lil_maja
Fanka BB :)
Czy ja wczoraj narzekałam na nieprzespaną nockę??
Chyba doceniłam jedną pobudkę tylko....Bo dziś to koszmar jakiś - mam ochotę z okna wyskoczyć. Mała spała od 18.30 do 19.30, potem do 24 wyła tak jak jeszcze nigdy - od prawie 4 lat jestem matką, a takiego wycia to ja w domu nie miałam.......o 24 padła i spała do 4 - wyjąc co pół godziny przy dobrych wiatrach, a czasem co 15 minut, a od 4 znowu wycie....O 6 zaniosłam ją do pana, bo już nie mogłam tego słuchać, na drzemkę nie liczyłam, bo wiedziałam, że zaraz wstanie Maciuś i pan będzie do pracy jechał....
Mała dostała w nocy dwa razy podwójne dawki środków przeciwbólowych - ale cokolwiek jej było nic to nie pomogło :-( No i mam nadzieję, że nie zaszkodziłam jej kurcze tymi syropami i czopkami, ale nie miałam siły w nocy o tym myśleć :-(
Teraz mam wrażenie, że to zęby idą - ale 40 stopni gorączki od zębów???
Przepraszam, że Wam tak nasmęciłam, ale bez BB to ten poranek byłby prawdziwym HALLOWEEN dla mnie :-(

Mała dostała w nocy dwa razy podwójne dawki środków przeciwbólowych - ale cokolwiek jej było nic to nie pomogło :-( No i mam nadzieję, że nie zaszkodziłam jej kurcze tymi syropami i czopkami, ale nie miałam siły w nocy o tym myśleć :-(
Teraz mam wrażenie, że to zęby idą - ale 40 stopni gorączki od zębów???
Przepraszam, że Wam tak nasmęciłam, ale bez BB to ten poranek byłby prawdziwym HALLOWEEN dla mnie :-(