reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ja dzisiaj jakaś taka chodzę... Nie mogę się wyzbyć z głowy mysli o dziecku. Chyba mi się pstryczek z instynktem macierzyńskim załączył na "ON". Boję się, że się zablokuję i kiszka będzie...

gosheek u mnie dzisiaj 16 dc ale badania w tamtym cyklu robiłam w 28 dc bo owulacja mi wypadła jakoś 20-21 dc. ten cykl jest taki jak był z pół roku temu. u mnie wszystko chodzilo jak w zegarku dopóki nie zaczeliśmy sie starac w sierpniu
mmonika81 przykro mi ale jeszcze bedzie dobrze, glowa do góry

hej dziewczynki musialam was ndrobic bo nie bylo mnie przez weekend :)
wiec witam z popoludniowa kawka:)
witam rowniez wszystkie staraczki ktore do nas dolaczyly hehe w grupie sila no nie:)

dziewczyny ja wam powiem ze ja tez nawet wczoraj mowilam mojemu M. zeby przestal tak sie kapac w takiej goracej wodzie , on mysli ze to babskei gadanie no normalnie nie moge , ale wiecie dobrze zw w aucie nie mamy podgrzewanych foteli hihihihi:) no a co do stresow to ja juz mam oczywiscie mniej wiecej 16 powinnam dostac@@@ ciekawe co z tego bedzie a ze moje cykle sa czasem rozne to napewno nie bede robila od razy poczekam w razie czego do 22 :) dobrze mysle nie:)
gosha - ten sluz moim zdaniem byl tym plodnym chociaz moja siostra sie smieje nie raz ze ona caly cykl chodzi plodna bo ona ma taki caly czas hehe :)
no a ja nigdy nie wiedzialam kiedy owulka jest czasami moze sie zdarzylo ze widzialam sluz a tak to zawsze mniej wiecej obliczalam w kalendarzu:)
niewiem czy pisalam ale moja znajoma zaszla w ciaze w trakcie @@@ masakra co:/ kto by sie spodziewal , ona tez sie nie spodziewala bo miala nadzieje ze to niemozliwe:)

:-D mój kochany dzielnie łyka tabletki ze mną - ale on na wzmocnienie swoich żołnierzyków ;-) tak profilaktycznie
1257542587_by_anastazja1234_600.jpg

A u mnie testy pokrywaja sie z uczuciem pelnosci, sciskaniem w podbrzuszu dlatego przewaznie wiem kiedy cos jest na rzeczy. Przy tamtej straconej ciazy zaszlam w pierwszym czy drugim cyklu a teraz dupa:no:

reklama
Do góry