reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Goraleczko pisz kiedy chcesz po to tu jestesmy,kwas foliowy lykam juz dobre 4 miechy:-D,wiec jak najbardziej powinnas juz brac.

reklama
Witajcie dziewczyny. Ja dziś po badaniu , krew pobrana , jutro wyniki i zobaczymy jak sie ma u mnie progesteron. Wiecie tak czytam wasze wpisy i tak myśle , ze ja to nigdy nie mam sluzu plodnego, jeszcze nigdy nie zaobserwowalam. I w sumie nigdy nie wiem , kiedy ta owulacja będzie tak naprawdę

Mijago ja tez wczesniej nie zwracalam uwagi,przepraszam za szczerosc ale ja obserwuje ,,go ,, w toalecie po...siusku lub czyms grubszym,jest ,,go ,,w te dni plodne zdecydowanie wiecej i jego konststencja przypomina bialko jajka kurzego .

:tak: folik nie zaszkodzi a może pomóc. :-D:-D:-D a ja mam dziś jakąś masakryczną ochotę na pizze
pizza.jpg
:dry:

Butterfly o JJJJJezzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuu.............sline mam po same ..:-)
ja tez chce pizze!!!!!!!!!!!!!!!!

jejku ale mi apetytu narobiłyście!!!!!

ja kwas foliowy łykałam przez 3 miesiące, teraz łykam zestaw witamin Pharamton Matruelle bo tam jest jeszcze jod- zalecił mi je Gin żeby zbić TSH z 2,6 do około 1 najlepiej.

robiłam teścik, wyszedł negatywny. tzn drugą kreseczkę widać ale nie jest tak mocna jak kontrolna.
z tymi testami to jest różnie, mój gin powiedział, że nie ma sensu ich robić, bo skok hormonów może być ale np. pęcherzyk nie peknie i co z tego, że na teście są II grube krechy jak owulki i tak nie ma i tak...

no ale jak mi to mówił to już było za późno bo dwa dni wcześniej przyszło mi z allegro 30 testów owu :-D

no więc będę sobie sikać hobbistycznie co by się testy nie zmarnowały ale ich wynik biorę z przymrużeniem oka.

reklama
o matko... nie róbcie smaków na pizze :-) do tego dojdzie że pewnie się skuszę...

Mi zostało 5 testów owu, więc pewnie jest wykorzystam w tym miesiącu, ale ze wstępnych wyliczeń kalendarzowych owulka wypada mi na wigilię, :) trzeba będzie znaleźć odrobinę czasu :)

Ostatnia edycja:
Do góry