reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

U nas są toksyczne koopy w ilości hurtowej, które drażnią bardzo, nawet jeśli połapię się od razu, że jest koopa :/

No nic... u nas się nie śpi, tyle mam do powiedzenia...niby standard, ale jednakkkkkkkk...... bym tu codziennie właziła wieczorem, to bym monotematyczna była :/

reklama
Dzień dobry...:confused2:
Chcecie kota, to macie kota :-p
Będę marudzić! Uwaga!
Ola, mój skarbek poszła spać grubo po 22, zorientowałam się, że śpimy, gdy o 23.40 zachciało mi się siku :-D
Teraz nie zdążę się pozbierać, a kawę trzeba przecie wypić :eek:

Jak u Was nocki?

Dobry:))

Pół kawy wypiłam zanim doczytałam:)) Jak pięknie:))

To ja nie wiem czy się przyznawać żem dziś 8,5h spała z króciutką przerwą na siku (moje)...... Dobrze mi:))) Warto było się nocnie odcycować....

Kotek a marudź marudź , posłuchamy, pogłaskamy i będzie lżej:)) A Oleńka dalej jedyna w swoim rodzaju:)) Wiesz jak masz już więcej nie miec dzieci to chce żeby mama dobrze zapamiętała jak to jest z małym dzieciem:))

Ewcik jak dziś??

Made jak dobrze ze wróciłaś:)) Prawie oplułam monitor jak żem o tym Twoim pocieszaniu Szanownego przeczytała:)) To musiał mieć minę:)) To od jutra do pracy:)) hmmm a co Twoje chłopaki na to?
A z Mańkiem to wierzę mocno że dacie radę! zawsze na początku jest ciężko, i musi minąć pierwszy szok i potem człowiek się bierze w garść:) Pamiętasz jak pisałam ze u tego mojego siostrzeńca stwierdzili niby autyzm albo coś podobnego? Od kilku miesięcy jeżdżą codziennie na rehabilitację i widać ogromne postępy!!! Także u was tez na pewno tak będzie!!!

Liluś i dlatego ja nie chodzę na imprezy:)) Polecam picie w domu:))

miłego dnia:)

Kocurku jak ja czekam na Twoje posty!!!!! A co Oleńka tak marudziła w nocy????????

Moniu picie w domu to lubię :-) Tzn. delektowanie się co jakiś czas czymś smacznym......choć dla mnie i tak najlepsze piwo z sokiem malinowym po prostu.....mniam! No i gratuluję wyspania! Mała już całkiem odcycowana????

Miałam Asionka pytać - o czym mniej więcej jest tak SAGA????

Ewciu a pomyślałaś o pieluszkach wielorazowych? Ja bym na Twoim miejscu weszła w tetrę, zmieniała co pół godziny nawet, ewentualnie pieluszki z kieszonką i wkładami. Też często zmieniać. Mała też ma ciągle czerwone - ale takie pieluszki bardzo pomagają. Z tego powodu zaczęłam używać. Do spania i na spacery są jednorazówki, a tak to te wielo...Jeju współczuję problemów!

I czy Made naprawdę wraca do pracy???????????????:szok: Do takiej pracy pracy? Do roboty??? Na etat?????? :szok::szok: I jeśli naprawdę tak to czy mają tam komputer i internet???????? :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Aha Kocurku u mnie nocka niezła - chyba tylko dwa karmienia (bo ją nafutrowałam na wieczór) - od 19 do 7 - ja spałam od 21 do 7 - więc dobrze mi kurka...Zaraz pewnie dostanę po łbie przez to :-p:-p:zawstydzona/y:

No i gdzie nasze RURECZKI????????????????????????? Martwię się.....

Witam przy kawce:-)

Kuotku, u nas nocka w miarę, 2 wybudzenia, ale mama pogłaskała i Dziecko spało dalej, a u Was jak noc?

Moniu,
widać odrobinę poprawy...

Liluś,
dziękuję :*
wiem, ze Miki najważniejszy i może byłoby to i dobre rozwiązanie, ale niestety nie dam rady... za dużo mam na głowie, żeby z tetrą "się bawić":-( a jak ja nie zrobię czegoś, to samo się nie zrobi... choć wątpię, aby to było od pampersów, używamy ich cały czas, nawet jak zmieniałam Mu pieluszkę, to dotykając tego wkładu nie było czuć tego, że pielucha jest mokra...

Ewciu a lekarz co na ten temat mówi? Długo to trwa? Słyszałaś o takiej metodzie, żeby sypać mączką ziemniaczaną? Dla niektórych to podobno najlepsza metoda.....u nas w chwilach grozy bardzo pomagała maść TORMENTIOL - cieniutka warstwa i od razu jest lepiej....

reklama
Lili, jedną plamkę miał od jakiegoś czasu, to pojawiała się, to znikała... w sobotę wysypało Go już bardzo, w niedzielę doszedł siusiak a na końcu dupka... Lekarka mówiła, że zazwyczaj zmiana kosmetyku itp. choć ciężko dokładnie ustalić... w naszym przypadku nic nie zmienialiśmy...
zanim poszłam do lekarza, to wypróbowałam i z alantananem, mąką ziemniaczaną zasypując i do kąpieli, także w kąpieli miał kalię, smarowaliśmy sudocremem, nivea na odparzenia, oilatumem i jedna wielka doopa:baffled: teraz odrobinę widzę poprawy po maści...
i zastanawiam się nad paczką białych pampków ze względu, ze mają aloes w sobie...

biorę się za prasowanie...

Do góry