reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Palemko ale mi osłodziłaś ten dzień! No co za CUDO! I ten uśmiech!!!!!!!!! Prześliczna jest!!!!!!!!! :-):-):-):-)

Paulinko rety!!!!!!!! A jakieś inne objawy??????? Kurcze pewnie wirus jak u nas! Ale może to tylko ząbki??? Trzymam za Was kciuki! Dobrze, że jutro do lekarza idziecie!

Asionku, bo właśnie u nas wirus zapewne - Maciuś miał gorączkę w piątek i w sobotę, a wczoraj dostała Martynka....Więc ona na pewno od niego złapała...Ale dziś dzień KOSZMAR! Mała już śpi od godziny, ale co chwilę płacze....Ja zaraz też się kładę, ale co z tego będzie???????

Kocurku
a czy ja dobrze kojarzę, że Oleńka nie była jeszcze chora?????

I coś mi mignęła smutna minka Wioli mojej kochanej....Wioluś co się dzieje????????

Paulinko to u nas też wirus właśnie. Mi tylko żal, że Martynce dowaliło aż taką temperaturę...A skierowanie do laryngologa to pewnie w sprawie migdałków czy coś???? Jeju te nasze dzieci i sezon jesienno - zimowy...dla mnie choroby w tamtym roku nie skończyły się do wakacji - w każdym miesiącu coś było. Na szczęście Martynkę wzięła tylko ospa...ciekawe jak ten rok będzie wyglądał....

No nic uciekam spać...choć niby dopiero po 19 jest....

Dobrze kojarzysz LILUŚ - nie śpi i nie choruje...... :eek:
Może padnie zaraz.... a może nie.....

A może ja padnę... przez te wszystkie miesiące niespania :confused: ileż można................

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, spokojnych nocek Wam, oby maluchy spały i dały Wam pospać .... :)

Ja już żyję:)) jem sałatkę i pogryzam pizzą.. pełnia szczęścia po wariackim dniu :/

Asionku, nom chyba dziś za wszystkie Maluchy spał, bo bez 10 minut były 4 godziny:sorry2: i co najlepsze, od pół godzinki już śpi:-)
no, z tym praniem, to dziś lepiej, bo było mniej koop:tak:

Kuotku, ale za to jaki kochany duracell:-) fajnie z tym brakiem chorób:tak: choć ja to nie mam co narzekać, bo póki co teraz, to drugi raz było coś poważniejszego...
Również Tobie Kochana spokojnej nocki:tak:

Paulina, oby Majci szybko przeszło!!!
Palemko, ależ słodziutka!!! Śliczności:tak: gratuluję:-)

Życzę spokojnych nocek i oby z nowym dniem zdróweczka Dzieciaczkom się polepszyły:tak:

reklama
to dziisiaj ja pierwsza ... pobudka o 6.15 pampek nie dal rady i wszystko obsikane , ja chyba tez :szok::-D

Dziewczyny, spokojnych nocek Wam, oby maluchy spały i dały Wam pospać .... :)

Ja już żyję:)) jem sałatkę i pogryzam pizzą.. pełnia szczęścia po wariackim dniu :/

kurcze ja to nie wiem jak Ola daje rade od 6 do tej godziny byc na nogach bez drzemek :szok: normalnie kosmitka :rofl2:

Asionku, nom chyba dziś za wszystkie Maluchy spał, bo bez 10 minut były 4 godziny:sorry2: i co najlepsze, od pół godzinki już śpi:-)
no, z tym praniem, to dziś lepiej, bo było mniej koop:tak:
niezle :) ciekawe czy Nat kiedys tyle pospi ? :-D
u was kupy , a u nas wymioty ... maly jakos miesa jesc nie chce ( chyba , ze zblendowane ) i wymiotuje od razu hmmm chyba jeszcze nie gotowy na kawalki miecha , bo inne rzeczy je bez problemu :)

Do góry