reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

reklama
hej dziewczyny
doczytalam ale juz nic nie pamietam ,c o komu mialam napisac:sorry::zawstydzona/y:
u nas Franio goraczkuje od 2 dnia i ciezko jest, maly caly czas na rekach ,a i tak placze, wczoraj bylisy u lekarza, podejrzewa infekcje ukladu moczowego i wlasnie zbieram siuski zeby zaniesc rano do laboratorium.poza tym zwalilo sie tyle problemow na glowe na raz ze szkoda gadac.
to tyle o mnie.
dobrej nocy

ja też Asionku nóżki wyciągnęłam;))) nalatałam się dziś jak szalona, rano na zakupy- zamarzyła mi się dobra, wędzona makrela...leciałam z Mają na drugi koniec miasta, potem biblioteka po drodze, a po 14 odebrałam Daniela i biegliśmy do przychodni, mały ma antybiotyk bo ma paskudne zapalenie gardła....mam nadzieję,że szybko będzie zdrowieć...

made! jak ja lubie Twoja obecnosc na forum! Ja o Tobie, V i Malym Introwertyku mysle bardzo czesto i bardzo sie ciesze, ze napisalas co u Was. Nie pisalam, nie pytalam, bo nie chcialam Ci glowy zawracac i tak sie ciesze z tych dobrych wiesci!

powiem Wam, ze wydluzanie przerw miedzy karmieniami to ciezka sprawa.... czasem sie udaje, czasem nie. na glowie staje... myslalam, ze spacer pomoze ale ona sie budzi rowno 2,5h po jedzeniu i na mnie krzyczy az dostanie cycka. Smoczkiem oszukac sie nie daje... Do tegoj akas dzis jest rozregulowana i spac nie moze. Jak sie we mnie wtuli zasypia mocno, jak tylko wsadze do lozeczka/wozka budzi sie i tak w kolko. Moze to przez to, ze wieczorami jak pokrzykuje tak ja nosimy? i tesciowka ja brala non stop na rece, a moze po prostu ma potrzebe wtulania sie *tez czasem mam ;-))

czy to refluks.. pewnosci 100% nie mam ale wyginanie sie w tyl przy jedzeniu, chlustanie w przelyku i zbabelkowana slina... nadkwasowosc w zoladku ma wg pediatry na bank.
do tego dzis pojawila sie zielona kupa ;/ zawsze byla zolta. i jest jej mniej niz zawsze. ciekawe co to znaczy...

zaczelam to pisac o 16. ..

reklama
Bry

Kurka wiolu, a kiedy wyniki suiskow?

U nas z kolei tylko dwa budzenia dzis w nocy, rowno co 3h. Metoda lekarza dziala. Rozciagnac e przerwy z 2-2,5 h do 3 bylo spoko ale mamy zrobic przerwy 4 godzinne... Czarno to widze.

Do góry