reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
góralka - na moje oko miałaś przytulanka w samą owu bo książkowo szczyt śluzu przypada na dzień przed owu.Ty miałaś w wigilie czyli wtedy kiedy był dwie mocne krechy. A przed wigilia miałaś jeszcze jakieś starania?

butterfly - może jeden pęcherzyk, ale za to jaki!;-) .... jesli lekarka dała zastrzyk to widocznie był tego wart :tak: .... tel jeszcze tylko została wam najprzyjemniejsza część czyli przytulanka :-D .... pamiętaj o świecy!

A może się przesunęła lekko? przez przeziębienie, bo jak kojarzę to pisałaś że coś cię złapało :tak:;-) ja testom LH nie wierzę. Ale jak kto lubi, mam nadzieję że się uda :happy: i miałaś owulację. Ja jakoś specjalnie nie oglądam śluzu. Chociaż teraz też mam uczucie mokra - no i mnie jajniki bolą od kilku dni

Pęcherzyk moim zdaniem był duży! Nie mówiła konkretnie wymiarów ale jak go oglądałam to był jak taka kulka!!! przytulańsko jutro i w piątek :) jak się nie uda to trzeba G przetrzepać jak tam jego nasionka no i miesiac przerwy od stymulacji - ale jestem bojowo nastawiona że się uda!

nie mam niestety zdjęć z USG ale wklejam zdjęcie znalezione pod hasłem "pęcherzyk graffa" bo mój wyglądał podobnie - myślę że fajny!

2tydzda6.png

Ostatnia edycja:
Sama nigdy wcześniej nie oglądałam, ale tyle się naczytałam że zaczęłam sprawdzać:tak: ale oszaleć można. No właśnie mogło tak być że się przesunęła przez to przeziębienie.

Lorelain - dwie takie same krechy wyszły mi 15 dnia cyklu rano, a przytulanki były 12 dnia cyklu w nocy, 16 i 17 dnia rano

góralka - no na moje oko to owu miałaś 16 dc i wtedy były przytulanka, szkoda że sobie temperatury nie mierzysz bo była by jasność.

butterfly - no pęcherzyk jak ta lala :-p

ja już sie nie moge doczekać testowania :sorry::sorry::sorry:

:happy: ja jutro mam boboseksy i zrobię świecę - bo zawsze się zastanawiałam (przepraszam za szczerość) ale jak zachować najdłużej spermę w środku :eek: tzn na początku zawsze szłam się umyć od razu po stosunku a teraz staram się zatykać chusteczką żeby nic nie wypłynęło :zawstydzona/y:

hahaha, mój dziś w gabinecie Pani ginekolog widział jej klucze od samochodu i musiał rozszyfrować od jakiego modelu są :-p ten to ma kuku

Lorelain - 23(14 dzień) miałam skok temp o prawie 0,5 stopnia, ale chorowałam już 2 dzień i sama nie wiem czy to było wiarygodne. Niestety później już nie mierzyłam. No i tego 23 wyszły przy testach owu inne krechy a 24(15 dzień) były takie same.

butterfly - możemy mówić sobie "szczerze" ;-) sama się zawsze szłam po stosunku umyć, w tym miesiącu mam nogi w górze ;-)

Ostatnia edycja:
jak sie nie staraliśmy to zawsze"po" brałam szybką kąpiel, odkąd się staramy to pół godziny nogi w górze, później powoli się kładę na bok i zasypiam, przed zaśniecięm jeszcze sprawdzam czy nic nie wyleciało i raczej nie wylatuje. Kiedys po tej świeci poszłam do ubikacji i wszystko wyleciało, więc nie ryzykuje. Prysznic biorę dopiero rano.

reklama
Do góry