reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dzien dobry dziewczynki. Kurde ale mnie zlapal katar i kaszel. Znacie jakies sposoby na to? Bo raczej rutinoscorbin jest zakazany?

reklama
:happy2: cześć dziewczyny! witam się z rana :happy2: ale ciężko mi się dziś wstawało! ojojoj , teraz czas się znów przestawić do normalnego trybu :tak:

galaxia
mnie boli gardło :baffled: ale to zapewne od tego,że tabletki popijam zimną wodą :-D a Ty dbaj o siebie! teraz ponoć panuje grupa! Musiałabyś spojrzeć czy rutinoscorbin jest zakazany. Ja łykam witaminkę C i tran i na razie mam spokój.

galaxia a to nie musi być w płynie, ja łykam kapsułki :happy2:
19fd16f4-f730-4b3c-88e5-4b29e55781b8_product.jpg

Witam dziewczynki!

Galaxia - może wypróbuj jakieś domowe sposoby? Herbata z miodem i cytryną, mleko z jajkiem na noc, na kaszel jest dobry syrop z cebuli(tylko nie wiem czy można go w ciąży) :tak:

Butterfly - ty to chyba jesteś ranny ptaszek.:-)

góralka :-D codziennie wstaję o 5;15 tzn. budzę się jak wstaje mój G i potem spałam zawsze do 8;30 bo na 10 szłam do sklepu. A teraz siedzę w domu - nie lubię długo spać. Tzn, dziś mi się chciało spać ale mój pies dawał koncert :baffled:

Witajcie dziewczynki!

Ja dziś pospałam że hej! nie mogłam wstać! choc budzik o 9 dzwonił!

Galaxia - CZOSNEK NA KANAPKE LUB Z MLEKIEM I MASEŁKIEM (ALBO MIODEM JAK KTO WOLI), SYRPOEK ( CEBULA, CZOSNEK CYTRYNA I MIÓD), INHALACJA DOMOWA ( Z RUMIANKU, MIETY) BĄDZ Z KROPELKAMI DO INHALACJI - NA KATAR - REWELACJA!

Ja cały czas chodze z przeziębieniem, juz z miesiąc będzie jak nei dłużej! dzien spokoju, na nastepny gardło rano boli, wieczorem kaszel, w dzień spokój, i tak w kółko, ani się leczyc ani zostawic to :-p

reklama
butterfly - oj to ja bym mogła spać i spać. Jak tylko jesteśmy w Krakowie, i wiem że nikt nie będzie krzywo patrzył to śpię ile mogę. :tak:

kasia - podobnie jak ja, mnie cały czas męczy katar.

Do góry