reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki grudniowe 2012

ja mam clearblue i u mnie w sumie w kazdym cyklu test pokazuje pozytywny wynik a jakos w ciaze nie zachodze, wiec chyba tak do konca nie sa wiarygodne. A z drugiej strony w tym cyklu, za dwa dni znowu mam zamiar go zrobic, jakos tak dodaje mi to nadzieji, ze tym razem sie uda. Jak na razie temperatura stoi w miejscu, sluzu nie ma... :( Jeszcze dwa dni do dni plodnych...zobaczymy...

Ostatnia edycja:
reklama
Testy pokazuja tylko ze moze dojdzie do owulacji a jedynym potwierdzeniem wystapienia owulacji jest znaczacy wzrost temperatury mierzonej codziennie o tej samej porze zaraz po przebudzeniu

Wiecie co dziewczyny właśnie byłam w ubikacji i przy podcieraniu się było dużo sluzu centralnie jak białko jajka, piękny ciągnący się. Testy owu tak jak pisałam ujemne ale z tego co piszecie nie ma co się nimi sugerować. To co powinnam dziś działać?

Witajcie dziewuszki :)

Wiecie co - ja tych testów nie robię! ( raz je robiłam i tyle). Wiem, że jak wyjdą negatywnie wtedy będzie mi smutno i będę zmartwiona! co wiąże się z przygnębieniem i złym samopoczuciem! a nam staraczkom w ogóle to nie sprzyja!! Lekarz mi mówił (co już pisałam) że poprzez psychikę same jesteśmy w stanie zablokować sobie owu!

Dlatego dziewuszki - pozytywne myślenie, trochę ruchu i dobrego nastawienia- no i walczymy!! działamy! :)

Anulka ja uzywam testow clearblue one pokaazuja buzki usmiechniete jesli owu jest a jesli nie ma buzke bez usmiechu,niemniej jednak na tescie pokazuja sie 2 kreski,sprawdzam kiedy 2ga kreska jest bardzo widoczna i tlusciutka:-D

Gosheek to śluz płodny :tak: wklejam info:
[h=2]Cechy śluzu płodnego, okołoowulacyjnego (estrogennego):
- daje uczucie wilgotności, mokrości lub naoliwienia w pochwie,
- przejrzysty, szklisty,
- czasem z domieszką krwi (w okresie jajeczkowania),
- elastyczny, ciągnący się,
- śliski.
[/h]
Więc jak najbardziej działaj :-):-)

Dzien dobry w niedziele:-)
U mnie tez cos sie dzieje ze sluzem , jest sliski ale taki bialawo przezroczysty wiec chyba jeszcze nie peak ale juz blisko . W razie czego dzialamy z mezusiem:-D
Milego dnia!

reklama
Ha zrobiłam tescik owulacyjny i według mnie pozytywny. znowu cos sie zmienilow moim cyklu tzn tak jakby wróciło do normy bo wczesniej miałam owulacje 15-16 dc i okres 30-31 dc a ostatnio to owulka 20-21 dc a @ 34-37 .
Zobaczymy co to z tego wyjdzie....albo i nie

Do góry