reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Ufff... WIOLU :sorry2: Ciekawe gdzie to się i jak łapie, bo moje dzieci nie uświadczyły...

MADE czyli ja rozumieć, że Ty pracować i wkurzać szefa nieukrywaniem inteligentnego humoru :-D Kuota cieszyć to!

Kocie czytalam na Fb co ci sie przytrafilo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, dobrze ze nic wam sie nie stalo.
a co do 3 dniowki to kurcze nie wiem skad to sie bierze, Iwa nie miala nigdy.w sumie mam nadzieje ze to 3 dniowka i ze tem teraz odpusci i wyniki moczu w poniedzialek beda dobre

WIOLU wiesz co, nic się nie stało, chociaż miałam ochotę wdepnąć hamulec i ją spacyfikować, ale że z dzieciakami jechałam, to musiałam powstrzymać wodze :-p
Może ta noc będzie przełomowa i trochę pośpisz... a Iwa grzeczna jako tako?

kocie Iwe da sie ujazmic:-p.dzis pani w przedszkolu mi mowila ze Iwa plakala i siedzila u niej na kolanach bo bala sie pana od angielskiego. muszisz Ty do nas przyjechac i nasze przedszkolaki angielskiego uczyc:-D:-D;-)

najchetniej to czlowiek by wysiadl i wyciagnal taka blad cizie za kudly i nastrzelam po tym glupim pyszczadle- zero wyobrazni

No mówię Ci Wiolu... strasznie mnie te lansiary oraz kobiety pseudosukcesu, co to się stylizują w tych brykach i "męską" jazdę uprawiają wqrwiają :dry:

Przedszkolaki???? Jaaa?????? No w sumie to by była bardzo wdzięczna praca, bo takie małe to jeszcze panią lubią i chętnie słuchają :-p

powiem ci ze pan juz byl u nich na 4 zajeciach i co zajecia to samo.ale nie tylko Iwa tak reaguje...jestem ciekawa jak ten facet wyglada ze tak sie go dzieci boja.

mnie takie kobiety tez draznia , bo patrza na kobiete z dzieckiem jak na podludzia.mi kiedys wymusila tez bladi w bialej bmw x5, i tak mialam ochote w nia ...uderzyc tylko ze mojego staruszka(samochodu) bylo mi szkoda.:-p

no w koncu mialam co nadrabiac :)))))

Asionku, nie mam zrzuconych fotek z tego tygodnia na kompa, jak Miki pójdzie spać, to wrzucę:tak:
widzę, że i u Nata wychodzą różki hehe :-D

oj szkoda , ale poczekam :))
hehe wychodza wychodza , normalnie jest grzeczny , ale kombinator straszny ... kiedys idac za raczke kopnal pana z laska :szok::cool:

Asionek z Natana to taki chochliczek maly , cos taka szkuda jak moja Iwa. gdzie diabel nie moze tam nasze dzieciaki posle;-p

dobrze to opisalas :))) kurcze jeszcze nie chodzil dobrze , a wsipa sie po linach na placu zabaw jak stary , po pretach czym sie da .. moze wspiaczke bedzie kiedys uprawial ? chociaz dla mojego serca lepiej nie !

UWAGA! teraz kot wrzuca swoje grosze :-p Ja akurat się zgadzam z Ewcią, jestem za tym, żeby obserwować i spełniać potrzeby dziecka... i karmić wtedy, gdy maluch głodny i nosić i tulić wtedy, gdy tego potrzebuje :sorry2:

To się niewątpliwie źle kończy dla zdrowia psychicznego i fizycznego mamy, no i oczywiście Ci, którzy ustawiają konsekwentnie dziecko do karmienia i spania w łóżeczku mają potem dużo lżej :-p

A z drugiej strony, Poczek pisze, że wydłużenie przerw ma pozytywny wpływ na brzuszek... i bądź tu człowieku mądry, tkwij przy swoich przekonaniach :eek:

wiadomo kazde dziecko inne , ale u nas pomimo spania z nami nie bylo zadnego problemu ze spaniem w lozeczku samemu ... chyba ja to gorzej przezylam hehe

Lili, a to ja to zawsze opinie innych wpuszczałam jednym, a wypuszczałam drugim hehe, ale to ja taki typ, zawsze wszystko wiem najlepiej, a odnośnie mego Dziecia, to już w ogóle:-p ale, żeby nie było lekarza też potrafię posłuchać;-) choć ze swojego doświadczenia wiem, ze nie zawsze wolno... i trzeba brać nawet na takiego poprawkę... niestety tę lekcję będę pamiętać do końca życia... Kochana, Ty już wypiłaś,a ja jeszcze nie zrobiłam:-D

no to mamy podobnie hehe , pomimo ze to moje pierwsze dziecko od poczatku jade na intuicji , bo kurcze wiem najlepiej co potrzeba mojemu dziecku
jak do tej pory mnie nie zawiodla za to lekarz juz raz tez !!
nawet z S sie poklocilam wtedy , no bojak to kwestionowac zdanie lekarza , a ja wiedzialam swoje , ze antybiotyku nie podam i dobrze zrobilam , bo okazalo sie , ze wcale nie byl potrzebny i nie byla to zadna angina :wściekła/y:
takze ja ufam tez tylko sobie :-D

Kocie czytalam na Fb co ci sie przytrafilo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:, dobrze ze nic wam sie nie stalo.
a co do 3 dniowki to kurcze nie wiem skad to sie bierze, Iwa nie miala nigdy.w sumie mam nadzieje ze to 3 dniowka i ze tem teraz odpusci i wyniki moczu w poniedzialek beda dobre

czyli 3 dniowka ?? niedlugo przejdzie w takim razie i odetchniesz sobie :)

Kocie kurcze przeczytalam na FB :/ masakra gloopie babsko :wściekła/y:

reklama
haha ASIONKU na FB dałam, bo mnie to wyjątkowo wkurza:/

A w łóżeczku to u nas się już nie śpi w nocy, przez te pobudki co chwila, wstawanie po nurofen, piciu itp..

W sumie mój fiacik ma doopę poobijaną elegancko i nie miałabym oporów, żeby zahamować i lasce zepsuć trochę autko i humor :-p Ale dzieciaki jechały:dry:

Ola jest Dewastator na Medal! Dosłownie 5 minut potrzebuje, żeby przewrócić wszystko co tylko się da do góry nogami :-D:baffled:

Do góry