reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
marcia witaj w klubie, też jestem zrezygnowana...

powoli zaczyna mnie męczyć to oczekiwanie na owu, zastanawianie się czy owu była czy nie a potem złudne nadzieje jak @ się spóźnia.....

zmęczona już jestem tym z lekka.... a to w sumie dopiero 4 miesiąc starań, wg większości to krótko ale dla mnie to już chyba wieczność....

Ostatnia edycja:
marcie, nie poddawaj sie ... u mnie ze sluzem to rany boskie...prawdziwy cud zeby go zobaczyc... a mezowi moze w koncu przejdzie Kochana... moze jakis romantyczny wieczorek... czyms go zaskoczy??

avensis glowa do gory... a skad Ty dokladnie jestes??

marka--> Katowice
Póki co czekam cierpliwie, bo w ostatnim cyklu dopiero w 11dc był test pozytywny, a dziś jest 9 dc.

Coś mi się wydaje, że jednak owulacja będzie, po popatrzyłam przed momentem na ten dzisiejszy test i testowa kreseczka jest, chociaż słabiutka, ale jest. Wstyd się przyznać, ale wyciągnęłam z kosza test, bo w pierwszym odruchu wyrzuciłam po niecałej minucie jak się nic nie pokazało, a w instrukcji pisze, że trzeba czekać 5 minut na wynik. No, to jestem dobrej myśli. Tym bardziej, że mój eM jutro przyjeżdża do domu i będzie aż do środy, więc starania będą na maxa :):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jak to jest z tymi testami owu? Czy od pierwszego pozytywnego testu należy się spodziewać owulacji w ciągu 24-36 godzin i po tym pierwszym teście już nie testować?:confused:

Tak niby jest że jeżeli wyjdzie pozytyw to owu można się spodziewać w ciągu 24-36 godzin, czytała gdzieś również że wtedy na tym pozytywie powinno się po przestać. Ja zawsze robię do momentu aż wyjdzie mi negatyw. I właściwie zawsze bardzo szybko wychodzi kiedy jest juz po owu, tylko w tym miesiącu jakoś dziwnie miałam bardzo długo pozytywne :szok:

LORELAIN MEGA GRATULACJE!!!

PAULUS MEGA GRATULACJE!!!

Super, nawet nie wiecie jak takie wiadomosci podnosza reszte nas na duchu!!!

Avensis ja miałam identycznie jak Ty. Okres grudniowy przyszedł 2 dni za wcześnie i mi się już wszystko porypało z obliczeniami. Do tego nie mierzyłam temp. ani nie robilam testów owu w nowym cyklu bo wyjechalismy ze znajomkami gdzie malo prywatnosci bylo.
Zrobilam tylko jeden po powrocie i mialam pozytywny.
Miejmy nadzieję że się wstrzeliliśmy w owu.

Wiecie co bolą mnie same sutki od 2 dni... wczesniej tak nie miałam.
Są caly czas napięte i mega wrażliwe i bolące...
Któraś tak może miała z Was??

Pozdrawiam Was wszystkie mocno!

mnie nie bolą, ale czasami fest swędzą :sorry2:

paula no gratulacje , Kochana... jerunie dziewczyny... my jeszcze nie zafasolkowane... to bedziemy jak te wilki przed tymi kompami czekac , na termin testowania:)
Lorelain to ty robilas test, 3 dni przed termin @@ w sumie tak dobrze na to patrzylam:)??
goralka ten torcik pikerwsza klasa ,,, kochana chyba mnie w tym Krakowie nie ominiesz:)

tak na 3 dni przed @ bo mnie tak wszyscy wczoraj zmolestowalin ze az dla spokoju siknełam :-D

tak w ogole... to niewiem czy tpo dobry , znak ze jeszcze mnie nie wypryszczylo... zawsze mam problem z pryszczami przed @@@...:)

mi wyskoczyły sywki, a generalnie nie mam z tym problemu.

Pauluś - gratulacje ! :tak::tak::tak:
Góralka - kobieto zrób to dla mnei i testuj jutro, jeden dzien Cię nie zbawi, a w poniedzialek jestem w robocie i nie bede mogła czytac i nie bede wiedziała co Ci wyszło. Nie rób mi tego please please please :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry