ufff doczytalam w koncu

caly dzien zalatany , zalatwiam sprawunki przed odlotem

jutro musze pakowac walizy , poprasowac co zostalo takze tez czasu nie za wiele bedzie , bo maz jeszcze do pracy musi isc :/
wlasnie pazury sobie machnelam co by wstydu nie robic hehe
tez dolaczam do klubu dzieci niespiacych

nie wiem co mu sie porobilo , ale od 2 dni czy 3 ? spi w dzien i to rano tylko ok 40 min. max !! i jak pozniej 8 h bez spania ? wczoraj jakos przelecial ten dzien , ale dzisiaj polozylam go na troche przed 17 , bo juz padniety byl ... mam nadzieje , ze sie to naprawi , bo opcja spania 2h i pozniej juz nie byla duzoo lepsza
moze cos w powietrzu wisi ?
Asionku gotowa na odcycowanie???? I jak robisz te buraczki??? Bo moje dzieci nie lubią niestety........
no tak nie bardzo gotowa hehe boje sie i mi szkoda ..
moj je albo takie tylko starte ( kupuje juz ugotowane ) , albo na cieplo

wczoraj byly z cebulka podsmazone i zjadl ze smakiem , ale Nat wsumie je wszystko oprocz pomidorow , przetworzone je za to
Asionek
to fajnie,że Małemu smakował ryż na mleku

no i widzę kurczaka futruje równo--> lubię czytac jak dzieci takie apetyty mają

żółwik dla Niego

niech je na zdrowie

)
szczęśliwej podróży!!
schabika tak zajadal , ale kurczaka tez lubi

))
nie dziekuje hehe tak na zapas
hej kobietki
Daniel dziś ociupinkę lepiej, nie ma gorączki jak na razie, kaszle dalej tak,że strach,że płuca wypluje, ale dostał na razie 3 dawki antybiotyku więc musimy dalej cierpliwie czekać
Maja dalej na katarku i ślini się tragicznie, musimy na głowach stawać by zasnęła...ale same dobrze wiecie jak trudno się zasypia z katarem i oddychając buzią...próbuje jej jakoś pomagać, ale na razie lipa...
dobrze , ze juz lepiej !! oby szybko przeszlo

idze niezle zakupy poczynilas
a kiedy w Pl wyprzedaze sie zaczynaja ?
Jeszcze mi wyskoczyło
69 podziękowań na sam wieczór i po tej całej rozmowie
hehe 69 ?? znak moze jakis czy co

))
Witam się i życzę pysznej kawy :-)
Ja od rana wściekła, bo zorganizowałam sobie dzień pod względem pracy, młodego i obowiązków domowych, a tu mi dzwoni pan z dyżurki, że dziś od pracy też mamy wolne i najprawdopodobniej do środy.czwartku...i co za tym idzie? Soboty - będziemy odpracowywać. Moje kwity - kto je zrobi przed moim kilkudniowym urlopem świątecznym? Czyli wszystko zaczynam w domu robić, nie mam wyjścia i pal pięć, że obowiązki domowe pójdą w pi**u

Jestem wściekła! No przez weekend nie mogli naprawić awarii się pytam?! Ech...
Jedyny plus, że moje dziecko przeszczęśliwe, że matka w domu

Od rana zdążył zbić szklankę i talerz, bo niefortunnie mamuśka wystawiła na róg stołu! I cukiernicę pełną zrzucił, ale to celowe, bo zobaczył, że talerz ze szklanką leżą na podłodze, więc co cukiernica będzie stać na stole?!
Mój młody zorientował się, że krzesło służy do przesuwania, np. do szafy, czy innych mebli, więc eksperymentuje na wysokości, a ja mam serce w gardle...
No i pytam, gdzie ten snieg???????????
moze to i dobrze , ze masz wolne te kilka dni

maly napewno przeszczesliwy !!
widze tez kombinator maly rosnie

moj dzisiaj moim lusterkiem puszczal zajaczki

ale mial radoche hehe
a lozeczko bardzo mi sie podoba !!
Asionku, podsmażałam pieczarki na 2 łyżkach masła, potem dodałam wodę z gołąbków,doprawiłam solą, odrobinką pieprzu, wlałam śmietankę i odrobinkę zagęściłam mąką i wszystko
U mnie weekend pracowity. Mam takie pokłady energii do sprzątania, ze sama jestem w szoku

wczoraj (wiem,wiem,była niedziela

) wysprzątałam cały pokoik,zaraz umyje okno założę firankę i pokoik lśni

a wyszorowałam wsio

lampę, karnisze itp. nawet odkręciłam komputer i rozebrałam klawiaturę,żeby w środku pomyć
dziekuje bardzo kurcze az sie zaslinilam !! koniecznie musze zrobic w Pl jak bede
widze kolejny pucus hehe , chociaz ja wczoraj tez niezle sie narobilam wena byla to wykorzystalam
.
Asionek &&&&&&&&& za odcycowanie
Ja próbowałam w sobotę trochę mówiąc że cyce są brudne i mleko już niedobre i tak ze trzy razy podziałało) Otwierała buźkę, po czym patrzyła ze wstrętem i dawała spokoj… ale jak już bardzo jej się chciało to piła ale ideologię uskuteczniam dalej, czyścioszek mały może w końcu jej się odechce
dzieki Monia przydadza sie bardzo !
mojego to nie rusza takie gadanie hehe , czyscioszek jest tez na lapce jak ma malusi pylek to biegnie zeby raczki mu umyc

ale cycki to jego wielka milosc i pewnie brudne by jadl hehe