reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
marcia witaj w klubie, też jestem zrezygnowana...

powoli zaczyna mnie męczyć to oczekiwanie na owu, zastanawianie się czy owu była czy nie a potem złudne nadzieje jak @ się spóźnia.....

zmęczona już jestem tym z lekka.... a to w sumie dopiero 4 miesiąc starań, wg większości to krótko ale dla mnie to już chyba wieczność....

Ostatnia edycja:
marcie, nie poddawaj sie ... u mnie ze sluzem to rany boskie...prawdziwy cud zeby go zobaczyc... a mezowi moze w koncu przejdzie Kochana... moze jakis romantyczny wieczorek... czyms go zaskoczy??

avensis glowa do gory... a skad Ty dokladnie jestes??

marka--> Katowice
Póki co czekam cierpliwie, bo w ostatnim cyklu dopiero w 11dc był test pozytywny, a dziś jest 9 dc.

Coś mi się wydaje, że jednak owulacja będzie, po popatrzyłam przed momentem na ten dzisiejszy test i testowa kreseczka jest, chociaż słabiutka, ale jest. Wstyd się przyznać, ale wyciągnęłam z kosza test, bo w pierwszym odruchu wyrzuciłam po niecałej minucie jak się nic nie pokazało, a w instrukcji pisze, że trzeba czekać 5 minut na wynik. No, to jestem dobrej myśli. Tym bardziej, że mój eM jutro przyjeżdża do domu i będzie aż do środy, więc starania będą na maxa :):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jak to jest z tymi testami owu? Czy od pierwszego pozytywnego testu należy się spodziewać owulacji w ciągu 24-36 godzin i po tym pierwszym teście już nie testować?:confused:

Tak niby jest że jeżeli wyjdzie pozytyw to owu można się spodziewać w ciągu 24-36 godzin, czytała gdzieś również że wtedy na tym pozytywie powinno się po przestać. Ja zawsze robię do momentu aż wyjdzie mi negatyw. I właściwie zawsze bardzo szybko wychodzi kiedy jest juz po owu, tylko w tym miesiącu jakoś dziwnie miałam bardzo długo pozytywne :szok:

LORELAIN MEGA GRATULACJE!!!

PAULUS MEGA GRATULACJE!!!

Super, nawet nie wiecie jak takie wiadomosci podnosza reszte nas na duchu!!!

Avensis ja miałam identycznie jak Ty. Okres grudniowy przyszedł 2 dni za wcześnie i mi się już wszystko porypało z obliczeniami. Do tego nie mierzyłam temp. ani nie robilam testów owu w nowym cyklu bo wyjechalismy ze znajomkami gdzie malo prywatnosci bylo.
Zrobilam tylko jeden po powrocie i mialam pozytywny.
Miejmy nadzieję że się wstrzeliliśmy w owu.

Wiecie co bolą mnie same sutki od 2 dni... wczesniej tak nie miałam.
Są caly czas napięte i mega wrażliwe i bolące...
Któraś tak może miała z Was??

Pozdrawiam Was wszystkie mocno!

mnie nie bolą, ale czasami fest swędzą :sorry2:

paula no gratulacje , Kochana... jerunie dziewczyny... my jeszcze nie zafasolkowane... to bedziemy jak te wilki przed tymi kompami czekac , na termin testowania:)
Lorelain to ty robilas test, 3 dni przed termin @@ w sumie tak dobrze na to patrzylam:)??
goralka ten torcik pikerwsza klasa ,,, kochana chyba mnie w tym Krakowie nie ominiesz:)

tak na 3 dni przed @ bo mnie tak wszyscy wczoraj zmolestowalin ze az dla spokoju siknełam :-D

tak w ogole... to niewiem czy tpo dobry , znak ze jeszcze mnie nie wypryszczylo... zawsze mam problem z pryszczami przed @@@...:)

mi wyskoczyły sywki, a generalnie nie mam z tym problemu.

Pauluś - gratulacje ! :tak::tak::tak:
Góralka - kobieto zrób to dla mnei i testuj jutro, jeden dzien Cię nie zbawi, a w poniedzialek jestem w robocie i nie bede mogła czytac i nie bede wiedziała co Ci wyszło. Nie rób mi tego please please please :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Do góry