reklama
WIOLKA1509
Fanka BB :)
dziewczyny Franio ma wysypke:-)
Czarny Kocur
Made by Made :*
Ufff... WIOLU
Ciekawe gdzie to się i jak łapie, bo moje dzieci nie uświadczyły...
MADE czyli ja rozumieć, że Ty pracować i wkurzać szefa nieukrywaniem inteligentnego humoru
Kuota cieszyć to!

MADE czyli ja rozumieć, że Ty pracować i wkurzać szefa nieukrywaniem inteligentnego humoru

WIOLKA1509
Kocie czytalam na Fb co ci sie przytrafilo

, dobrze ze nic wam sie nie stalo.
a co do 3 dniowki to kurcze nie wiem skad to sie bierze, Iwa nie miala nigdy.w sumie mam nadzieje ze to 3 dniowka i ze tem teraz odpusci i wyniki moczu w poniedzialek beda dobre

a co do 3 dniowki to kurcze nie wiem skad to sie bierze, Iwa nie miala nigdy.w sumie mam nadzieje ze to 3 dniowka i ze tem teraz odpusci i wyniki moczu w poniedzialek beda dobre
Czarny Kocur
WIOLU wiesz co, nic się nie stało, chociaż miałam ochotę wdepnąć hamulec i ją spacyfikować, ale że z dzieciakami jechałam, to musiałam powstrzymać wodze 
Może ta noc będzie przełomowa i trochę pośpisz... a Iwa grzeczna jako tako?

Może ta noc będzie przełomowa i trochę pośpisz... a Iwa grzeczna jako tako?
WIOLKA1509
kocie Iwe da sie ujazmic
.dzis pani w przedszkolu mi mowila ze Iwa plakala i siedzila u niej na kolanach bo bala sie pana od angielskiego. muszisz Ty do nas przyjechac i nasze przedszkolaki angielskiego uczyc
;-)
najchetniej to czlowiek by wysiadl i wyciagnal taka blad cizie za kudly i nastrzelam po tym glupim pyszczadle- zero wyobrazni

najchetniej to czlowiek by wysiadl i wyciagnal taka blad cizie za kudly i nastrzelam po tym glupim pyszczadle- zero wyobrazni
Czarny Kocur
No mówię Ci Wiolu... strasznie mnie te lansiary oraz kobiety pseudosukcesu, co to się stylizują w tych brykach i "męską" jazdę uprawiają wqrwiają
Przedszkolaki???? Jaaa?????? No w sumie to by była bardzo wdzięczna praca, bo takie małe to jeszcze panią lubią i chętnie słuchają

Przedszkolaki???? Jaaa?????? No w sumie to by była bardzo wdzięczna praca, bo takie małe to jeszcze panią lubią i chętnie słuchają

WIOLKA1509
powiem ci ze pan juz byl u nich na 4 zajeciach i co zajecia to samo.ale nie tylko Iwa tak reaguje...jestem ciekawa jak ten facet wyglada ze tak sie go dzieci boja.
mnie takie kobiety tez draznia , bo patrza na kobiete z dzieckiem jak na podludzia.mi kiedys wymusila tez bladi w bialej bmw x5, i tak mialam ochote w nia ...uderzyc tylko ze mojego staruszka(samochodu) bylo mi szkoda.
mnie takie kobiety tez draznia , bo patrza na kobiete z dzieckiem jak na podludzia.mi kiedys wymusila tez bladi w bialej bmw x5, i tak mialam ochote w nia ...uderzyc tylko ze mojego staruszka(samochodu) bylo mi szkoda.

Asionek31
no w koncu mialam co nadrabiac
))))
oj szkoda , ale poczekam
)
hehe wychodza wychodza , normalnie jest grzeczny , ale kombinator straszny ... kiedys idac za raczke kopnal pana z laska

