reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

cześć:)

Wiola super że bez gorączki:) Czyli jednak trzydniówka, uf uf uf:) Pospalas trochę??

Asionek ja z tych słabych generalnie jestem... ALE... Raz już było tak że dostala po awanturze cyca bo nie miałam siły na walkę, i potem jak się postanowiłam wziąć to było jeszcze gorzej bo sobie zakodowała że jak raz po awanturze dostała to za drugim razem zrobi głośniejszą i dłuższa i też dostanie... I od tamtej pory juz wiem że jak raz cos postanowię to muszę wytrzymać dla własnego dobra... Jak wczoraj nie dostała to dzis jak się obudziła o 2 i chciała cyca i powiedziałam że nie to tylko pokwękała, wtuliła się i zasnęła.... Także opłacało się:)

A ja w pracy:((( a pogoda taka śliczna.... ale już mi się projekt ładni eklaruje i powinnam się wyrobić żeby na czwartek był skończony:)) A potem sob-niedz i pn wolne:)))))))

reklama
Monia dobrze , ze konsekwentna jestes , ja narazie wiem , ze sil na walke nocka nie mam i nawet nie zaczynam .. Natul raz przespi noca , raz sie budzi :eek: ida zeby kolejne wiec stresowac jego i siebie nie bede
ale juz postanowione , ze w grudniu koniec cyca :) lecimy do Pl i maz w koncu bedzie mial czas i sile walczyc ze mna , a i moja mama bedzie jak cos :) a moze sam do tego czasu zakonczy nocne cycowanie ??

u nas drzemka rekordowa ponad 2i pol godziny spal :rofl2: i ja odetcnelam troche , a teraz spi z S ...

Wiola ja tak zagldam caly dzien i ciszaaaa....
dobrze chociaz , ze ty wpadlas :)
racja wstyd !! zawsze mialam po kilkanasdcie , a kiedys i kilkadziesiat stron do nadrobienia , a teraz cud jak kilka postow:-(

u nas pada i siedze caly dzien w domu z mlodym ktorego roznosi ... pralke kilka razy mi wylaczyl podczas prania , podklad wylal na dywan i to moj najlepszy podklad :szok: to i tak pikus przy tym jak to cholerstwo ciezko bylo sprac :angry: szorowalam dobre 40 min. wszystkim czym sie dalo , a i tak jeszcze calkiem nie zeszlo .... a teraz molestuje ojca ktory gra :rofl2:

uuuu Asionku to Iwcia tak nie broila, z jej rozrabianai to tylko n2 bulionowki mi stlokla i to tyle, nie garnel;a sie do wywalania z szaf czy wlaczania roznych sprzetow.duuuuuuuuuuuuzo cierpliwosci zycze i oczu do okola glowy;-):-p.

u nas sajgon, Franio daje tak popalic ze wymiekamy, a dzis Lukasz jest w domu i pomaga przy malym, ale kregoslupy nam siadaja. normalnie to maly duzo lezy i sie bawi a dzis to nie ma mowy zeby chociaz troche lezal

a w nocy dal sie odlozyc do lozeczka dopiero okolo 1 i do 6 rano budzil sie co 15 min o 4.30 juz nie mialam sily to Lukasz sie niz zajmowal

Wiola no maly tylko chodzi i kombinuje , a najlepsze , ze wszystko sam odkreci chocbym nie wiem jak mocno zakrecila !!to jego najlepsza zabawa , przynosi mi butelki zebym trzymala i odkreca i zakreca hehe
nie dodalam , ze jeszcze wysmarowal sie caly sudokremem :rofl2:

kurcze to zeby czy dalej wirus ?? duzo sil zycze !! ja dzisiaj caly dzien w domu i masakra jednak kilka godzin na zewnatrz daje duzo i mi i Natulowi , bo w domu mu palma bije , a tak sie wychasa na placu zabaw :)

CZeść:))

Wioluś tulę mocno i dużo siły życze!!!

Maran Tobie też!

Asionek jakbym o Wiki czytała (którys już raz:-)) Co prawda podkładu mi nie wylała ale cienie ostatnio stłukła i rozsypała i se wysmarowała... kiedyś odkręciła lakier do paznokci i sobie brzuch pomalowała... ostatnio najlepsza zabawa to wylewanie picia wszędzie! A jak zabieram to tupanie nogami i robienie czegokolwiek byle mi na złość (np. gryzienie łyżki - czego też jej nie wolno) i to z patrzeniem mi w oczy! W sobotę tak dała popalić tatusiowi że prawie mnie na rękach nosił jak już wróciłam z pracy:)))
Ogólnie łobuziak! Wczoraj juz ją wzieliśmy na długi spacer z którego połowę szła:)) I wieczorem była tak zmęczona że tylko trochę się wygłupiała:))

Miłego dnia:)

reklama
hej :) u nas tez nocka koszmarna :wściekła/y:
i do tego pobudka po 6 :szok: wykonczy nas jak nic ...

widze nie tylko nam zeby ida i daja popalic :( sil duzo zycze i sobie tez :-D

Monika hehe i jak ten lakier zmylas ?? :))
male lobuziaki rosna , moze jeszcze zmieni im sie ? i beda aniolki ? :)))

Maz w domu dzisiaj i jutro i w nocy bedzie walka cyca niet i naszego lozka tez niet , musimy sprawdzic skad to niespanie nocami ?

Do góry