reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

ja mam clearblue i u mnie w sumie w kazdym cyklu test pokazuje pozytywny wynik a jakos w ciaze nie zachodze, wiec chyba tak do konca nie sa wiarygodne. A z drugiej strony w tym cyklu, za dwa dni znowu mam zamiar go zrobic, jakos tak dodaje mi to nadzieji, ze tym razem sie uda. Jak na razie temperatura stoi w miejscu, sluzu nie ma... :( Jeszcze dwa dni do dni plodnych...zobaczymy...

Ostatnia edycja:
reklama
Testy pokazuja tylko ze moze dojdzie do owulacji a jedynym potwierdzeniem wystapienia owulacji jest znaczacy wzrost temperatury mierzonej codziennie o tej samej porze zaraz po przebudzeniu

Wiecie co dziewczyny właśnie byłam w ubikacji i przy podcieraniu się było dużo sluzu centralnie jak białko jajka, piękny ciągnący się. Testy owu tak jak pisałam ujemne ale z tego co piszecie nie ma co się nimi sugerować. To co powinnam dziś działać?

Witajcie dziewuszki :)

Wiecie co - ja tych testów nie robię! ( raz je robiłam i tyle). Wiem, że jak wyjdą negatywnie wtedy będzie mi smutno i będę zmartwiona! co wiąże się z przygnębieniem i złym samopoczuciem! a nam staraczkom w ogóle to nie sprzyja!! Lekarz mi mówił (co już pisałam) że poprzez psychikę same jesteśmy w stanie zablokować sobie owu!

Dlatego dziewuszki - pozytywne myślenie, trochę ruchu i dobrego nastawienia- no i walczymy!! działamy! :)

Anulka ja uzywam testow clearblue one pokaazuja buzki usmiechniete jesli owu jest a jesli nie ma buzke bez usmiechu,niemniej jednak na tescie pokazuja sie 2 kreski,sprawdzam kiedy 2ga kreska jest bardzo widoczna i tlusciutka:-D

Gosheek to śluz płodny :tak: wklejam info:
[h=2]Cechy śluzu płodnego, okołoowulacyjnego (estrogennego):
- daje uczucie wilgotności, mokrości lub naoliwienia w pochwie,
- przejrzysty, szklisty,
- czasem z domieszką krwi (w okresie jajeczkowania),
- elastyczny, ciągnący się,
- śliski.
[/h]
Więc jak najbardziej działaj :-):-)

Dzien dobry w niedziele:-)
U mnie tez cos sie dzieje ze sluzem , jest sliski ale taki bialawo przezroczysty wiec chyba jeszcze nie peak ale juz blisko . W razie czego dzialamy z mezusiem:-D
Milego dnia!

reklama
Ha zrobiłam tescik owulacyjny i według mnie pozytywny. znowu cos sie zmienilow moim cyklu tzn tak jakby wróciło do normy bo wczesniej miałam owulacje 15-16 dc i okres 30-31 dc a ostatnio to owulka 20-21 dc a @ 34-37 .
Zobaczymy co to z tego wyjdzie....albo i nie

Do góry