reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Dzien dobry dziewczynki. Kurde ale mnie zlapal katar i kaszel. Znacie jakies sposoby na to? Bo raczej rutinoscorbin jest zakazany?

reklama
:happy2: cześć dziewczyny! witam się z rana :happy2: ale ciężko mi się dziś wstawało! ojojoj , teraz czas się znów przestawić do normalnego trybu :tak:

galaxia
mnie boli gardło :baffled: ale to zapewne od tego,że tabletki popijam zimną wodą :-D a Ty dbaj o siebie! teraz ponoć panuje grupa! Musiałabyś spojrzeć czy rutinoscorbin jest zakazany. Ja łykam witaminkę C i tran i na razie mam spokój.

galaxia a to nie musi być w płynie, ja łykam kapsułki :happy2:
19fd16f4-f730-4b3c-88e5-4b29e55781b8_product.jpg

Witam dziewczynki!

Galaxia - może wypróbuj jakieś domowe sposoby? Herbata z miodem i cytryną, mleko z jajkiem na noc, na kaszel jest dobry syrop z cebuli(tylko nie wiem czy można go w ciąży) :tak:

Butterfly - ty to chyba jesteś ranny ptaszek.:-)

góralka :-D codziennie wstaję o 5;15 tzn. budzę się jak wstaje mój G i potem spałam zawsze do 8;30 bo na 10 szłam do sklepu. A teraz siedzę w domu - nie lubię długo spać. Tzn, dziś mi się chciało spać ale mój pies dawał koncert :baffled:

Witajcie dziewczynki!

Ja dziś pospałam że hej! nie mogłam wstać! choc budzik o 9 dzwonił!

Galaxia - CZOSNEK NA KANAPKE LUB Z MLEKIEM I MASEŁKIEM (ALBO MIODEM JAK KTO WOLI), SYRPOEK ( CEBULA, CZOSNEK CYTRYNA I MIÓD), INHALACJA DOMOWA ( Z RUMIANKU, MIETY) BĄDZ Z KROPELKAMI DO INHALACJI - NA KATAR - REWELACJA!

Ja cały czas chodze z przeziębieniem, juz z miesiąc będzie jak nei dłużej! dzien spokoju, na nastepny gardło rano boli, wieczorem kaszel, w dzień spokój, i tak w kółko, ani się leczyc ani zostawic to :-p

reklama
butterfly - oj to ja bym mogła spać i spać. Jak tylko jesteśmy w Krakowie, i wiem że nikt nie będzie krzywo patrzył to śpię ile mogę. :tak:

kasia - podobnie jak ja, mnie cały czas męczy katar.

Do góry