reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

reklama
góralka - na moje oko miałaś przytulanka w samą owu bo książkowo szczyt śluzu przypada na dzień przed owu.Ty miałaś w wigilie czyli wtedy kiedy był dwie mocne krechy. A przed wigilia miałaś jeszcze jakieś starania?

butterfly - może jeden pęcherzyk, ale za to jaki!;-) .... jesli lekarka dała zastrzyk to widocznie był tego wart :tak: .... tel jeszcze tylko została wam najprzyjemniejsza część czyli przytulanka :-D .... pamiętaj o świecy!

A może się przesunęła lekko? przez przeziębienie, bo jak kojarzę to pisałaś że coś cię złapało :tak:;-) ja testom LH nie wierzę. Ale jak kto lubi, mam nadzieję że się uda :happy: i miałaś owulację. Ja jakoś specjalnie nie oglądam śluzu. Chociaż teraz też mam uczucie mokra - no i mnie jajniki bolą od kilku dni

Pęcherzyk moim zdaniem był duży! Nie mówiła konkretnie wymiarów ale jak go oglądałam to był jak taka kulka!!! przytulańsko jutro i w piątek :) jak się nie uda to trzeba G przetrzepać jak tam jego nasionka no i miesiac przerwy od stymulacji - ale jestem bojowo nastawiona że się uda!

nie mam niestety zdjęć z USG ale wklejam zdjęcie znalezione pod hasłem "pęcherzyk graffa" bo mój wyglądał podobnie - myślę że fajny!

2tydzda6.png

Ostatnia edycja:
Sama nigdy wcześniej nie oglądałam, ale tyle się naczytałam że zaczęłam sprawdzać:tak: ale oszaleć można. No właśnie mogło tak być że się przesunęła przez to przeziębienie.

Lorelain - dwie takie same krechy wyszły mi 15 dnia cyklu rano, a przytulanki były 12 dnia cyklu w nocy, 16 i 17 dnia rano

góralka - no na moje oko to owu miałaś 16 dc i wtedy były przytulanka, szkoda że sobie temperatury nie mierzysz bo była by jasność.

butterfly - no pęcherzyk jak ta lala :-p

ja już sie nie moge doczekać testowania :sorry::sorry::sorry:

:happy: ja jutro mam boboseksy i zrobię świecę - bo zawsze się zastanawiałam (przepraszam za szczerość) ale jak zachować najdłużej spermę w środku :eek: tzn na początku zawsze szłam się umyć od razu po stosunku a teraz staram się zatykać chusteczką żeby nic nie wypłynęło :zawstydzona/y:

hahaha, mój dziś w gabinecie Pani ginekolog widział jej klucze od samochodu i musiał rozszyfrować od jakiego modelu są :-p ten to ma kuku

Lorelain - 23(14 dzień) miałam skok temp o prawie 0,5 stopnia, ale chorowałam już 2 dzień i sama nie wiem czy to było wiarygodne. Niestety później już nie mierzyłam. No i tego 23 wyszły przy testach owu inne krechy a 24(15 dzień) były takie same.

butterfly - możemy mówić sobie "szczerze" ;-) sama się zawsze szłam po stosunku umyć, w tym miesiącu mam nogi w górze ;-)

Ostatnia edycja:
jak sie nie staraliśmy to zawsze"po" brałam szybką kąpiel, odkąd się staramy to pół godziny nogi w górze, później powoli się kładę na bok i zasypiam, przed zaśniecięm jeszcze sprawdzam czy nic nie wyleciało i raczej nie wylatuje. Kiedys po tej świeci poszłam do ubikacji i wszystko wyleciało, więc nie ryzykuje. Prysznic biorę dopiero rano.

reklama
Do góry