reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Lil u Danielka tylko ta gorączka była, poza tym je ładnie i gardło go nie boli...Maja też je ładnie, jak się obudzi to jej w paszczę zajrzę;)))
a Neosine też mam...tylko czy to jest na receptę, bo nie pamiętam???

auuuuuuuuuuu mimo jednej kawy już dziś głowa mnie nap.....boli;)))

reklama
Maja wstała po 1,5 h a ja muszę nas spakować bo dziś jedziemy do moich rodziców, M. specjalnie godzinę wcześniej kończy, Maja ma tylko 37,2 st. mam nadzieję,że nie wzrośnie

będę jedynym okiem a drugim będę nas pakować...

Lil ciekawy ten twój pan;)))

Ja przepraszam, ale nie wyrobię normalnie...:eek:

Się włącza silnik, się nastawia na max temp i nawiew na okna, się siada dupom na pięć minut do auta i słucha muzyczki, a potem się wysiada i robi prysk! prysk! odmrażaczem i gotowe. To nie jest jakaś skomplikowana operacja...

Hehe Kocurku - zależy jakie się ma auto :-p Niektórzy mają takie auta, które nie odpalają zimą :-p Akurat tutaj w sumie go rozumiem - wygodniej czasem autobusem podjechać. Ale może jednak się zbuntuję z lekka :-p

albo wieczorem zakłada się taką fajną folię na przednią szybę, rano zdejmuje i szyba czyściutka, od wewnątrz instrukcja wg Kouta;)) mój M. jest za leniwy na autobus, woli autem;))

Lil nie damy Cię załamać;)))

idę pampki pakować ;))

wrocilam
Lilus a Mariusz nie zmarznie bardziej czekajac na autobus zeby dojechac do domu i wrocic niz podczas odmrazania szyb?wiem , wiem nie masz pewnie za wiele do gadania bo jak facet sobie cos umysli to....:wściekła/y:

Paulina mi tez glowa peka.

kocie wdech, wydech, wdech itd;-)

lil a to pisz ze nie odpali, bo to juz calkiem inna historia. nasz przy -15 tez sie buntuje

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry