reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
pam teraz to by była "wpadka kontrolowana", hehe
a to dobre, ovufriend podpowiada mi, że mogę testować, hehe. Tylko po jaki kij mam testować jak znów pojawiły się plamienia po 20 dc więc fasolka nie miała szans się zagnieździć. Zdaję sobie z tego sprawę ale pomimo to mam maleńki cień nadziei, ech, ale ja naiwna jestem
a to dobre, ovufriend podpowiada mi, że mogę testować, hehe. Tylko po jaki kij mam testować jak znów pojawiły się plamienia po 20 dc więc fasolka nie miała szans się zagnieździć. Zdaję sobie z tego sprawę ale pomimo to mam maleńki cień nadziei, ech, ale ja naiwna jestem
-Lorelain-
Fanka BB :)
Karola - ale myśmy się zabezpieczali wiec o wpadce nawet nie myślałam ... ale jak już sie stało to od razu wiedziałam, poszłam tylko po test żeby mieć 100 % pewności, ale to czułam, wiedziałam ze to mało prawdopodobne ale wiedziałam
Wiedziałam za każdym razem kiedy sie udawało
Wiedziałam za każdym razem kiedy sie udawało
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Loreale skąd wiedziałaś? kobieca intuicja czy miałaś jakieś specyficzne objawy?
beta? myślisz, że jesteś w ciąży, pam?
Ostatnia edycja:
pam_x_pam
Loreale skąd wiedziałaś? kobieca intuicja czy miałaś jakieś specyficzne objawy?
Po historii Lori tak troche. Mam mdlosci I wymiotuje. Ciagle bym spala a i brzuch boli. Moze byc nic I chyba bym wolala bo te antybiotykii. ...
-Lorelain-
Karola - nie mialam żadnych objawów, po prostu czułam że jestem w ciąży. Pracowałam wtedy jeszcze w sądzie i gdzieś między jednym a drugim petentem mówię do koleżanki że jestem chyba w ciąży, a ona do mnie " a jest taka szansa?". Ja:" właściwie to żadna, ale chyba jednak kupie test". Tego samego dnia wracając z pracy kupiłam test, nie pamiętam jaki, ale tani hehe, zrobilam go o 17:00 a dwie tłuste kreski pokazały się jak jeszcze pasek nie doleciał do końca. Z wrażenia usiadłam na wannie i zadzwoniłam najpierw do koleżanki a potem do męża, który nota bene akurat coś ciął na pile
Wiecie co, teraz za każdym razem jak zachodziłam w ciąże robiłam na pamiątkę zdjęcia testów bo nigdy nie wiadomo kiedy będzie właśnie to ten właściwy i potem bym żałowała że nie zrobiłam. Teraz mam już cały katalog zdjęć testów ... testu z pierwszej ciąży nie mam bo nawet nie wiedziałam, ze się tak robi
Wiecie co, teraz za każdym razem jak zachodziłam w ciąże robiłam na pamiątkę zdjęcia testów bo nigdy nie wiadomo kiedy będzie właśnie to ten właściwy i potem bym żałowała że nie zrobiłam. Teraz mam już cały katalog zdjęć testów ... testu z pierwszej ciąży nie mam bo nawet nie wiedziałam, ze się tak robi
reklama
-Lorelain-
noooooooooooooooooo
edit:
wczoraj się śmiałam bo już zdesperowana po wieczornych przytulankach robiłam przez pół godziny świecę krzycząc do męża że niejedna 14-latka by mi pozazdrościła takiej gibkości, mąż:" jakbym wiedział to bym kamasutrę wyciągnął" .... teraz mi sie owu przesuneła to mam nadzieje że mu to jednak nie przyjdzie do głowy
edit:
wczoraj się śmiałam bo już zdesperowana po wieczornych przytulankach robiłam przez pół godziny świecę krzycząc do męża że niejedna 14-latka by mi pozazdrościła takiej gibkości, mąż:" jakbym wiedział to bym kamasutrę wyciągnął" .... teraz mi sie owu przesuneła to mam nadzieje że mu to jednak nie przyjdzie do głowy
Ostatnia edycja: