reklama
butterfly21
hope & love
kąpiel relaksująca zaliczona :-) ! sos arabski jest pycha! zależy kto lubi, ale jeszcze nie doszłam z czego on jest
góralka1990
Fanka BB :)
Dzięki marcia30, na pewno skorzystam...
oj, ile ja bym dała za kąpiel, niesteyyy mam w mieszkaniu tylko prysznic
oj, ile ja bym dała za kąpiel, niesteyyy mam w mieszkaniu tylko prysznic
butterfly21
hope & love
;-) my planujemy remont łazienki w okolicach wiosna-lato i szczerze mówiąc chcemy raczej kupić prysznico-wannę. Takie 2w1. Nie zawsze ma się czas posiedzieć w wannie, to szybki prysznic jak znalazł i odwrotnie - jak ma się chęć poleżeć w wannie to nie ma przeszkód ;-)
góralka1990
No my niestety nie mamy dużej łazienki, rozkład też nie ciekawy więc nie ma mowy o wannie. Rok temu robiliśmy remont, miałam nadzieję że da radę ją gdzieś tam "wepchać", ale nie ma szans.
butterfly21
hope & love
;-) my też mamy taką średnią, ale zobaczymy co wyjdzie. ;-)
marka1307
mama aniołka Michałka
witajcie Góralka i Monika
temta spradzania sluzu--hehe tak to jest fakt albo po siusiu najlepiej przy podcieraniu , a lepiej po czyms grubszym poprostu lepeij widac , u mnie tez nie zawsze wychodzilo ale taki patent jest dobry hihihi
co do pizzzzzzzyyyyy mmmmm.... z tym ze ja zawsze robie swoja jakby kiedys ktoras chciala przepis na mega dobre ciasto do pizzy to pisac
co do in vitro to ja tez nie wiem za wiele szczerze mowiac moja znajoma zaszla w ciaze dzieki tej metodzie ale musialabym jej popytac...
cpo do lazienki my tez mamy mega malutka lazienke i w dodatku slabo ustawna ale moj robi remonty , wykonczenia , ocieplenia itd. wykombinowal tak ze zmiescila sie nam wanna narozna w lewy bok, na przeciw wejscia dal duze lustro i pod nim umywalke pod nia polke, a z prawej strony jest kibelek i wbudowana pralka i nad ta pralka i kibelkiem zrobil mi dwie zwykle polki i jedna narozna wiem ze troszke tak tego nie idzie sobie wyobrazic ale mysle ze mniej wiecej strescilam ... a co do prysznica to mielismy ale stwierdzilismy ze nie dajemy ze wzgledu na dzieci , Oliver nie lubi i nie lubial go wiec wanna wydala nam sie dobrym wyjsciem
temta spradzania sluzu--hehe tak to jest fakt albo po siusiu najlepiej przy podcieraniu , a lepiej po czyms grubszym poprostu lepeij widac , u mnie tez nie zawsze wychodzilo ale taki patent jest dobry hihihi
co do pizzzzzzzyyyyy mmmmm.... z tym ze ja zawsze robie swoja jakby kiedys ktoras chciala przepis na mega dobre ciasto do pizzy to pisac
co do in vitro to ja tez nie wiem za wiele szczerze mowiac moja znajoma zaszla w ciaze dzieki tej metodzie ale musialabym jej popytac...
cpo do lazienki my tez mamy mega malutka lazienke i w dodatku slabo ustawna ale moj robi remonty , wykonczenia , ocieplenia itd. wykombinowal tak ze zmiescila sie nam wanna narozna w lewy bok, na przeciw wejscia dal duze lustro i pod nim umywalke pod nia polke, a z prawej strony jest kibelek i wbudowana pralka i nad ta pralka i kibelkiem zrobil mi dwie zwykle polki i jedna narozna wiem ze troszke tak tego nie idzie sobie wyobrazic ale mysle ze mniej wiecej strescilam ... a co do prysznica to mielismy ale stwierdzilismy ze nie dajemy ze wzgledu na dzieci , Oliver nie lubi i nie lubial go wiec wanna wydala nam sie dobrym wyjsciem
góralka1990
mój dobry mąż właśnie kupił mi folik, tak więc zaczynamy zażywać
reklama
góralka1990
Powiedzcie mi jak to jest, mężczyzna też powinien zażywać kwas foliowy? Któryś z waszych facetów zażywa?