reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
No dokladnie to jest moze powod dla ktorego testy wychodza slabo . Przejrzalam te aukcje i niestety nie wszyscy pisza jaka czulosc testu a to jest bardzo wazne

Ja ostatnio robiłam Pre-Test, opakowanie z Moniką Mrozowską z "Rodziny zastępczej" :p Niestety nie widzę nigdzie info na temat jego czułości. Robiłam też kiedyś Quick Vue i ma czułość 25ml z tego co widzę, czyli nieźle.

Ps widzę, że to bardzo dobry temat :-)

A powiedzcie mi, lepiej robić płytkowe czy strumieniowe? jaka jest różnica?

Ostatnia edycja:
nanncy a zmieniając troszkę temat powiedz mi jak zrobiłaś sobie suwaczki? bo masz bardzo ładne :)
tzn. chodzi mi o to, który link kopiujesz i w jakim miejscu

Ostatnia edycja:
kurcze, nie mam jak Was nadrobić, więc napiszę bardzo krótko...
Butterfly nie smutaj się kochana, może jeszcze za wcześnie na test.

witam nowe staraczki!!!! powodzenia dziewczyny!!!!!

wczoraj mieliśmy z M. długą rozmowę.... wyjaśniliśmy sobie to i owo, dziś już jest w miarę normalanie, ale zobaczymy na jak długo ta rozmowa podziałała.

u mnie nudy, nadal @, nadal obfita, przez tyle lat brania tabletek odwykłam od obfitych @ i mam już dosyć....

Ja kupiłąm na allegro które maja czułość 25 i w rossmanie kupiłam domowe labolatorium które maja 40 i działają o wiele lepiej niż te 25.

reklama
Do góry