reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
dobry;))

po 6 to Daniel robił Mai śniadanko w kuchni;)) wyciągnęli monte z lodówki i jedli;)) Mai piżamka też się najadła;))

halo???jest tu ktoś w ogóle???

co się z tymi kobietkami porobiło....

poprałam, obiad podszykowany, zaraz będę go kończyć....a po 16 dentistos-sadistos....już się cieszę, ale nie mam innej opcji....

miłego dnia kobietki!!

będę wieczorkiem

Ostatnia edycja:
My wstajemy po 5... a dzis sie matce pomyliło i dala cycka o 4.30 a po cycu dzieć się budzi.... to tak dla pocieszenia...

Asionek trochę zdrapałam a reszta jakoś sama odpadła:-) na szczęście brzuszek z fałdkami to nie było źle:))

Paula nie ma to jak starszy brat:-):-)

Kocie Oleńka dalej po 5 wstaje?

u nas też nic nowego... Ala dzis poszła do przedszkola po przeziębieniu bo poprzeni tydzień siedziała cały czas w domu... u Mai bez zmian... pomaga nurofen, ale nie moge jej dawać cały czas...

pozdrawiam i siły życzę...

bylismy u lekarza, wyniki moczy doskonale, gardelko czyste. osluchowo czysty, Franio zdrowy jak ryba...wiec jak sie cholera pytam co jest z moim dzieckiem, kolejna taka noc i padne.
my wstajemy pomiedzy 4.30 a 5.30.

Wiolu co ty mówisz???:-D
hmmm w sumie super że Franio zdrowy, a może ząbki mu idą,że tak marudzi??albo ma skok rozwojowy??? u Mai to się sprawdzało, kiedy mijał okres tygodnia-2 tygodni i mała wracała do normy, także Franusiowi tego też życzę;)))

fujjjjjjj, dentystka mi zęba znów zatruła i cały czas mam smak tego cholerstwa w buzi....fujjjjjjjjjjjjjjj za tydzień idę na kanałowe leczenie, sztuk 2;)))

Ostatnia edycja:
reklama
Kobitki co za dzień tu widzę!!!!!!!

Przede wszystkim każdej z osobna życzę dużo siły!!!!! Jak tak analizuję to widzę, że nie ma recepty na szczęście - bo zawsze są jakieś problemy - dzieci to nie bajka - dlatego życzę Wam głównie abyście odnajdywały radość w tym, co jest. Bo lepiej to chyba prędko nie będzie :dry: I OGROMNE BUZIAKI!!!!!!!!

Wioluś serduszko moje!!!!!!!!!!! Za 80 lat pozwolę Ci napisać, że się wątek rozlatuje - jak moje kości już będą stare i dziurawe :-p Co do nocek to oby Wam się wyregulowały! Dzieci często w tym okresie jakieś takie bardziej nerwowe...U mnie też wciąż nieciekawie jeśli chodzi o spanie :eek::eek::eek: Maciuś też nie śpi idealnie :eek::eek::eek: Ściskam!

A Rureczki się odzywały??????????????????????

Paulinko PRZEZ CIEBIE :-p:-p:-p:-p zapisałam się do osiedlowej biblioteki, tak więc będę czytać czytać czytać.....

Nie do każdej piszę teraz personalnie - ale każdy post przeczytałam i każdy post leży w moim serduszku! Dlatego wszystkie jeszcze raz ściskam!

Do góry