reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

i pouciekaly jak mam chwile ...

hej Paulinka :)) jak maluszki ??

Kout jesteś pewna??? wyglądam tam bardzoooooo młodo;)) i mam swój pierwszy dorosły makijaż;PPPP zaznaczam,że rzecz miała miejsce 8 lat temu;))

Zobacz załącznik 507621Zobacz załącznik 507622Zobacz załącznik 507623

tak się zastanawiam czy ja tego już nie pokazywałam???hmmm....hehe a gorset od tej sukienki ciągle mam, ciekawe czy bym się w niego wcisnęła??;))

sliczne zdjecia :) pieknie wygladalas :) powiem ci , ze nie wiele sie zmienilas przez te 8 lat !! dobre geny ? :)

Doopa nie spanie to jest :-p wczoraj w dzień też nie spała, trudno

o kurcze i jak pospala Ola troche ? :)
a w dzien spi w lozeczku ?
ja sie prawie zcielam z moja pediatra jak kazala go klasc do lozka samego i minimum 2 drzemki na dzien , a kurcze poszlo jak po masle i niepotrzebnie sie balam :) dzieki temu w koncu nocki sa ok !! widocznie byl tak zmeczony calym dniem , ze spac nie mogl noca ... czyli jednak babka miala racje :)

co do rozczulania to ja sie codziennie tak rozczulam jak patrze na Natula :) slodziaki male sa i tyle !!

ide na kolacje :)

reklama
hej Asionku, dzieci dobrze, dziś usłyszałam od syna 'mamo, jesteś dobrą kucharzową';))) bo na kolację zrobiłam im kalafiora w cieście:-D:-D:-D

Daniel ma wciąż katar, podejrzewam,że alergiczny bo ja mam alergię na pleśnie i grzyby, więc on może mieć też. Maja dalej nerwowo, ale chyba ząb się przebija;))
co do genów to chyba tak;)) tylko te 4-5kg mam więcej;)))

hej kobietki, a wy śpicie już????

to ja też idę spaciu, kolorowych dla wszystkich!!!

Ostatnia edycja:
Oczywiśćie dyrektorka mi tyle rzeczy do poprawy znalazła że nie wiem kiedy skończę...
chociaż w sumie to nie.... jedną rzecz ale taką ze muszę zmieniać cały układ, i budżet i harmonogram.... buuuuu i jeszcze się połąpać gdzie poprawki dać żeby spójne było buuuuuu

termin złożenia do jutra..

będę po południu jak złożę i dożyję ok??

hej :)

jestem z kawka :)

Wiola to do wieczorka :)

hej Asionku, dzieci dobrze, dziś usłyszałam od syna 'mamo, jesteś dobrą kucharzową';))) bo na kolację zrobiłam im kalafiora w cieście:-D:-D:-D

Daniel ma wciąż katar, podejrzewam,że alergiczny bo ja mam alergię na pleśnie i grzyby, więc on może mieć też. Maja dalej nerwowo, ale chyba ząb się przebija;))
co do genów to chyba tak;)) tylko te 4-5kg mam więcej;)))

hej kobietki, a wy śpicie już????

to ja też idę spaciu, kolorowych dla wszystkich!!!

ooo a co to kalafior w ciescie ? :)

e tam tych kg tez nie widac nic !!

Oczywiśćie dyrektorka mi tyle rzeczy do poprawy znalazła że nie wiem kiedy skończę...
chociaż w sumie to nie.... jedną rzecz ale taką ze muszę zmieniać cały układ, i budżet i harmonogram.... buuuuu i jeszcze się połąpać gdzie poprawki dać żeby spójne było buuuuuu

termin złożenia do jutra..

będę po południu jak złożę i dożyję ok??

to ci dala szefowa robote :/ powodzenia &&&&&&&&&&&&&&

a więc Asionku, bierzesz takiego sobie kalafiora, dzielisz na różyczki (nie za drobno) i gotujesz na al dente (żeby mu coś tam z miękkości brakowało;)), kroisz tak aby chociaż jedna strona kawałeczka była płaska i przylegała ładnie do powierzchni patelni, robisz ciasto naleśnikowe na bardzo gęsto, przyprawiasz je lekko, obtaczasz kalafiora i smażysz na piękny kolor;)) Daniel je zazwyczaj z ketchupem a my albo z sosem tzatziki lub dipem musztardowym- łyżka majonezu i półtora łyżki musztardy rosyjskiej;))

kurcze, uduszę moich sąsiadów, no nie mają gdzie odbywać dyskusji tylko na korytarzu!!!mała pospała pół godziny i już ją obudzili

a propo kilogramów, zauważyłyście może pewną niesprawiedliwość w życiu kobiety??? jeśli tyjesz to najpierw na dooopce a potem w cyczkach a jak chudniesz to najpierw w cyczkach a potem na dooopce;PPP

reklama
Paula wyobraź sobie że u mnie jak ktoś gada na korytarzu to zawsze temu towarzyszy supergłośne szczekanie mojego psa... wtedy to NIKT nie pośpi:)))) Tak czy siak współczuję...

Złożyłam cholerstwo:)))) na chwile moge odetchnąć:)
Idę was poczytać.

Made ciesze się że Maniek robi postępy i że jest zdrowy:)) i że pani doktor się fajna trafiła, bo to też ważne. I mam nadzieję że Ty też będziesz częściej:)

Liluś ja ci strasznie kochana dziękuję za pomysł z odkręceniem boku łóżeczka!!!! Młoda śpi u siebie i juz się nei turla po naszym łóżku ani po nas!!!! Bo ona zawsze się turlała i trafiała na szczebelki i się budziła. A jak spała z nami to sie turlała po nas. A odkąd odkręciłam bok to jest super:))) To plus odcycowanie + SEN NOCNY!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry