reklama
lil_maja
Fanka BB :)
Palemko ale mi osłodziłaś ten dzień! No co za CUDO! I ten uśmiech!!!!!!!!! Prześliczna jest!!!!!!!!! :-):-):-):-)
Paulinko rety!!!!!!!! A jakieś inne objawy??????? Kurcze pewnie wirus jak u nas! Ale może to tylko ząbki??? Trzymam za Was kciuki! Dobrze, że jutro do lekarza idziecie!
Asionku, bo właśnie u nas wirus zapewne - Maciuś miał gorączkę w piątek i w sobotę, a wczoraj dostała Martynka....Więc ona na pewno od niego złapała...Ale dziś dzień KOSZMAR! Mała już śpi od godziny, ale co chwilę płacze....Ja zaraz też się kładę, ale co z tego będzie???????
Kocurku a czy ja dobrze kojarzę, że Oleńka nie była jeszcze chora?????
I coś mi mignęła smutna minka Wioli mojej kochanej....Wioluś co się dzieje????????
Paulinko rety!!!!!!!! A jakieś inne objawy??????? Kurcze pewnie wirus jak u nas! Ale może to tylko ząbki??? Trzymam za Was kciuki! Dobrze, że jutro do lekarza idziecie!
Asionku, bo właśnie u nas wirus zapewne - Maciuś miał gorączkę w piątek i w sobotę, a wczoraj dostała Martynka....Więc ona na pewno od niego złapała...Ale dziś dzień KOSZMAR! Mała już śpi od godziny, ale co chwilę płacze....Ja zaraz też się kładę, ale co z tego będzie???????
Kocurku a czy ja dobrze kojarzę, że Oleńka nie była jeszcze chora?????
I coś mi mignęła smutna minka Wioli mojej kochanej....Wioluś co się dzieje????????
paulina.pro
Palemko jaka ona cudna!!!! śliczna i jeszcze raz gratulacje
Lil dziś byliśmy u lekarza i mamy skierowanie do laryngologa.....dziwne....
pewnie wirus Danielowy dopadł się do Mai, innych objawów nie ma....
Lil dziś byliśmy u lekarza i mamy skierowanie do laryngologa.....dziwne....
pewnie wirus Danielowy dopadł się do Mai, innych objawów nie ma....
lil_maja
Paulinko to u nas też wirus właśnie. Mi tylko żal, że Martynce dowaliło aż taką temperaturę...A skierowanie do laryngologa to pewnie w sprawie migdałków czy coś???? Jeju te nasze dzieci i sezon jesienno - zimowy...dla mnie choroby w tamtym roku nie skończyły się do wakacji - w każdym miesiącu coś było. Na szczęście Martynkę wzięła tylko ospa...ciekawe jak ten rok będzie wyglądał....
No nic uciekam spać...choć niby dopiero po 19 jest....
No nic uciekam spać...choć niby dopiero po 19 jest....
paulina.pro
Lil zapewne chodzi o migdałki bo M. był więc nie znam szczegółów....ja też zmykam, pewnie ciężka nocka przed nami...
Asionek31
jaaaa jakie slicznosci male
wspolczuje dziewczyny chorob
Nat juz spi pad zmeczony calym dniem , chociaz wsumie 2 drzemki mial ...
Czarny Kocur
Made by Made :*
Dobrze kojarzysz LILUŚ - nie śpi i nie choruje......
Może padnie zaraz.... a może nie.....
A może ja padnę... przez te wszystkie miesiące niespania
ileż można................

Może padnie zaraz.... a może nie.....
A może ja padnę... przez te wszystkie miesiące niespania

Ostatnia edycja:
Czarny Kocur
Made by Made :*
Dziewczyny, spokojnych nocek Wam, oby maluchy spały i dały Wam pospać ....
Ja już żyję
) jem sałatkę i pogryzam pizzą.. pełnia szczęścia po wariackim dniu :/
Ja już żyję
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Asionku, nom chyba dziś za wszystkie Maluchy spał, bo bez 10 minut były 4 godziny
i co najlepsze, od pół godzinki już śpi:-)
no, z tym praniem, to dziś lepiej, bo było mniej koop
Kuotku, ale za to jaki kochany duracell:-) fajnie z tym brakiem chorób
choć ja to nie mam co narzekać, bo póki co teraz, to drugi raz było coś poważniejszego...
Również Tobie Kochana spokojnej nocki
Paulina, oby Majci szybko przeszło!!!
Palemko, ależ słodziutka!!! Śliczności
gratuluję:-)
Życzę spokojnych nocek i oby z nowym dniem zdróweczka Dzieciaczkom się polepszyły

no, z tym praniem, to dziś lepiej, bo było mniej koop

Kuotku, ale za to jaki kochany duracell:-) fajnie z tym brakiem chorób

Również Tobie Kochana spokojnej nocki

Paulina, oby Majci szybko przeszło!!!
Palemko, ależ słodziutka!!! Śliczności

Życzę spokojnych nocek i oby z nowym dniem zdróweczka Dzieciaczkom się polepszyły

reklama
Asionek31
to dziisiaj ja pierwsza ... pobudka o 6.15 pampek nie dal rady i wszystko obsikane , ja chyba tez 

kurcze ja to nie wiem jak Ola daje rade od 6 do tej godziny byc na nogach bez drzemek
normalnie kosmitka 
ciekawe czy Nat kiedys tyle pospi ? 
u was kupy , a u nas wymioty ... maly jakos miesa jesc nie chce ( chyba , ze zblendowane ) i wymiotuje od razu hmmm chyba jeszcze nie gotowy na kawalki miecha , bo inne rzeczy je bez problemu

Dziewczyny, spokojnych nocek Wam, oby maluchy spały i dały Wam pospać ....![]()
Ja już żyję) jem sałatkę i pogryzam pizzą.. pełnia szczęścia po wariackim dniu :/
kurcze ja to nie wiem jak Ola daje rade od 6 do tej godziny byc na nogach bez drzemek

niezleAsionku, nom chyba dziś za wszystkie Maluchy spał, bo bez 10 minut były 4 godzinyi co najlepsze, od pół godzinki już śpi:-)
no, z tym praniem, to dziś lepiej, bo było mniej koop![]()

u was kupy , a u nas wymioty ... maly jakos miesa jesc nie chce ( chyba , ze zblendowane ) i wymiotuje od razu hmmm chyba jeszcze nie gotowy na kawalki miecha , bo inne rzeczy je bez problemu