyć naleśniki,piec muffinki i takie tam różne bo mam podać mojemu K, bo jeszcze na dwa tygodnie musi zostać w delegacji mam nadzieję, że nie dłużej. I ja się tu rozpisuje, a jego kolega z pracy ma być po to około południa!
Miłego dnia wam życzę, ciumki!