reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

i pouciekaly jak mam chwile ...

hej Paulinka :)) jak maluszki ??

Kout jesteś pewna??? wyglądam tam bardzoooooo młodo;)) i mam swój pierwszy dorosły makijaż;PPPP zaznaczam,że rzecz miała miejsce 8 lat temu;))

Zobacz załącznik 507621Zobacz załącznik 507622Zobacz załącznik 507623

tak się zastanawiam czy ja tego już nie pokazywałam???hmmm....hehe a gorset od tej sukienki ciągle mam, ciekawe czy bym się w niego wcisnęła??;))

sliczne zdjecia :) pieknie wygladalas :) powiem ci , ze nie wiele sie zmienilas przez te 8 lat !! dobre geny ? :)

Doopa nie spanie to jest :-p wczoraj w dzień też nie spała, trudno

o kurcze i jak pospala Ola troche ? :)
a w dzien spi w lozeczku ?
ja sie prawie zcielam z moja pediatra jak kazala go klasc do lozka samego i minimum 2 drzemki na dzien , a kurcze poszlo jak po masle i niepotrzebnie sie balam :) dzieki temu w koncu nocki sa ok !! widocznie byl tak zmeczony calym dniem , ze spac nie mogl noca ... czyli jednak babka miala racje :)

co do rozczulania to ja sie codziennie tak rozczulam jak patrze na Natula :) slodziaki male sa i tyle !!

ide na kolacje :)

reklama
hej Asionku, dzieci dobrze, dziś usłyszałam od syna 'mamo, jesteś dobrą kucharzową';))) bo na kolację zrobiłam im kalafiora w cieście:-D:-D:-D

Daniel ma wciąż katar, podejrzewam,że alergiczny bo ja mam alergię na pleśnie i grzyby, więc on może mieć też. Maja dalej nerwowo, ale chyba ząb się przebija;))
co do genów to chyba tak;)) tylko te 4-5kg mam więcej;)))

hej kobietki, a wy śpicie już????

to ja też idę spaciu, kolorowych dla wszystkich!!!

Ostatnia edycja:
Oczywiśćie dyrektorka mi tyle rzeczy do poprawy znalazła że nie wiem kiedy skończę...
chociaż w sumie to nie.... jedną rzecz ale taką ze muszę zmieniać cały układ, i budżet i harmonogram.... buuuuu i jeszcze się połąpać gdzie poprawki dać żeby spójne było buuuuuu

termin złożenia do jutra..

będę po południu jak złożę i dożyję ok??

hej :)

jestem z kawka :)

Wiola to do wieczorka :)

hej Asionku, dzieci dobrze, dziś usłyszałam od syna 'mamo, jesteś dobrą kucharzową';))) bo na kolację zrobiłam im kalafiora w cieście:-D:-D:-D

Daniel ma wciąż katar, podejrzewam,że alergiczny bo ja mam alergię na pleśnie i grzyby, więc on może mieć też. Maja dalej nerwowo, ale chyba ząb się przebija;))
co do genów to chyba tak;)) tylko te 4-5kg mam więcej;)))

hej kobietki, a wy śpicie już????

to ja też idę spaciu, kolorowych dla wszystkich!!!

ooo a co to kalafior w ciescie ? :)

e tam tych kg tez nie widac nic !!

Oczywiśćie dyrektorka mi tyle rzeczy do poprawy znalazła że nie wiem kiedy skończę...
chociaż w sumie to nie.... jedną rzecz ale taką ze muszę zmieniać cały układ, i budżet i harmonogram.... buuuuu i jeszcze się połąpać gdzie poprawki dać żeby spójne było buuuuuu

termin złożenia do jutra..

będę po południu jak złożę i dożyję ok??

to ci dala szefowa robote :/ powodzenia &&&&&&&&&&&&&&

a więc Asionku, bierzesz takiego sobie kalafiora, dzielisz na różyczki (nie za drobno) i gotujesz na al dente (żeby mu coś tam z miękkości brakowało;)), kroisz tak aby chociaż jedna strona kawałeczka była płaska i przylegała ładnie do powierzchni patelni, robisz ciasto naleśnikowe na bardzo gęsto, przyprawiasz je lekko, obtaczasz kalafiora i smażysz na piękny kolor;)) Daniel je zazwyczaj z ketchupem a my albo z sosem tzatziki lub dipem musztardowym- łyżka majonezu i półtora łyżki musztardy rosyjskiej;))

kurcze, uduszę moich sąsiadów, no nie mają gdzie odbywać dyskusji tylko na korytarzu!!!mała pospała pół godziny i już ją obudzili

a propo kilogramów, zauważyłyście może pewną niesprawiedliwość w życiu kobiety??? jeśli tyjesz to najpierw na dooopce a potem w cyczkach a jak chudniesz to najpierw w cyczkach a potem na dooopce;PPP

reklama
Paula wyobraź sobie że u mnie jak ktoś gada na korytarzu to zawsze temu towarzyszy supergłośne szczekanie mojego psa... wtedy to NIKT nie pośpi:)))) Tak czy siak współczuję...

Złożyłam cholerstwo:)))) na chwile moge odetchnąć:)
Idę was poczytać.

Made ciesze się że Maniek robi postępy i że jest zdrowy:)) i że pani doktor się fajna trafiła, bo to też ważne. I mam nadzieję że Ty też będziesz częściej:)

Liluś ja ci strasznie kochana dziękuję za pomysł z odkręceniem boku łóżeczka!!!! Młoda śpi u siebie i juz się nei turla po naszym łóżku ani po nas!!!! Bo ona zawsze się turlała i trafiała na szczebelki i się budziła. A jak spała z nami to sie turlała po nas. A odkąd odkręciłam bok to jest super:))) To plus odcycowanie + SEN NOCNY!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry