reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ja dzisiaj jakaś taka chodzę... Nie mogę się wyzbyć z głowy mysli o dziecku. Chyba mi się pstryczek z instynktem macierzyńskim załączył na "ON". Boję się, że się zablokuję i kiszka będzie...

gosheek u mnie dzisiaj 16 dc ale badania w tamtym cyklu robiłam w 28 dc bo owulacja mi wypadła jakoś 20-21 dc. ten cykl jest taki jak był z pół roku temu. u mnie wszystko chodzilo jak w zegarku dopóki nie zaczeliśmy sie starac w sierpniu
mmonika81 przykro mi ale jeszcze bedzie dobrze, glowa do góry

hej dziewczynki musialam was ndrobic bo nie bylo mnie przez weekend :)
wiec witam z popoludniowa kawka:)
witam rowniez wszystkie staraczki ktore do nas dolaczyly hehe w grupie sila no nie:)

dziewczyny ja wam powiem ze ja tez nawet wczoraj mowilam mojemu M. zeby przestal tak sie kapac w takiej goracej wodzie , on mysli ze to babskei gadanie no normalnie nie moge , ale wiecie dobrze zw w aucie nie mamy podgrzewanych foteli hihihihi:) no a co do stresow to ja juz mam oczywiscie mniej wiecej 16 powinnam dostac@@@ ciekawe co z tego bedzie a ze moje cykle sa czasem rozne to napewno nie bede robila od razy poczekam w razie czego do 22 :) dobrze mysle nie:)
gosha - ten sluz moim zdaniem byl tym plodnym chociaz moja siostra sie smieje nie raz ze ona caly cykl chodzi plodna bo ona ma taki caly czas hehe :)
no a ja nigdy nie wiedzialam kiedy owulka jest czasami moze sie zdarzylo ze widzialam sluz a tak to zawsze mniej wiecej obliczalam w kalendarzu:)
niewiem czy pisalam ale moja znajoma zaszla w ciaze w trakcie @@@ masakra co:/ kto by sie spodziewal , ona tez sie nie spodziewala bo miala nadzieje ze to niemozliwe:)

:-D mój kochany dzielnie łyka tabletki ze mną - ale on na wzmocnienie swoich żołnierzyków ;-) tak profilaktycznie
1257542587_by_anastazja1234_600.jpg

A u mnie testy pokrywaja sie z uczuciem pelnosci, sciskaniem w podbrzuszu dlatego przewaznie wiem kiedy cos jest na rzeczy. Przy tamtej straconej ciazy zaszlam w pierwszym czy drugim cyklu a teraz dupa:no:

reklama
Do góry