reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Marcia -> przepraszam pomyliłam się. To jednak ten lek:
Ovitrelle+2.jpg

reklama
Jezu dziewczyny ale mnie łupie brzuch. Masakra... Chyba @ mi na złość zrobiła i przez to że sie spóźniła nazbierała więcej sił. A jak pomyślę że jutro mam iść na rano do pracy to mnie cholera chwyta:wściekła/y:

Hej dziewczyny przez te święta nie miałam czasu nic pisać.
U mnie humory nadal średnie, chociaż dwie kreski nadal są ( oczywiście robię testy codziennie:eek:). Martwi mnie to ze jeden dzień jest mocna kreską, następny słaba, potem znów mocna:? Nie wiem co myśleć Oczywiście nastawienie mam na najgorsze:( nie umiem sie tego myślenia pozbyć. Nie mam nadal żadnych objawów... jutro rano pojadę zrobić bete żeby wiedziec na czym stoję...

Jak nie dostane do ndz @to chyba zrobie sobie test w pn, bo nie bede potrafila sie skupic na dobrej zabawie w sylwestra..kurcze niby sie nie chce czlowiek nakrecac na pozytywny wynik testu, ale jakos trudno. Co do sposobów zatrzymania nasienia po przytulanku to moj luby zabronil mi z siebie schodzic (sorki za takie sformulowanie), bo kolega mu powiedzial ze w tej pozycji chlopka stworzyl..a potem trzymal mi nogi w gorze..hehhe:)

Hej dziewczyny przez te święta nie miałam czasu nic pisać.
U mnie humory nadal średnie, chociaż dwie kreski nadal są ( oczywiście robię testy codziennie:eek:). Martwi mnie to ze jeden dzień jest mocna kreską, następny słaba, potem znów mocna:? Nie wiem co myśleć Oczywiście nastawienie mam na najgorsze:( nie umiem sie tego myślenia pozbyć. Nie mam nadal żadnych objawów... jutro rano pojadę zrobić bete żeby wiedziec na czym stoję...

Ja tez kochana mam tak ze różne odcienie kreski ale mam klucia w podbrzuszu. Nie przejmuj sie ze nie masz objawow:-) Moja mama do prawie 3msc nie wiedziala ze jest w ciazy bo nie miala objawow a @ zawsze miala skapy:-)

witam sie z samego rana
ja mam dzisiaj dzien po sklepach bo moje dziecko zebralo niezla sumke na swieta od cioc i oczywiscie nie ma mowy zeby dziecko odlozylo te pieniazki na cos grubszego tylko trzeba jechac i natychmiast je wydac. No coz co tu duzo szukac .....mamusia byla taka sama to co bede dziecku bronic.
Gosia czekamy na bete , na pewno bedzie ok
Dziewczyny ktora bierze olej z wiesiolka? Bo ja sie zastanawiam czy nie zaczac brac, napiszcie cos o tym
milego dnia

Cześć :happy: witam się "poświątecznie" :-D Marta - to był na 100% ten lek - bo nie mogłam skojarzyć który to, dopiero ta strzykawka mi się przypomniała, bo wyciągała z pudełka taką samą :happy: i dostałam strzała w "maćka" który wygląda po świętach jak 9 miesiąc ciąży :-D jeżeli pęcherzyk pękł to dostanę leki na zagnieżdżanie:happy:

Witam wszystkie serdecznie w ten czwartkowy poranek :-D
My wracamy na jeden dzień do Krakowa, nie oplyla się to ale nie mamy innego wyjścia.:tak:
W górach pogoda, jak nie w górach:wściekła/y: słońce świeci, ciepło a ja miałam nadzieję na narty:tak:

marcia - mój brat miał tak samo, zawsze wszystko od razu wydał i tak jest po dziś dzień. Ja byłam ta "inna" :-D zawsze odkładałam kasę, chyba tylko po to by jemu pożyczać później:-D

Gosia - idź na betę, będziesz spokojniejsza a do tego czasu staraj się myśleć pozytywnie. Wiem że to może trudne, ale chyba najlepsze wyjście.:tak:

reklama
Witam dziewczyny;-)
Czy mogłybyście mi doradzić? Otóż okres miałam 12.12 do 17.12 cykl mam 23 dni. Do zbliżenia doszło 17 oraz 18.12... dwa dni później bolało mnie strasznie podbrzusze czyli owulacja i tu zaczynają się schody. Podbrzusze boli mnie z przerwami do dnia dzisiejszego, mam biały śluź, teraz mam go więcej, i bywa, że jest żółtawy na bieliźnie wiem,że to obrzydliwe ale nie wiem już co myśleć...:no: Piersi mnie bolą ale nie aż tak bardzo jak bywało przed okresem. Okres mam dostać 04.01 a i byłam u lekarza 20.12, który po zbadaniu mnie stwierdził, że szyjka jest czysta, nie mam żadnej infekcji ani nadżerki. Z góry dziękuję za odpowiedź. Robiłam dzisiaj test ale wyszedl negatywny.:crazy:

Do góry