reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
Ja porobie swiece I wszystko ale Ja zawsze musze siusiu isc po stosunku. Nawet jak pojde przed. Poprubuje nie isc bo to jest bardziej od stymulacji iz potrzeba

Dziewczyny wyciagnelam przed chwila z kosza ten "zaplamiony" test zeby jeszcze raz popatrzec:-) plama zniknela za to widac baaaaaaaardzo slabiutka kreseczke..minimalna..:eek::nerd:
jutro ma przyjsc @ a test byl raczej niewiarygodny ale w drodze do pracy kupie rano jeszcze jeden..chyba ze mnie przez noc zaleje. Od paru dni mam ponadto brazowe uplawy to raczej niedobry znak prawda?

z mojego doświadczenia, testów zrobiłam wiele, widzę że testy nie kłamią :) jak się jest w ciąży to one to pokarzą bardzo szybko i nie trzeba patrzeć 20 minut później :-p

Asia a jaki to byl zastrzyk tzn. jaki lek? Bo moja gin zastanawiala sie czy dac mi luteine czy zastrzyki ale nie powiedziala jakie. U mnie chodzi o to zeby ta torbiel pekla ale to przy okazji mam nadzieje ze podkreci moja owulacje w tym cyklu.
co do testow owulacyjnych to faktycznie roznie z nimi jest i czytalam ze wzrost lh moze byc kilkugodzinny i mozna nie trafic z testem i mamy metlik ze nie bylo owu

reklama
wiecie co...młody dostał od gwiazdki (od dziadka) zbiór baśni, na szczęście część tych co nie mial, wiec czytanie właśnie od nich zaczynam, wczoraj czytalam o uciekającym ciasteczku z piernika i opowiadanie zaczynało się od tego że był sobie pan i pani i długo sie starali o dziecko a dzieci miec nei mogli i juz sie poddali. Dzisiaj czytałam roszpunkę i oczywiście opowiadanie zaczynało się dokładnie tak samo. Dziewczynki z zapałkami to juz na pewno nie czytac dziecku bo koszmar nocny murowany.

Albo za czasów Andersena mieli jakies problemyz niepłodnością, a juz stanowczo nie znali duphastonu, albo ktoś miał jakąś straszną depresję żeby takie rzeczy wypisywać :confused2:

Do góry