dobrze to opisalas
)) kurcze jeszcze nie chodzil dobrze , a wsipa sie po linach na placu zabaw jak stary , po pretach czym sie da .. moze wspiaczke bedzie kiedys uprawial ? chociaz dla mojego serca lepiej nie !
wiadomo kazde dziecko inne , ale u nas pomimo spania z nami nie bylo zadnego problemu ze spaniem w lozeczku samemu ... chyba ja to gorzej przezylam hehe
no to mamy podobnie hehe , pomimo ze to moje pierwsze dziecko od poczatku jade na intuicji , bo kurcze wiem najlepiej co potrzeba mojemu dziecku
jak do tej pory mnie nie zawiodla za to lekarz juz raz tez !!
nawet z S sie poklocilam wtedy , no bojak to kwestionowac zdanie lekarza , a ja wiedzialam swoje , ze antybiotyku nie podam i dobrze zrobilam , bo okazalo sie , ze wcale nie byl potrzebny i nie byla to zadna angina
takze ja ufam tez tylko sobie
czyli 3 dniowka ?? niedlugo przejdzie w takim razie i odetchniesz sobie
Kocie kurcze przeczytalam na FB :/ masakra gloopie babsko
Asionku, nie mam zrzuconych fotek z tego tygodnia na kompa, jak Miki pójdzie spać, to wrzucę
widzę, że i u Nata wychodzą różki hehe![]()
oj szkoda , ale poczekam
hehe wychodza wychodza , normalnie jest grzeczny , ale kombinator straszny ... kiedys idac za raczke kopnal pana z laska

Asionek z Natana to taki chochliczek maly , cos taka szkuda jak moja Iwa. gdzie diabel nie moze tam nasze dzieciaki posle;-p
dobrze to opisalas
UWAGA! teraz kot wrzuca swoje groszeJa akurat się zgadzam z Ewcią, jestem za tym, żeby obserwować i spełniać potrzeby dziecka... i karmić wtedy, gdy maluch głodny i nosić i tulić wtedy, gdy tego potrzebuje
![]()
To się niewątpliwie źle kończy dla zdrowia psychicznego i fizycznego mamy, no i oczywiście Ci, którzy ustawiają konsekwentnie dziecko do karmienia i spania w łóżeczku mają potem dużo lżej![]()
A z drugiej strony, Poczek pisze, że wydłużenie przerw ma pozytywny wpływ na brzuszek... i bądź tu człowieku mądry, tkwij przy swoich przekonaniach![]()
wiadomo kazde dziecko inne , ale u nas pomimo spania z nami nie bylo zadnego problemu ze spaniem w lozeczku samemu ... chyba ja to gorzej przezylam hehe
Lili, a to ja to zawsze opinie innych wpuszczałam jednym, a wypuszczałam drugim hehe, ale to ja taki typ, zawsze wszystko wiem najlepiej, a odnośnie mego Dziecia, to już w ogóleale, żeby nie było lekarza też potrafię posłuchać;-) choć ze swojego doświadczenia wiem, ze nie zawsze wolno... i trzeba brać nawet na takiego poprawkę... niestety tę lekcję będę pamiętać do końca życia... Kochana, Ty już wypiłaś,a ja jeszcze nie zrobiłam
![]()
no to mamy podobnie hehe , pomimo ze to moje pierwsze dziecko od poczatku jade na intuicji , bo kurcze wiem najlepiej co potrzeba mojemu dziecku
jak do tej pory mnie nie zawiodla za to lekarz juz raz tez !!
nawet z S sie poklocilam wtedy , no bojak to kwestionowac zdanie lekarza , a ja wiedzialam swoje , ze antybiotyku nie podam i dobrze zrobilam , bo okazalo sie , ze wcale nie byl potrzebny i nie byla to zadna angina

takze ja ufam tez tylko sobie

Kocie czytalam na Fb co ci sie przytrafilo, dobrze ze nic wam sie nie stalo.
czyli 3 dniowka ?? niedlugo przejdzie w takim razie i odetchniesz sobie
Kocie kurcze przeczytalam na FB :/ masakra gloopie babsko

reklama
Czarny Kocur
haha ASIONKU na FB dałam, bo mnie to wyjątkowo wkurza:/
A w łóżeczku to u nas się już nie śpi w nocy, przez te pobudki co chwila, wstawanie po nurofen, piciu itp..
W sumie mój fiacik ma doopę poobijaną elegancko i nie miałabym oporów, żeby zahamować i lasce zepsuć trochę autko i humor
Ale dzieciaki jechały
Ola jest Dewastator na Medal! Dosłownie 5 minut potrzebuje, żeby przewrócić wszystko co tylko się da do góry nogami

A w łóżeczku to u nas się już nie śpi w nocy, przez te pobudki co chwila, wstawanie po nurofen, piciu itp..
W sumie mój fiacik ma doopę poobijaną elegancko i nie miałabym oporów, żeby zahamować i lasce zepsuć trochę autko i humor

Ola jest Dewastator na Medal! Dosłownie 5 minut potrzebuje, żeby przewrócić wszystko co tylko się da do góry nogami