reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
No ja się właśnie zaopatrzyłam w nord-test i pink test. Kupiłam je na allegro, bo nie mogłam ich dostać w aptece, a nie chciało mi się latać od apteki do apteki.:tak: No ja właśnie robię testy w piątek rano(bo idę do ginka) może coś pokaże:tak: Okres mam dostać dopiero w niedzielę, więc się nie nakręcam ale mam cichą nadzieję. :tak:

u mnie w aptece mieli kiedyś inne testy, ale ja uparcie zawsze pytałam o acon i nord test i teraz juz tylko takie mają hehehe mój stały zestaw. Zawsze mowie że poprosze dwa takie i dwa takie hihi.

:-D ja wole zamówić dla pewności przez internet i sobie odbiorę na drugi dzień bo w moim miasteczku to czasem mogą takiego nie mieć :happy:

ha, a będąc w niedziele widziałam zaraze w kościele ( w sensie tą głupią babe ze stażu ) świętojebliwa kurna mać! a odwołanie wysyłam jutro, dostałam pismo od radcy i ich ładnie załatwił paragrafami :happy:

Cześć dziewczynki!

Ja dziś późno wstałam, jakoś tak dobrze mi się spało! :-)

Wczoraj byliśmy an koncercie, pobawiłam chwile Z moim, łyk szampana i do domku!
NIemoge dymu z fajek, od razu mnie głowa boli, a na koncercie było tego mogiła, potem petardy i strzelaie w ludzi fajerwerkami, no i w głowie masakra! NO ale tak to jest jak się idzie na sylwka na rynek :-) Także trochę odcierpiałam, jeszcze jakaś laska z obcasa mnie po nodze pociągnęła! takie tam atrakcje noworoczne..

Wy tu o testach, a ja tu tyle czasu do testowanka..

Lorelain - ale masz iwedze testową! wow!:szok:

Ja kupiłam sobie jakies zwykłe na allegro - nic.. zobaczymy ;)

Witajcie dziewuszki w Nowym roku :) tym płodnym :):) OBy!!:-)

Ja tez sie witam dziewczyny :-)
Wlasnie wstalam ale ja to Sylwka przespalam.... kolo 10 sobie zmiezylam temp (po 4h w luzku i 3 drinkach) i w ustach mialam 37.5 a w pochwie 37.8 stwierdzilam ze alkohol mnie rozgzal i poszlam spac :-D takze nowego roku nie widzialam :-p u nas strasznie wieje ale puki co nie pada moze sztorm juz sobie poszedl hehe....

Co do testow to ja sie nie znam za bardzo bo u nas jest tylko Clearblue (drogi jak cholera swoja droga) First Aid i First Response.... chyba sobie na ebay'u cos zamuwie....

reklama
Dziewczyny doradźcie mi :sorry: ile zapłacić temu radcy za napisanie odwołania od decyzji? Odpisał mi tylko w mailu nr konta bankowego i,że nie podaje kwoty bo jego ceny są astronomiczne :eek: hahaha, co za koleś...

Do góry