reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

dziewczyny pomozcie mi bo nie moge odczytac wynikow bety. Zrobilam sobie w zeszlym tyg i mialam 3668,3 mIU/ml
a normy to takie
2-3 tydz 100-5000
3-4 tydz 500-10000
4-5 tydz 1000-50000

Nie kumam te wyniki nachodza na siebie i wychodzi na to ze jestem w kazdym tygodniu:baffled:

reklama
no ja jeszcze mam nadzieję, postanowiłam nie testować w piątek:tak: powiem ginkowi jak sprawa stoi, a boję się rozczarowania. :tak:

Galaxia - ciężko mi powiedzieć, może będzie któraś na forum Ci pomoże.

Ostatnia edycja:
:happy2: dzień dobry dziewczyny! u mnie jest tak ciemno,że się zastanawiam czy mnie budzik nie oszukuje :-D hahaha, :-D wczoraj byłam po dalsze zwolnienie lekarskie, przy okazji odwiedziliśmy moją "teściową" - na szczęście była względna :-D i dostałam moje ulubione danie (się załapałam na ostatniego) kotleta z piersi kurczaka z serem <jami>!!!

Galaxia
przykro mi, niestety nie znam się na tych wynikach :sorry2:

Kasia uk gratulacje!!!!!!!!! :tak:

Kasiaczek
na pewno zdasz nam relację :tak: wszystkie ci tu bardzo kibicujemy i mam nadzieję,że w końcu trafisz na rozsądnego lekarza który będzie się znał na rzeczy :-D

góralka
mam nadzieję,że miałaś kolorowe sny! :-D a dziś DZIEŃ DOBRY

marcia
no to widzę,że dziś z Ciebie ranny ptaszek :happy2: ja się dopiero budzę do życia :happy2:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :-) tęskniłyscie? :D

Szalony rok się zaczął. Sprzyja zakładaniu rodziny :) Wszystkiego dobrego i dla każdej zafasolkowania w 2013 roku.

Ja byłam wczoraj u dżina. Wszystko ok i mamy próbować próbować i jeszcze raz próbować. Czekamy na styczniową owulkę i się przytulamy na maxiora ;-)

Witam z rana i ja! :D
annie a więc do dzieła!!
Ja właśnie wstaję z łóżka, muszę jechać załatwić kilka spraw w mieście.
Jeszcze 11 dni do mojej @, ale czas się ciąąąągnie..

reklama
Nawet dwie? :-) Bo jak się okazło to Łukasz dopiero wczoraj całkiem przypadkiem powiedział, że jemu się przypomniało że jego prawdziwy ojciec to chyba miał brata bliźniaka :rofl2:

Do góry