reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Wróciłyśmy ze spaceru i zakupów :) Leje, aż miło! :)))))))))) No kocham jesień, KOCHAM te pluchy, te szarości, błoto i liście...

U nas nocka taka se EWUNIU :/ mała mi spała z przerwami jakieś 7h :/ ale nic to!

Jestem u mamy w mieszkaniu i zaraz zabieram się za drobne przemeblowanie i porządków ciąg dalszy. Mama w pracy. Potem obiad nam zrobię, ale generalnie dziś jestem obecna:D

reklama
Ewciu ja bym już raczej pieluszek nie zmieniała...chociaż w sumie te sensitive podobno najlepsze....Trzymam za Was kciuki kurczę! Może jeszcze spróbuj ten tormentiol...chociaż to raczej tylko raz dwa i koniec...ale u mnie zawsze pomagało....

Kuotku, jestem pełna podziwu dla Oleńki...
pomyśleć, że za lat kilka nie będziesz mogła Jej ściągnąć z łóżka:sorry2:

Liluś, dziękuję Ci :*
o tormentiolu będę pamiętać na przyszłość... póki co zostaję przy tej maści przepisanej... bo skoro ona zaczęła działać dopiero na trzeci dzień, to zapewne i tormentiol by nic nie zdziałał...
a nad pieluchami, to bardzo się zastanawiam... gdybym wiedziała co będzie tydzień temu, to nie kupiłabym activ a te białe... a tak... jak kupię teraz te białe, to będę musiała wstrzymać się z kupieniem małemu kapci...:zawstydzona/y:

EWCIA nie sądzę... mama G. potrafiła za młodu spać po 3 godziny na dobę, więcej nie była w stanie czasami... a 6 to absolutny max był! Ola chyba odziedziczyła coś :baffled:

Kuocie, O cholera!!! że tak brzydko powiem:szok::szok:
ale jak nie za kilka, to za kilkanaście na pewno:sorry2:;-) wątpię, aby jakąś nastolatkę można było szybko z łóżka ściągnąć;-) kurcze, tylko co do tego czasu:errr:

hahahaha :-D "za młodu" czyli między dwadzieścia, a czterdzieści lat ona tak nie spała :-D Liczę na to, że MOJE geny jednak wezmą górę :-p A jak była mała, to też nie spała, po co?

Kaaaawa nr 3 :cool2:

Kocurku a Ty przypadkiem nie jesteś rannym ptaszkiem hę?????????

Ewciu sama nie wiem co bym zrobiła....może zostań przy tych pieluszkach, które masz....i oby szybko było lepiej......A jak nie chcesz z mopem latać to może jednak wkładaj w gatki tetrę - i tak musisz prać obsiusiane ciuszki. A tetry prasować nie trzeba - lepiej chłonie bez prasowania. Pupcia odpocznie i mop też odpocznie....

LILU Kochana Mojaaaaa - ja jestem rannym ptaszkiem z PRZYMUSU życiowego :-D:-D:-D Mając naście lat potrafiłam w weekendy spać do CZYNASTEJ :szok:
Ja uwielbiam nocne życie... czytanie, oglądanie, dumanie...tylko ni ma jak TAK ŻYĆ hahaha :-p

Kuocie :errr::errr::errr::errr:

Lili, póki co lata w pieluszce, po południu puszczę Go bez no i z tą tetrą nie głupi pomysł:tak: :*

wracam do prasowania, jeszcze połowa

reklama
No mówię Wam Kobity Drogie - dziwiłam się latami całymi, że Napoleon niby potrzebował 6 godzin snu na dobę :confused:
TERAZ JUŻ NIC MNIE NIE ZDZIWI :-p:-D:-D:-D

Do góry