reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
;-) my planujemy remont łazienki w okolicach wiosna-lato i szczerze mówiąc chcemy raczej kupić prysznico-wannę. Takie 2w1. Nie zawsze ma się czas posiedzieć w wannie, to szybki prysznic jak znalazł i odwrotnie - jak ma się chęć poleżeć w wannie to nie ma przeszkód ;-)

No my niestety nie mamy dużej łazienki, rozkład też nie ciekawy więc nie ma mowy o wannie. Rok temu robiliśmy remont, miałam nadzieję że da radę ją gdzieś tam "wepchać", ale nie ma szans.

witajcie Góralka i Monika:)

temta spradzania sluzu--hehe tak to jest fakt albo po siusiu najlepiej przy podcieraniu , a lepiej po czyms grubszym poprostu lepeij widac , u mnie tez nie zawsze wychodzilo ale taki patent jest dobry hihihi:)

co do pizzzzzzzyyyyy mmmmm.... z tym ze ja zawsze robie swoja jakby kiedys ktoras chciala przepis na mega dobre ciasto do pizzy to pisac:)

co do in vitro to ja tez nie wiem za wiele szczerze mowiac moja znajoma zaszla w ciaze dzieki tej metodzie ale musialabym jej popytac...

cpo do lazienki my tez mamy mega malutka lazienke i w dodatku slabo ustawna ale moj robi remonty , wykonczenia , ocieplenia itd. wykombinowal tak ze zmiescila sie nam wanna narozna w lewy bok, na przeciw wejscia dal duze lustro i pod nim umywalke pod nia polke, a z prawej strony jest kibelek i wbudowana pralka i nad ta pralka i kibelkiem zrobil mi dwie zwykle polki i jedna narozna wiem ze troszke tak tego nie idzie sobie wyobrazic ale mysle ze mniej wiecej strescilam ... a co do prysznica to mielismy ale stwierdzilismy ze nie dajemy ze wzgledu na dzieci , Oliver nie lubi i nie lubial go wiec wanna wydala nam sie dobrym wyjsciem:)

Witam moje; tsh to 0,999.....prolaktyna 304,ale stosunek lh do fsh do niczego 1:35,jak nic zespol policystycznych jajnikow:crazy:

reklama
Do góry