reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
No ja się właśnie zaopatrzyłam w nord-test i pink test. Kupiłam je na allegro, bo nie mogłam ich dostać w aptece, a nie chciało mi się latać od apteki do apteki.:tak: No ja właśnie robię testy w piątek rano(bo idę do ginka) może coś pokaże:tak: Okres mam dostać dopiero w niedzielę, więc się nie nakręcam ale mam cichą nadzieję. :tak:

u mnie w aptece mieli kiedyś inne testy, ale ja uparcie zawsze pytałam o acon i nord test i teraz juz tylko takie mają hehehe mój stały zestaw. Zawsze mowie że poprosze dwa takie i dwa takie hihi.

:-D ja wole zamówić dla pewności przez internet i sobie odbiorę na drugi dzień bo w moim miasteczku to czasem mogą takiego nie mieć :happy:

ha, a będąc w niedziele widziałam zaraze w kościele ( w sensie tą głupią babe ze stażu ) świętojebliwa kurna mać! a odwołanie wysyłam jutro, dostałam pismo od radcy i ich ładnie załatwił paragrafami :happy:

Cześć dziewczynki!

Ja dziś późno wstałam, jakoś tak dobrze mi się spało! :-)

Wczoraj byliśmy an koncercie, pobawiłam chwile Z moim, łyk szampana i do domku!
NIemoge dymu z fajek, od razu mnie głowa boli, a na koncercie było tego mogiła, potem petardy i strzelaie w ludzi fajerwerkami, no i w głowie masakra! NO ale tak to jest jak się idzie na sylwka na rynek :-) Także trochę odcierpiałam, jeszcze jakaś laska z obcasa mnie po nodze pociągnęła! takie tam atrakcje noworoczne..

Wy tu o testach, a ja tu tyle czasu do testowanka..

Lorelain - ale masz iwedze testową! wow!:szok:

Ja kupiłam sobie jakies zwykłe na allegro - nic.. zobaczymy ;)

Witajcie dziewuszki w Nowym roku :) tym płodnym :):) OBy!!:-)

Ja tez sie witam dziewczyny :-)
Wlasnie wstalam ale ja to Sylwka przespalam.... kolo 10 sobie zmiezylam temp (po 4h w luzku i 3 drinkach) i w ustach mialam 37.5 a w pochwie 37.8 stwierdzilam ze alkohol mnie rozgzal i poszlam spac :-D takze nowego roku nie widzialam :-p u nas strasznie wieje ale puki co nie pada moze sztorm juz sobie poszedl hehe....

Co do testow to ja sie nie znam za bardzo bo u nas jest tylko Clearblue (drogi jak cholera swoja droga) First Aid i First Response.... chyba sobie na ebay'u cos zamuwie....

reklama
Dziewczyny doradźcie mi :sorry: ile zapłacić temu radcy za napisanie odwołania od decyzji? Odpisał mi tylko w mailu nr konta bankowego i,że nie podaje kwoty bo jego ceny są astronomiczne :eek: hahaha, co za koleś...

Do góry