reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

ale pustooooo :((((

robie ciasto czekoladowe z gruszkami ktos chetny ?? :)) moze tak was skusze :-D

Paulina dzieki musze kiedys zrobic :)
a co do tycia to hmmm ja jakos nigdy w cyckach nie utylam , co najwyzej wlasnie schudlam i to juz jest masakra , bo ja i tak malo co tam mam , a teraz po karmieniu to chyba tylko operacja mi zostala :-(

Monika a jak na drzemke kaldzisz to wtedy gdzie ? bo kurcze ja myslalam zeby odkrecic , ale wtedy malego nie zostawie w lozeczku na drzemki , bo wyjdzie , a spi w lozku swoim ... tylko mi sie noca tak bardzo nie chce schylac nad tym lozkiem ...

reklama
PAULINKO :****************

WIOLUŚ: :****************

Asionku ja poproszę o ciasto!!!!!!! Brzmi pysznie!!!!!!!! Podasz przepis??????????? A co do miseczki - po pierwszym dziecku utrata biustu to nic w porównaniu do tego, co jest teraz!!!!!!!!! Nie mogę uwierzyć w to, co widzę - ale O DZIWO! Kupiłam wczoraj biustonosz, bo wszelkie stare na mnie po prostu wiszą - i nadal jest 75C! Nie wiem jak to możliwe!!!!!!

Rureczko
????????????

Poczku?????????????????

Oczywiście!!!!!!!!! A żebyś jeszcze widziała jak śmiesznie w nich biega! Pierwsze kroczki u dzieciaczków są BOOOOOSSSSSKIEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!

jejuś musiałam doczytać kto zabił....domyślałam się ale nie byłam pewna kto zabił zabójcę;)) tzn. książka mnie wciągnęła;)), jutro idę do biblioteki po kolejne 3;)) w ciągu 5 dni przeczytałam 3;))

ja też chcę te pierwsze, cudne kroczki zobaczyć!!!!

Paulinko co czytasz????????????????

Wioluś ja nie wiem jak się wstawia filmiki....:zawstydzona/y: I poza tym uchwycić te najlepsze momenty to prawie niemożliwe - bo mała jak widzi aparat to od razu się do zdjęcia ustawia zamiast dreptać :-p

reklama
Może da się to opisać???

UWAGA! IDĘ!!! Lecę lecę lecę lecę (sztywne nóżki lewa prawa lewa prawa lewa prawa) - UWAGA ŁAP MNIE! I RZUUUUUUUUUUT w ramiona mamusi!!!!!!!!! Lub UWAGA SPADAM!!!!!!!!! I sruuuuuuuuuuuuuuuuu pupcia na podłogę!!!!!! OOOOO wszyscy brawo biją!!!!!!!! HURA HURA HURA! Za chwilę znowu spróbuję!!!!!!! UUUUWWWAAAGAAAAAAAAAAA IDĘEEEEEEE!!!!!!!!!!

Do góry