reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
No dokladnie to jest moze powod dla ktorego testy wychodza slabo . Przejrzalam te aukcje i niestety nie wszyscy pisza jaka czulosc testu a to jest bardzo wazne

Ja ostatnio robiłam Pre-Test, opakowanie z Moniką Mrozowską z "Rodziny zastępczej" :p Niestety nie widzę nigdzie info na temat jego czułości. Robiłam też kiedyś Quick Vue i ma czułość 25ml z tego co widzę, czyli nieźle.

Ps widzę, że to bardzo dobry temat :-)

A powiedzcie mi, lepiej robić płytkowe czy strumieniowe? jaka jest różnica?

Ostatnia edycja:
nanncy a zmieniając troszkę temat powiedz mi jak zrobiłaś sobie suwaczki? bo masz bardzo ładne :)
tzn. chodzi mi o to, który link kopiujesz i w jakim miejscu

Ostatnia edycja:
kurcze, nie mam jak Was nadrobić, więc napiszę bardzo krótko...
Butterfly nie smutaj się kochana, może jeszcze za wcześnie na test.

witam nowe staraczki!!!! powodzenia dziewczyny!!!!!

wczoraj mieliśmy z M. długą rozmowę.... wyjaśniliśmy sobie to i owo, dziś już jest w miarę normalanie, ale zobaczymy na jak długo ta rozmowa podziałała.

u mnie nudy, nadal @, nadal obfita, przez tyle lat brania tabletek odwykłam od obfitych @ i mam już dosyć....

Ja kupiłąm na allegro które maja czułość 25 i w rossmanie kupiłam domowe labolatorium które maja 40 i działają o wiele lepiej niż te 25.

reklama
Do góry