reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

image.jpg wygrzebalam zdjecie testow z poprzedniego cyklu i tu widac ewidentnie ze drugi i trzeci test jest pozytywny. Specjalnie polozylam trzy dla kontrastu.
ania na to wyglada fajnie by bylo zebysmy zaciazyly wogle fajnie by bylo zebysmy wszystkie zaciazyly

reklama
Generalnie to dzisiaj czuje jajniki a wieczorkiem jak robilam kolacje to tak mnie ukulo w lewym jajniku az krzyknelam a na lewym mam torbiel. Mam nadzieje ze z ran zobacze wyzsza temperature. Nawet teraz leze i mam 35,98

Dzień dobry śpiochy ;-)

Jestem nie do życia dzisiaj. Ledwo zdązyłam do pracy. A tak mnie kłuje dzisiaj, że ledwo mogę usiedzieć na tyłku.

Ostatnia edycja:
Hej :) Tylko ja nie jestem tutaj śpiochem :p Nadrabiałam wasze posty, bo wczoraj całydzień zakuwałam z koleżanką do egzaminu :)
oglądałam do 1 w nocy film 'Bokser' ale mnie ruszyyył, popłakałam sobie trochę ;).
Śniło mi się tej nocy, że w ciąży jestem :D a sny się tłumaczy na odwrót kurde?:p
U mnie dziś 25 dzień cyklu, powstrzymuje się przed kupieniem testu póki co.
annie do której pracujesz? Może Ci za chwilę przejdzie i dostaniesz trochę więcej energii.

Ooo widzisz, jeśli śni mi się ciąża- symbolizuje to chęć posiadania przeze mnie dziecka :D
A tak na poważnie strasznie mnie bolą cycki! Ale wstrzymam się z testem :) 14ego powinnam dostać @, ale biorę pod uwagę, że może mi się spóźnić z 2 dni, a więc poczekam- może wytrzymam :)
annie gdzie pracujesz? Smacznej kawki :)

Cześć Dziewczynki. Nie wiem, czy któraś z Was pobije mnie z codziennym wstawaniem do pracy:-pwstaję codziennie o 5.30:tak: Ale przez 12 lat pracy już się przyzwyczaiłam.
SeeYou, już niedługo możesz testować, trzymam kciuki za pozytywny test.
A może zrobimy listę z datami testowania?
Ja testuję 26.01.:tak:

SeeYou może cosu Ciebie już kiełkuje :cool2: a pracuję na składzie węglowym.
avensis dobry pomysł bo na grupie jest ale nie każdy do niej należy

reklama
Myślałam kiedyś o takiej liście :)
annie zapomniałam, że to Ty pracujesz na składzie węglowym, zmieniłaś zdjęcie i stąd mi się zaczęło mylić, a jest nas na forum coraz więcej :)
avensis tak ja niedługo myślę testować, im bliżej tym bardziej zaczynam świrować ;) i z jednej strony myślę, że na pewno się nie udało, innym razem wydaje mi się, że to na pewno był ten cykl i tak w kółko :D każda z was na pewno to samo czuje co miesiąc :D
avensis jak pracowałam chwilę jako przedst.handl. to wstawałam nieraz nawet o 3:30 żeby o 4 wyjechać w trasę- to była dopiero masakra! Ale ja lubiłam tą pracę, cały czas się poznawało nowych ludzi, obserwowałam sobie krajobraz jak się zmienia :D cały czas w ruchu, a mi to odpowiada :) jestem typowym zodiakalnym skorpionem :)
Ja lecę smażyć naleśniki,piec muffinki i takie tam różne bo mam podać mojemu K, bo jeszcze na dwa tygodnie musi zostać w delegacji :( mam nadzieję, że nie dłużej. I ja się tu rozpisuje, a jego kolega z pracy ma być po to około południa!
Miłego dnia wam życzę, ciumki!

Do góry