reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

U nas spania dziś znowu nie będzieeee...! Nie ma lekko, a co! :-p

U nas fasolka po bretońsku się robi, a u Was?

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcia dzięki:)

Czy wiecie ile po wzięciu ferveksu można karmić???? Bo może by człowiek wziął na noc jak nie karmi do rana.... Ale przynajmniej mam wymówkę żeby nie jechać z teściami na cmentarze:)))

Kotek ja mam dziś spaghetti:)) Odgrzewane w pracowej mikrofali:))

Kuocie, a ja właśnie starłam ziemniaczki na placki;-)
ale, że Małe w dalszym ciągu śpi, to doprawiać i smażyć będę jak wstanie:-)

Moniu, nie mam pojęcia jak to z tymi lekami podczas karmienia...
ja to bym z miłą chęcią pojechała na cmentarz z kimkolwiek, ale niestety...:-(

Czytam Was, ale ledwo zipię. I muszę ciągle nosić marudną Martynkę - nawet na chwilę nie da się odstawić. Do tego brojący Maciuś...Poproszę już o godzinę 19.....

Lili, bidulko... :(
Jeszcze troszkę i będzie 19:tak:

a u nas to dziś Mikołaj pójdzie chyba spać dobrze po 22, bo w dalszym ciągu śpi:szok: toż to już ponad 3,5 godziny... nie chcę Go budzić, bo ostatnie dni Go wymęczyły, także niech śpi chłopczyk... trudno będziemy mieli wieczór wesoły...

my juz w domu po zakupach :)
teraz jedzonko w koncu :cool2:

Asionku to Martynka chora teraz. Miałyśmy tylko jedną pobudkę. Ale trwała od 00.30 do 5.30 :-( Gorączka nie chciała spaść :-( Także mam dzień z głowy dziś.

Kocurku :baffled:

o kurcze to zdrowka dla Martynki !! a co sie przyplatalo ??
widze niezla nocka u was byla ...
ciekawe kiedy my sie wyspimy ?? :))

Asionku ceruvit to tak jak rutinoscorbin dla dorosłych;)) tylko w formie syropku dla dzieci, ma vit. c, rutozyd i inne na wspomaganie;))

a no widziz :) tutaj kurcze nie ma zadnych wiatmin dla dzieci , wapna w syropie no nic nie ma , oprocz przeciwbolowych ...
musze sobie pokupowac w Pl :)

Mam już dość... ilez to można prać, prasować...:baffled:
W ogóle, top przydałoby się jakieś śniadanie zjeść...
ale to raczej dopiero jak Miki zaśnie podskoczę do sklepiku obok...

no wlasnie ile ?? ja tez ciagle piore , a kosz ciagle pelny :szok::baffled:

a u nas to dziś Mikołaj pójdzie chyba spać dobrze po 22, bo w dalszym ciągu śpi:szok: toż to już ponad 3,5 godziny... nie chcę Go budzić, bo ostatnie dni Go wymęczyły, także niech śpi chłopczyk... trudno będziemy mieli wieczór wesoły...

wow niezly sen :)))

chyba spi za nasze maluchy co jakos spac nie moga :)

Kotek widze niezla drzemka byla :cool2:

Monia zdrowka !!!

reklama
Do góry