reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

ale pustooooo :((((

robie ciasto czekoladowe z gruszkami ktos chetny ?? :)) moze tak was skusze :-D

Paulina dzieki musze kiedys zrobic :)
a co do tycia to hmmm ja jakos nigdy w cyckach nie utylam , co najwyzej wlasnie schudlam i to juz jest masakra , bo ja i tak malo co tam mam , a teraz po karmieniu to chyba tylko operacja mi zostala :-(

Monika a jak na drzemke kaldzisz to wtedy gdzie ? bo kurcze ja myslalam zeby odkrecic , ale wtedy malego nie zostawie w lozeczku na drzemki , bo wyjdzie , a spi w lozku swoim ... tylko mi sie noca tak bardzo nie chce schylac nad tym lozkiem ...

reklama
PAULINKO :****************

WIOLUŚ: :****************

Asionku ja poproszę o ciasto!!!!!!! Brzmi pysznie!!!!!!!! Podasz przepis??????????? A co do miseczki - po pierwszym dziecku utrata biustu to nic w porównaniu do tego, co jest teraz!!!!!!!!! Nie mogę uwierzyć w to, co widzę - ale O DZIWO! Kupiłam wczoraj biustonosz, bo wszelkie stare na mnie po prostu wiszą - i nadal jest 75C! Nie wiem jak to możliwe!!!!!!

Rureczko
????????????

Poczku?????????????????

Oczywiście!!!!!!!!! A żebyś jeszcze widziała jak śmiesznie w nich biega! Pierwsze kroczki u dzieciaczków są BOOOOOSSSSSKIEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!

jejuś musiałam doczytać kto zabił....domyślałam się ale nie byłam pewna kto zabił zabójcę;)) tzn. książka mnie wciągnęła;)), jutro idę do biblioteki po kolejne 3;)) w ciągu 5 dni przeczytałam 3;))

ja też chcę te pierwsze, cudne kroczki zobaczyć!!!!

Paulinko co czytasz????????????????

Wioluś ja nie wiem jak się wstawia filmiki....:zawstydzona/y: I poza tym uchwycić te najlepsze momenty to prawie niemożliwe - bo mała jak widzi aparat to od razu się do zdjęcia ustawia zamiast dreptać :-p

reklama
Może da się to opisać???

UWAGA! IDĘ!!! Lecę lecę lecę lecę (sztywne nóżki lewa prawa lewa prawa lewa prawa) - UWAGA ŁAP MNIE! I RZUUUUUUUUUUT w ramiona mamusi!!!!!!!!! Lub UWAGA SPADAM!!!!!!!!! I sruuuuuuuuuuuuuuuuu pupcia na podłogę!!!!!! OOOOO wszyscy brawo biją!!!!!!!! HURA HURA HURA! Za chwilę znowu spróbuję!!!!!!! UUUUWWWAAAGAAAAAAAAAAA IDĘEEEEEEE!!!!!!!!!!

Do góry