reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Nie widzi siem LILI... kuot go nie uwidział jeszcze :dry: A to JEDYNY serial, który faktycznie oglądałam odcinek za odcinkiem na przestrzeni ostatnich dwóch lat! Wywalczę jakoś ten czas na niego, co to kurde ma być....:eek:

A w kwestii imprezki, to tak myślałam, że nie użyjesz jak trzeba:hmm:

Ale jeszcze tylko jakieś pięć, (może dziesięć, no góra piętnaście!) lat i będzie można wracać z imprezy nad ranem, byle tylko do domu trafić:-p a potem se spać do południa!

Wybaczcie, że tylko o sobie, ale zaraz mykam do łóżeczka po dzisiejszym dniu...
Zmagamy się z pieluszkowym zapaleniem skóry... najgorsze w tym wszystkim jest to, ze nie wiem od czego, bo nic nie zmieniałam, pielucha jak tylko widziałam, że była mokra zaraz zmieniałam, a tu coś takiego... Przez weekend kremy, pudry kąpiele w kalii i wiele innych nie pomogło... od wczoraj Mały jest na maści z antybiotykiem na sterydach:-( najgorsze jest to, że póki co poprawy nie widzę,a wręcz przeciwnie... Najbardziej boli jak w nocy Miki się wybudza i płacze, bo Go to piecze...:-( no i z tego względu jak jesteśmy w domu, to lata bez pieluszki,a że nocnik może służyć tylko i wyłącznie do siedzenia, bo moje Serduszko sika tylko na stojąco, to tak cały dzień latam ze ścierą...

Mały śpi, także idę i ja się położyć. Jutro wpadnę z kawką z rana.
Życzę spokojnej nocy każdej z osobna :*

Pieluszkowe zapalenie skóry? To może my to mamy, bo pupa bezustannie czerwona i poraniona tu i ówdzie :/// A myślałam, że to odparzenie... poczytam..

EWCIU Tobie też regeneracji :tak: i żeby Mikoś przespał całą noc :*

reklama
yyyyyyyy to skąd to całe zapalenie pieluszkowe...choć my miałyśmy takie dziwne rzeczy we wrześniu, pomogła jedynie maść ze sterydami....Maja miała takie plamki zaognione pod pieluchą i mimo kremów i wietrzenia nie dało rady bez lekarza...

mniam, właśnie zjadłam tosta z salami, suszonymi pomidorami, papryczkami chilli, serkiem żółtym i ketchupem...mam nadzieję tylko,że w biodra bezczelnie nie pójdzie;))

i dziś w końcu napiłam się kawki z koleżanką z piaskownicy;)) fajnie pogadać na żywo z kimś dorosłym, mamy dzieci w podobnym wieku i jej mąż jest fryzjerem-strażakiem!!! i obetnie mi Daniela w domku!!!;))

Do góry