reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Kuocie, to w takim razie ja nie będę się dziwić ani Napoleonowi ani Oleńce, bo jeszcze przy następnym będę miała to samo:sorry2:
no, ta tetra, to nie głupi pomysł, bo wczoraj to latał z gołą doopą, ale ciągłe ścieranie, o nie!:sorry2: dziś popołudniu założę tetrę:tak:

Poprasowane, idę zjeść jakieś śniadanie i biorę się za sprzątanie pokoju, bo moje dziecko zrobiło mi sajgon gdy prasowałam:baffled: miski, kable powyciągane w miskach klocki :eek:

Kocurku rety to jak to jest, że ja zawsze mam wrażenie, że Ty lubisz wcześnie wstawać :eek::errr: nie potrafię czytać między wierszami? Swoją drogą ja zawsze lubiłam dłużej pospać - u mnie to dłużej to 8-9 - ale teraz nie jestem w stanie tak długo spać...nawet leżeć....odzwyczaiłam się.....także zastanawiam się co będzie jak dzieci mi będą spały do 12 :eek::errr:

Ewciu wspólnymi siłami pokonamy to odparzenie! :tak::tak::tak:

LILUŚ bo jak człowiek jednak zmusi się i zwlecze z tego wyrka wbrew sobie, umyje, uczesze, ubierze, to dobrze się czuje ;-) nie na darmo mówią - Kto rano wstaje, temu pan Bóg daje :sorry:

Zresztą my nie musimy się zmuszać, nas zmuszają :-D

Ostatnia edycja:
Ja jak jeszcze byłam w ciązy, to potrafiłam spać do 11-12:-p
ale kiedy to było:-D teraz w standardzie jest 6-7:-)

Kuotku, Lili co Wasze Dzieci robią?

Ewciu moje jedno w przedszkolu, drugie śpi. Ja się ogarniam, jak mała wstaje to zje i lecimy po firany. Do wieczora chyba nie wrócimy....

Kocurku
zgadza się! Dla mnie już sam fakt, że dzień taki dłuższy się wydaje jest dobrym powodem by rano wstać...

reklama
Do góry