reklama
Witajcie dziewczyny. Ja dziś po badaniu , krew pobrana , jutro wyniki i zobaczymy jak sie ma u mnie progesteron. Wiecie tak czytam wasze wpisy i tak myśle , ze ja to nigdy nie mam sluzu plodnego, jeszcze nigdy nie zaobserwowalam. I w sumie nigdy nie wiem , kiedy ta owulacja będzie tak naprawdę
butterfly21
hope & love
mijago witaj ;-)
góralka1990
Fanka BB :)
Czyli, jutro pędzę do apteki po folik i zabieramy się do pracy od nowa
witaj mijago
witaj mijago
basik77
Mijago ja tez wczesniej nie zwracalam uwagi,przepraszam za szczerosc ale ja obserwuje ,,go ,, w toalecie po...siusku lub czyms grubszym,jest ,,go ,,w te dni plodne zdecydowanie wiecej i jego konststencja przypomina bialko jajka kurzego .
butterfly21
hope & love
folik nie zaszkodzi a może pomóc. a ja mam dziś jakąś masakryczną ochotę na pizze
butterfly21
hope & love
już namówiłam mojego "STAREGO",że jak skończy świrowanie w kuchni musimy zamówić pizzę z sosem arabskim bo padnę trupem dziś
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
jejku ale mi apetytu narobiłyście!!!!!
ja kwas foliowy łykałam przez 3 miesiące, teraz łykam zestaw witamin Pharamton Matruelle bo tam jest jeszcze jod- zalecił mi je Gin żeby zbić TSH z 2,6 do około 1 najlepiej.
robiłam teścik, wyszedł negatywny. tzn drugą kreseczkę widać ale nie jest tak mocna jak kontrolna.
z tymi testami to jest różnie, mój gin powiedział, że nie ma sensu ich robić, bo skok hormonów może być ale np. pęcherzyk nie peknie i co z tego, że na teście są II grube krechy jak owulki i tak nie ma i tak...
no ale jak mi to mówił to już było za późno bo dwa dni wcześniej przyszło mi z allegro 30 testów owu
no więc będę sobie sikać hobbistycznie co by się testy nie zmarnowały ale ich wynik biorę z przymrużeniem oka.
ja kwas foliowy łykałam przez 3 miesiące, teraz łykam zestaw witamin Pharamton Matruelle bo tam jest jeszcze jod- zalecił mi je Gin żeby zbić TSH z 2,6 do około 1 najlepiej.
robiłam teścik, wyszedł negatywny. tzn drugą kreseczkę widać ale nie jest tak mocna jak kontrolna.
z tymi testami to jest różnie, mój gin powiedział, że nie ma sensu ich robić, bo skok hormonów może być ale np. pęcherzyk nie peknie i co z tego, że na teście są II grube krechy jak owulki i tak nie ma i tak...
no ale jak mi to mówił to już było za późno bo dwa dni wcześniej przyszło mi z allegro 30 testów owu
no więc będę sobie sikać hobbistycznie co by się testy nie zmarnowały ale ich wynik biorę z przymrużeniem oka.
reklama
góralka1990
o matko... nie róbcie smaków na pizze :-) do tego dojdzie że pewnie się skuszę...
Mi zostało 5 testów owu, więc pewnie jest wykorzystam w tym miesiącu, ale ze wstępnych wyliczeń kalendarzowych owulka wypada mi na wigilię, trzeba będzie znaleźć odrobinę czasu
Mi zostało 5 testów owu, więc pewnie jest wykorzystam w tym miesiącu, ale ze wstępnych wyliczeń kalendarzowych owulka wypada mi na wigilię, trzeba będzie znaleźć odrobinę czasu
Ostatnia edycja: