reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

E tam dzielna! :p jak nie spałam całymi nocami, bo nie zdążyłam zasnąć, a już się mała budziła to musiałam sobie z tym poradzić sama, bo zwyczajnie go nie było w domu haha. Zapewniam Cię, że gdyby był w domu, to by było nieciekawie - goowno by było z mojej mądrej teorii o niewchodzeniu sobie w kompetencje buahaha :D

WIOLU wielkie gratulacje! :-)

reklama
LILUS :-*.TULAM BARDZO MOCNO.
Franio zasnol, potem polozylam sie z Iwa w sypialni i w ten sposob zaliczylam 2 h drzemki, jak sie obudzilam to maly bawil sie w wozku , a po chwili Iwa tez wstala.
a co do obowiazkow to ja mam podobnie jak Kotek.

Kotku u nas dzis ok, wczoraj mialam sresujacy dzien ale juz jest ok.

dziewczyny szukam bucikow dla Frania , mam 3 kombinezony ale z tego 2 nie maja bucikow i musze cos kupic . macie jakies propozycje?

Wioluś matko jak Ty masz dobrze z dzieciaczkami! U mnie Maciuś od dawna nie śpi w dzień, a mała jak pośpi godzinkę to już cud......A co do butków to dla takiego maluszka chyba jednak najlepsze takie materiałowe kapciochy - często w komplecie z kombinezonem. Moje dzieci w tym wieku zrzucały każde buty....ale może Franio ma inaczej....

Kocurku ja po prostu nie dałabym psychicznie rady jakbym miała być całe dnie sama z dziećmi w domu. Wiem, że czasem inaczej się nie da - może wtedy musiałabym się odnaleźć. Ale póki co doceniam, że M. wraca po 16 i mi we wszystkim pomaga. A jak nie on to moja mama. Ja sama to bym się zamarudziła do znudzenia....

lil ha ha :-)dzis sie tak udalo, to chyba taki prezent za wczorajsze nerwy.a co do bucikow to maly nie zdejmuje z nozek , i tez mysle ze najfajniejsze byly by takie cieple papucie bo orginalne od kombinezonow gdzies pogubilam

WIOLU poczekaj kochana.. coś Ci pokażę za jakąś godzinkę.. tylko już w wannie siedzę i zanim się oporządzę :p i włosy wysuszęęęę.... łojeju te włosy :///
Mała mi dzielnie wrzuca do wanny wszystkie zabawki hehe

Jestem:-)
zaraz i będzie kawa:-)

Lili, nie popuściłabym nie odwożenia Malucha do przedszkola:sorry:
gdybym nie miała prawka czy nie jeździła zimą...
Ciekawe co Twój Pan powie jakby Maciuś chodził do prywatnej szkoły oddalonej daleko:-p mamy zimę i nie będziesz chodził:-p:rofl2:

Kuocie, uwielbiam Cię czytać:sorry:

Byliśmy na spacerku, w końcu!!!!
A teraz mamy histerię:eek: bo matka nie chce dać aspiratora...:eek: czy aby przypadkiem nie wchodzimy małymi krokami w bunt dwulatka:eek: bo było przy tym rzucanie się na podłogę:eek::baffled:
oho ignorowanie dobrze robi, dzieć już cicho przyszedł ze swoim pajacykiem na kijku:-p

aaa Wiolu, ostatnio widziałam gdzieś takie ciepłe paputki... poczekaj chwilkę:tak:

reklama
Do góry