reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Brzuch mnie pobolewa od kilku dni. Zero plamienia. Nawet przytulańsko było jeszcze niby dzień przed @ a tu ani kreseczek ani @... Chyba napiję się śliwkowego winiacza babci. Ktoś chętny??

reklama
JA nic nie zjadlam wczoraj oprucz piegoa po ktorym mnie tak zemdlilo ze juz nawet patrzec nie moglam.... tata mi troche karpia zostawil to moze dzis sprubuje...
ogole cos mnie mdlosci trzymaja, zgagi, zator w jelitach mam ogromny takie to wszystko spowolnione, brzuch mnie ciagnie w pachwinach i plecy bola nad tylkiem.... glupi implant zwalam wszystko na niego bo jak inaczej :-D nie moge sie juz 9 doczekac zeby go wyciagnac wpizdu i bedzie spokuj...

Ogladalam na TLC program Ciaza z zaskoczenia. Bylo o kobiecie ktora miala implant ten co ja. Zaszla w ciaze I oprucz braku miesiaczki nie miala objawow. Lekarza sie wypowiadal ze przy implantach zanik krwawienia pojawia sie u 1 z 3 kobiet dopiero po roku. Do roku powinny byc krwawienia regularne badz nie. Gdyby nie to ze robili mi testy bym pomyslala zem jednak przy nadzieji :-D

Brzuch mnie pobolewa od kilku dni. Zero plamienia. Nawet przytulańsko było jeszcze niby dzień przed @ a tu ani kreseczek ani @... Chyba napiję się śliwkowego winiacza babci. Ktoś chętny??

ja sobie popijałam miodową naleweczkę moje mamy :-p:-p:-p

kurcze no dziwne czemu sie sie tak spóźnia, albo jesteś z tych osób którym testy wychodzą na tydzień po terminie, albo Ci się tak owu przesunęła a nie wiesz o tym

pam - ja tak zaszłam w pierwszą ciąże że do dzisiaj zachodzimy w głowe jakim cudem, Mati jest prawie jak niepokalane poczęcie. Ja do dzisiaj to wszystko pamiętam, przed ślubem zrobilismy sobie przerwe no wiesz żeby było tak bardziej religijnie, ale na wieczorze panieńskim dostalam gadżety które chciałam od razu przetestować. Brałam wtedy tabletki,ale fakt że nieregularnie bo mialam migreny po nich, użyliśmy prezerwatywy, na dodatek seks był przerywany i w rezultacie trwało wszystko minute bo jednak stanowczo za duzo wypiłam i stwierdziłam że to nie ma sensu, na ok 4 dni przed owu. No i bach w ciąży... no jak to możliwe?

ja sobie popijałam miodową naleweczkę moje mamy :-p:-p:-p

kurcze no dziwne czemu sie sie tak spóźnia, albo jesteś z tych osób którym testy wychodzą na tydzień po terminie, albo Ci się tak owu przesunęła a nie wiesz o tym

pam - ja tak zaszłam w pierwszą ciąże że do dzisiaj zachodzimy w głowe jakim cudem, Mati jest prawie jak niepokalane poczęcie. Ja do dzisiaj to wszystko pamiętam, przed ślubem zrobilismy sobie przerwe no wiesz żeby było tak bardziej religijnie, ale na wieczorze panieńskim dostalam gadżety które chciałam od razu przetestować. Brałam wtedy tabletki,ale fakt że nieregularnie bo mialam migreny po nich, użyliśmy prezerwatywy, na dodatek seks był przerywany i w rezultacie trwało wszystko minute bo jednak stanowczo za duzo wypiłam i stwierdziłam że to nie ma sensu, na ok 4 dni przed owu. No i bach w ciąży... no jak to możliwe?
No to zeczywiscie. ..prawie niepokalane poczecie. . Kurde... boje sie teraz heh

no widzicie jak ja mogłam przypuszczać że z drugim będzie problem, nawet przez myśl mi to nie przeszło

a teraz jeszcze na około ciągle słysze że któraś jest w ciąży :confused2:

jajniki mnie troche napierdzielają to jeszcze mam nadzieje na owu, tak sobie mysle że może po tych wszystkich witaminach cykl mi się wydłużył do 28 dni zamiast 25

reklama
no to nieźle Lore, chociaż osobiście znam dwie dziewczyny, które brały regularnie tabletki (przynajmniej tak twierdzą) i wpadły :)

ja teraz stwierdzam, że szkoda, że nie wpadliśmy (chociaż ja bałam się wpadki jak ognia, hehe) bo teraz jak człowiek chce to nic się nie udaje...

Do góry