A
avensis
Gość
No to dziś też test owulacyjny negatywny:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
LORELAIN MEGA GRATULACJE!!!
PAULUS MEGA GRATULACJE!!!
Super, nawet nie wiecie jak takie wiadomosci podnosza reszte nas na duchu!!!
Avensis ja miałam identycznie jak Ty. Okres grudniowy przyszedł 2 dni za wcześnie i mi się już wszystko porypało z obliczeniami. Do tego nie mierzyłam temp. ani nie robilam testów owu w nowym cyklu bo wyjechalismy ze znajomkami gdzie malo prywatnosci bylo.
Zrobilam tylko jeden po powrocie i mialam pozytywny.
Miejmy nadzieję że się wstrzeliliśmy w owu.
Wiecie co bolą mnie same sutki od 2 dni... wczesniej tak nie miałam.
Są caly czas napięte i mega wrażliwe i bolące...
Któraś tak może miała z Was??
Pozdrawiam Was wszystkie mocno!
paula no gratulacje , Kochana... jerunie dziewczyny... my jeszcze nie zafasolkowane... to bedziemy jak te wilki przed tymi kompami czekac , na termin testowania
Lorelain to ty robilas test, 3 dni przed termin @@ w sumie tak dobrze na to patrzylam??
goralka ten torcik pikerwsza klasa ,,, kochana chyba mnie w tym Krakowie nie ominiesz
tak w ogole... to niewiem czy tpo dobry , znak ze jeszcze mnie nie wypryszczylo... zawsze mam problem z pryszczami przed @@@...