reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

Goraleczko pisz kiedy chcesz po to tu jestesmy,kwas foliowy lykam juz dobre 4 miechy:-D,wiec jak najbardziej powinnas juz brac.

reklama
Witajcie dziewczyny. Ja dziś po badaniu , krew pobrana , jutro wyniki i zobaczymy jak sie ma u mnie progesteron. Wiecie tak czytam wasze wpisy i tak myśle , ze ja to nigdy nie mam sluzu plodnego, jeszcze nigdy nie zaobserwowalam. I w sumie nigdy nie wiem , kiedy ta owulacja będzie tak naprawdę

Mijago ja tez wczesniej nie zwracalam uwagi,przepraszam za szczerosc ale ja obserwuje ,,go ,, w toalecie po...siusku lub czyms grubszym,jest ,,go ,,w te dni plodne zdecydowanie wiecej i jego konststencja przypomina bialko jajka kurzego .

:tak: folik nie zaszkodzi a może pomóc. :-D:-D:-D a ja mam dziś jakąś masakryczną ochotę na pizze
pizza.jpg
:dry:

Butterfly o JJJJJezzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuu.............sline mam po same ..:-)
ja tez chce pizze!!!!!!!!!!!!!!!!

jejku ale mi apetytu narobiłyście!!!!!

ja kwas foliowy łykałam przez 3 miesiące, teraz łykam zestaw witamin Pharamton Matruelle bo tam jest jeszcze jod- zalecił mi je Gin żeby zbić TSH z 2,6 do około 1 najlepiej.

robiłam teścik, wyszedł negatywny. tzn drugą kreseczkę widać ale nie jest tak mocna jak kontrolna.
z tymi testami to jest różnie, mój gin powiedział, że nie ma sensu ich robić, bo skok hormonów może być ale np. pęcherzyk nie peknie i co z tego, że na teście są II grube krechy jak owulki i tak nie ma i tak...

no ale jak mi to mówił to już było za późno bo dwa dni wcześniej przyszło mi z allegro 30 testów owu :-D

no więc będę sobie sikać hobbistycznie co by się testy nie zmarnowały ale ich wynik biorę z przymrużeniem oka.

reklama
o matko... nie róbcie smaków na pizze :-) do tego dojdzie że pewnie się skuszę...

Mi zostało 5 testów owu, więc pewnie jest wykorzystam w tym miesiącu, ale ze wstępnych wyliczeń kalendarzowych owulka wypada mi na wigilię, :) trzeba będzie znaleźć odrobinę czasu :)

Ostatnia edycja:
Do góry