reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Ale zawarł prawdziwą treść w ciekawej formie:-p Zdolni wychowankowie, nie ma co! "Serce roście patrząc na te czasy"! :-D

Lecę, bo mam armageddon:dry: a wydaje się, że sprzątam i gotuję, od kiedy wróciliśmy, gdzie efekty???

Nic kuotu, nic! Tylko siem zeźlił :-p

Ja po kąpieli, Ola po kąpieli, butla się doi i kiedyś zaśniemy za dwie godziny hehe A WTEDY..... żadna siła mnie nie powstrzyma przed oglądnięciem jakiegoś filmu S-F z Kamilem! ŻADNA!!!

Ola ponownie zrobiła armageddon .... to bezcelowe, niechaj się wszystko wala gdzie popadnie, przecież nie utoniemy:p

WIOLU - niech żyje wysypka! :-) Bardzo, bardzo się cieszę ;)))

POKU - ja Ciebie popieram w całej rozciągłości :)) Komuś ufać trzeba!!!
Oby Wam się unormowało :***

KUOTKU!!! Co to ja słyszę? Lansiary Ci spaskudziły jazdę? No nie wyczymie tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Co za blond małpiszony :-D:-p:-D

haha ASIONKU na FB dałam, bo mnie to wyjątkowo wkurza:/

A w łóżeczku to u nas się już nie śpi w nocy, przez te pobudki co chwila, wstawanie po nurofen, piciu itp..

W sumie mój fiacik ma doopę poobijaną elegancko i nie miałabym oporów, żeby zahamować i lasce zepsuć trochę autko i humor :-p Ale dzieciaki jechały:dry:

Ola jest Dewastator na Medal! Dosłownie 5 minut potrzebuje, żeby przewrócić wszystko co tylko się da do góry nogami :-D:baffled:

no mi by tez cisnienie podniosla baba :/ wrrr
u nas tez znowu pobudki od 3 , ale do 3 spi u siebie sam :) pozniej nie mam sily go wkladac , wykladac ... plery i tak ledwo zipia :cool2:
widze Ola ma zapedy jak Nat , albo Nat jak Ola :)
przed spaniem zrobil taki armagedon , ze masakra ... kurcze wszystko musi zdewastowac hehe
dzisiaj wyrwal deske z szawki w kuchni :szok: ja nawet nie wiedzialam , ze ona tam jest i , ze mozna ja wyrwac ...

Made jak zdrowko ??

jestem:)

KOCIE aż wlazłam na FB... szkoda że takiej bezmyślnej lali nic nie można zrobić... Na pocieszenie dodam że raz widziałąm jak taka jechała wyprzedzając na chama i zajeżdżająć drogę.... któryś kierowca się wkurzył, albo przez cb komuś powiedział bo widziałam jak próbowała wyprzedzić i jej zajechał koleś drogę i się nieźle laska wystraszyłą bo potem jechała już sobie w kolumnie i się nie wychylała:)
Co oglądasz??

WIOLA strasznie się cieszę że to trzydniówka:)) Miałam pisać ze może to to ale nie miałam dziś czasu... Oby wyniki były dobre:)

ASIONEK, EWCIA to chyba taki wiek się zaczyna że się małe łobuziaki robią:)) Wiki to samo!
I popieram z intuicją:) ja już się kilka razy przekoanłam że miałam rację i zupełnie nie potrzebnie słuchałam np mojej mamy:) Ale co się nastresowałam jak np naczytałam się poradników a mi nijak nie wychodziło tak jak pisali... Dopiero po jakimś czasie odpuściłam...

Dziś panna od 3 robiła awanturę o cycka i to taką że aż się trzęsła i nie mogła oddechu złapać z tej histerii... NIe dostała cyca ale utulenie trwało od 3 do 5.20 po czym ona padła a ja do pracy:((( Także padam:((( Jutro do pracy to moze z kawką będę:)
Miłego wieczoru:)

reklama
hej :)

spacccccccccccccc :rofl2:
dobrze , ze zaraz drzemka walne sie z malym bo padam ...

Monia kurcze podziwiam , ze twarda bylas :) ja bym sie zlamala i dala , noca nie mam sily na walki ... a ty jeszcze do pracy musisz isc
no lobuziaki sie robia :)

Wiola dobrze , ze tempki juz nie ma :) teraz bedzie juz tylko lepiej !!

ide malego spacyfikowac hehe moze sie uda , bo tez zmeczony jest co mu nie przeszkadza w roznoszeniu mieszkania :cool:

Do góry