reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

reklama
W nagrodę dostałam do napisania nowy projekt, trudniejszy i mniej czasu:baffled::baffled: a wąłśnei ze napisze!!!!!!!!!!!

Lili opis boski:tak::-):-):-) ale i tak wolałabym filmik:))

Asionek Wiki łóżeczko jest przywiązane do naszego (tak żeby się nie odsuneło) i w dzień też śpi u siebie, bo ona w dzień z reguły sie nie rusza. A jak wstanie to zwykle nas woła, a jak nie to umie schodzić z łóżka. Zresztą nasze łóżko jest duże i z drugiej strony ma ścianę więc przestrzeń jest tylko w nogach łóżka.

Miłego dnia:)

hej!!
tyle razy juz napisalam posta do polowy przez ostatnie dni i zawsze cos. teraz nawet jesli nadejdzie cos, postaram sie wcisnac posta nawet nieskonczonego.

mam nadzieje, ze rodzina rurkow sa w lepszej formie!

bardzo bardzo sie ciesze z wiesci MADE! cu-do-wnie!!!!I nie dosc, ze wiesci dobre, to jeszcze trafiacie na serdecznych specjalistow!

gratuluje pierwszych kroczkow Martynce!

Asionkowi
wytrwalosci w zebnej sprawie!

kotu, paulince, wioli, moni
... buziaki! i prosba o wybaczenie... nie pamietam co wam mialam i co u was :baffled:

cos maran dawno nie widzialam. hop hop!

na wizycie w poniedzialek bylysmy i:
1. Zosia wazyla w pon 4160, a mierzyla 53,2 cm (srodek normy). obwod glowy 38cm (szczyt normy :eek:).
2. Jesli chodzi o kolki, pan doktor sklania sie ku decyzji, ze to refluks. Dostala "flatulex" (zamienia duze gazy na male latwiej wydalalne) i "nexium" na refluks. Jutro mam zadzwonic powiedziec czy jest poprawa a moim zdaniem jest. Marudzi troche wieczorami ale juz bez napinania, prezenia, bakow i cierpienia na twarzy, no i szybko zasypia przy okapie :rofl2: Poza tym mam ja karmic co 3-4h a nie wtedy kiedy ona chce, co ozncza, ze duzo mamy w domu wycia ostatnio, bo do tej pory jadla co 2-2,5h.

tesciowka wczoraj wyjechala... uff. ale dzisiaj rano dostalismy mejla z jej biletem na koniec listopada. j to nic.. m jak sie wkurzyl. nikt z nami tego nie ustalil, a w koncu chcemy byc sami! kurka... i moja mama chciala przyjechac na poczatku grudnia i teraz moze byc problem... a moja mama ma niejako pierwszenstwo, bo pracuje i nie moze tak kiedy chce w przeciwienstwie do tesciowki, ktira kurcze na boze narodzenie tez przyjedzie. Musimy z m tupnac noga. ja nienawidze gosci na dlugo i czesto. Moja mama to co innego, bo nie wymaga uwagi i atrakcji, nie zadaje pytan niepotrzebnych tylko rob. uff.
dzis jestesmy pierwszy raz same. o 13 odwiedzi nas kolega. paczuszka zapadla w drzemke, wiec lece pod prysznic!

mam nadzieje, ze uda mi sie byc z wami czesciej!!!!!! tesknie!

POCZKU!!!! Ciągle o Was myślę i wysyłam mnóstwo serdeczności :*
Dziękuję za te słowa, jesteś Kochana :* Zosia cudnie przybiera, a refluks cholera paskudna sprawa, ale dobrze ze w porę zdiagnozowany :) Będzie dobrze, MUSI BYĆ!
Odnośnie teściówki wypowiadać się nie będę bo mam identyczne podejście do spraw, ze tak powiem burzących mój rytm życiowy ;-)
Musicie tupnąć obydwoje, i to obiema nogami....żeby usłyszała :-D
Ściskam, buziam i w ogóle się cieszę każdym Twoim postem :))))

reklama
jestem i ja :)
maly spi wiec jest chwila spokoju .... :-D

Asionku ja poproszę o ciasto!!!!!!! Brzmi pysznie!!!!!!!! Podasz przepis??????????? A co do miseczki - po pierwszym dziecku utrata biustu to nic w porównaniu do tego, co jest teraz!!!!!!!!! Nie mogę uwierzyć w to, co widzę - ale O DZIWO! Kupiłam wczoraj biustonosz, bo wszelkie stare na mnie po prostu wiszą - i nadal jest 75C! Nie wiem jak to możliwe!!!!!!

