reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
;-) my planujemy remont łazienki w okolicach wiosna-lato i szczerze mówiąc chcemy raczej kupić prysznico-wannę. Takie 2w1. Nie zawsze ma się czas posiedzieć w wannie, to szybki prysznic jak znalazł i odwrotnie - jak ma się chęć poleżeć w wannie to nie ma przeszkód ;-)

No my niestety nie mamy dużej łazienki, rozkład też nie ciekawy więc nie ma mowy o wannie. Rok temu robiliśmy remont, miałam nadzieję że da radę ją gdzieś tam "wepchać", ale nie ma szans.

witajcie Góralka i Monika:)

temta spradzania sluzu--hehe tak to jest fakt albo po siusiu najlepiej przy podcieraniu , a lepiej po czyms grubszym poprostu lepeij widac , u mnie tez nie zawsze wychodzilo ale taki patent jest dobry hihihi:)

co do pizzzzzzzyyyyy mmmmm.... z tym ze ja zawsze robie swoja jakby kiedys ktoras chciala przepis na mega dobre ciasto do pizzy to pisac:)

co do in vitro to ja tez nie wiem za wiele szczerze mowiac moja znajoma zaszla w ciaze dzieki tej metodzie ale musialabym jej popytac...

cpo do lazienki my tez mamy mega malutka lazienke i w dodatku slabo ustawna ale moj robi remonty , wykonczenia , ocieplenia itd. wykombinowal tak ze zmiescila sie nam wanna narozna w lewy bok, na przeciw wejscia dal duze lustro i pod nim umywalke pod nia polke, a z prawej strony jest kibelek i wbudowana pralka i nad ta pralka i kibelkiem zrobil mi dwie zwykle polki i jedna narozna wiem ze troszke tak tego nie idzie sobie wyobrazic ale mysle ze mniej wiecej strescilam ... a co do prysznica to mielismy ale stwierdzilismy ze nie dajemy ze wzgledu na dzieci , Oliver nie lubi i nie lubial go wiec wanna wydala nam sie dobrym wyjsciem:)

Witam moje; tsh to 0,999.....prolaktyna 304,ale stosunek lh do fsh do niczego 1:35,jak nic zespol policystycznych jajnikow:crazy:

reklama
Do góry