Asionek31
Fanka BB :)
i pouciekaly jak mam chwile ...
hej Paulinka ) jak maluszki ??
sliczne zdjecia pieknie wygladalas powiem ci , ze nie wiele sie zmienilas przez te 8 lat !! dobre geny ?
o kurcze i jak pospala Ola troche ?
a w dzien spi w lozeczku ?
ja sie prawie zcielam z moja pediatra jak kazala go klasc do lozka samego i minimum 2 drzemki na dzien , a kurcze poszlo jak po masle i niepotrzebnie sie balam dzieki temu w koncu nocki sa ok !! widocznie byl tak zmeczony calym dniem , ze spac nie mogl noca ... czyli jednak babka miala racje
co do rozczulania to ja sie codziennie tak rozczulam jak patrze na Natula slodziaki male sa i tyle !!
ide na kolacje
hej Paulinka ) jak maluszki ??
Kout jesteś pewna??? wyglądam tam bardzoooooo młodo) i mam swój pierwszy dorosły makijaż;PPPP zaznaczam,że rzecz miała miejsce 8 lat temu)
Zobacz załącznik 507621Zobacz załącznik 507622Zobacz załącznik 507623
tak się zastanawiam czy ja tego już nie pokazywałam???hmmm....hehe a gorset od tej sukienki ciągle mam, ciekawe czy bym się w niego wcisnęła??)
sliczne zdjecia pieknie wygladalas powiem ci , ze nie wiele sie zmienilas przez te 8 lat !! dobre geny ?
Doopa nie spanie to jest wczoraj w dzień też nie spała, trudno
o kurcze i jak pospala Ola troche ?
a w dzien spi w lozeczku ?
ja sie prawie zcielam z moja pediatra jak kazala go klasc do lozka samego i minimum 2 drzemki na dzien , a kurcze poszlo jak po masle i niepotrzebnie sie balam dzieki temu w koncu nocki sa ok !! widocznie byl tak zmeczony calym dniem , ze spac nie mogl noca ... czyli jednak babka miala racje
co do rozczulania to ja sie codziennie tak rozczulam jak patrze na Natula slodziaki male sa i tyle !!
ide na kolacje