reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

hej hej, ktoś tu jeszcze w ogóle zagląda???

jeśli tak to pozostawiam gorące pozdrowienia;)) lato przylazło piękne i podejrzewam,że większość z nas z tego intensywnie korzysta;))

po cichu mogę powiedzieć,że jesteśmy zdrowi...choć słuchy niosą że po mieście rumień zakaźny szaleje....u Daniela w grupie zresztą też.....
ale staramy się być dobrej myśli, może nas tym razem ominie,tym bardziej,że zbliża się ważna, duża impreza rodzinna i szkoda by było nie być na niej

mam teraz zadanie szalone... muszę Danielowi zrobić przebranie dalmatyńczyka na czwartek...poszaleli w tym przedszkolu normalnie;)))

zostawiam więc gorące pozdrowienia dla wszystkich zaglądających i do usłyszenia;))

reklama
Hejo!!
Ja zaglądam no ale tak jak piszesz pogoda piękna więc szkoda marnować czas na komputer. Siedzimy na ogródku, basn, piaskownica, kocyk i jest git. No albo gdzieś jedziemy na wycieczki.
Delmateńczyk???? oo to wyzwanie :) pochwal sie jak coś wymyślisz. No i żeby ten rumień omijał Was szerokim łukiem!
Dziewczyny piszcie chociaż kilka słów :)

Haha Emyly - 100 lat to minęło od mojego ostatniego pobytu tutaj :-) A w moim wieku to już wypada życzyć 150 lat chyba ;-):-p:-p A tak na serio to ślicznie dziękuję za przepiękny torcik!!!! Bardzo mi miło!!! :-):-)

Zgadałam się jakoś z koleżankami smsowo i postanowiłam zerknąć co w trawie piszczy - a tu cichutko widzę....Całuję Was wszystkie siarczyście w policzki i pozdrawiam serdecznie! Od kwietnia Maciuś nie chodzi do przedszkola i mam z moimi maluchami cyrk na kółkach przez pół doby - tak więc czasu na forum praktycznie wcale - BUZIAKI KOCHANE!!!!!!!!

halo?????

oooo nawet Lil się zjawiła na forum;))

u nas wakacje zaczęły się antybiotykami....przez lipiec i sierpień mam znów dwójkę dzieci w domu i brak czasu dla siebie, ciągle coś się dzieje, teraz piszę ale zaraz idziemy na plac zabaw bo słońce spuszcza trochę z tonu i się nie sparzymy tak łatwo;))

poza tym zbliżają się urodziny maluchów i muszę jakoś zdalnie zorganizować imprezę u mojej mamy;))

myślę cieplutko o każdej koleżance i pozdrawiam!!!

reklama
reklama
Do góry