nie strasz hehe , bo wychodzi na to , ze bede wklesla :szok: a u ciebie jeszcze nie tak zle jak miseczka C , a nawet bardzo dobrze :)))) u mnie chyba A zostanie :wściekła/y::-(
a przepis stad mam kuchenne fascynacje
3 od gory :)

Oczywiście!!!!!!!!! A żebyś jeszcze widziała jak śmiesznie w nich biega! Pierwsze kroczki u dzieciaczków są BOOOOOSSSSSKIEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!

oj tak takie maszerujace dopiero co szkraby sa przeslodkie , tez sie napatrzec nie moge na Natula i jaram sie jak glupia :))

Asionek Wiki łóżeczko jest przywiązane do naszego (tak żeby się nie odsuneło) i w dzień też śpi u siebie, bo ona w dzień z reguły sie nie rusza. A jak wstanie to zwykle nas woła, a jak nie to umie schodzić z łóżka. Zresztą nasze łóżko jest duże i z drugiej strony ma ścianę więc przestrzeń jest tylko w nogach łóżka.

Miłego dnia:)

no Nat sam z lozka juz dawno schodzi i wchodzi i wlasnie to mnie troche powstrzymuje , bo znajac zycie bedzie lazil po calym lozku i uciekal :) a tak ma szczeble i nie da rady hehe

hej!!
1. Zosia wazyla w pon 4160, a mierzyla 53,2 cm (srodek normy). obwod glowy 38cm (szczyt normy :eek:).
2. Jesli chodzi o kolki, pan doktor sklania sie ku decyzji, ze to refluks. Dostala "flatulex" (zamienia duze gazy na male latwiej wydalalne) i "nexium" na refluks. Jutro mam zadzwonic powiedziec czy jest poprawa a moim zdaniem jest. Marudzi troche wieczorami ale juz bez napinania, prezenia, bakow i cierpienia na twarzy, no i szybko zasypia przy okapie :rofl2: Poza tym mam ja karmic co 3-4h a nie wtedy kiedy ona chce, co ozncza, ze duzo mamy w domu wycia ostatnio, bo do tej pory jadla co 2-2,5h.

tesciowka wczoraj wyjechala... uff. ale dzisiaj rano dostalismy mejla z jej biletem na koniec listopada. j to nic.. m jak sie wkurzyl. nikt z nami tego nie ustalil, a w koncu chcemy byc sami! kurka... i moja mama chciala przyjechac na poczatku grudnia i teraz moze byc problem... a moja mama ma niejako pierwszenstwo, bo pracuje i nie moze tak kiedy chce w przeciwienstwie do tesciowki, ktira kurcze na boze narodzenie tez przyjedzie. Musimy z m tupnac noga. ja nienawidze gosci na dlugo i czesto. Moja mama to co innego, bo nie wymaga uwagi i atrakcji, nie zadaje pytan niepotrzebnych tylko rob. uff.
dzis jestesmy pierwszy raz same. o 13 odwiedzi nas kolega. paczuszka zapadla w drzemke, wiec lece pod prysznic!

mam nadzieje, ze uda mi sie byc z wami czesciej!!!!!! tesknie!

super malutka przybiera :) myslisz , ze to reflux ? kurcze wsumie dobrze , ze wczesniej zdiagnozowany ... oby bylo teraz juz tylko lepiej &&&&&&&&&&

i wspolczuje wizyty tesciowej , naprawde wspolczuje , bo jakby moja taki numer odwalila to zalamka na calego :/

Do góry