Asionek31
Fanka BB :)
dobra ja znikam w ogóle, M. o 15 kończy pracę a muszę z marudą jeszcze kuchnię ogarnąć....gryzie paluchy i marudzi, ta ostatnia dwójka na dole dziwnie wygląda, w sumie pełnych ząbków mamy 7, widać że 3 się szykują...
do potem kobietki i miłego weekendu!!!
u was tez 3ki ida , a nie 4 ki ?? hmmm
Papa Paulinko!!!!!! Zdrówka!!!!!!!
Kocurku no popatrz - a ja zaws
Hehe Asionku to ja o sobie też myślę, że wredna baba jestemJa i mój pan nie mamy ze sobą lekko
A co do włażenia na kanapy to ja na szczęście jeszcze tego problemu nie mam. Właziła mi na komodę, ale już jej się znudziło na szczęście.
oj u nas tez lekko nie jest niekiedy
kurcze u nas od kilku miseiecy maly juz na stol wlazi , pozniej lozko nasze bylo , a teraz kanapa , jet wysoko i do tego mega sliska wiec mam stresa ciagle ...
W końcu kawa! Ola nawet pospała :-)
papa Paulina!
oooo super wiesci
Jestem:-)
zaraz i będzie kawa:-)
Byliśmy na spacerku, w końcu!!!!
A teraz mamy histeriębo matka nie chce dać aspiratora...
czy aby przypadkiem nie wchodzimy małymi krokami w bunt dwulatka
bo było przy tym rzucanie się na podłogę
oho ignorowanie dobrze robi, dzieć już cicho przyszedł ze swoim pajacykiem na kijku![]()
i jak spacerek podobalo sie
wdzisz u was bunt 2 latka , a u nas co ?? Nat jak sie zlosci to rzuca na oslep co akurat trzyma i to z niezla furia ... az strach sie bac co bedzie pozniej :/ mam nadzieje , ze mu to przejdzie
a no i jeszcze pluje , ciagle pluje

na szczescie smaruje kremem i przechodzi , bo juz okropnie to wygladalo , ale jak go oduczyc tego plucia ?? jak mu sie zwraca uwage to pluje wiecej