reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Wiedziałam! Wszystko wiedziałam.........! :))))))) nie żebym była jakimś cholernym geniuszem, albo wróżką, aaaale :-p:-):-):-)

Baaardzo się cieszę :tak::tak::tak: Buziaków sto tysięcy! Obiecaj, że wrócisz, ale z PRZYSIĘGOM :cool:

reklama
Pewnie, że wrócę, no bo kto mnie przygarnie jak nie WY :-D:-D:-D))) ja mam ciężki charakter, trudno ze mną wyczymać, zresztą......wiesz jak jest hehe :-)))))
Dziękuję za wszystkie mądre słowa KOCHANA :)) One mnie bardzo podtrzymywały na duchu w tych trudnych chwilach, wracałam do Twoich esemesów i nabierałam siły do walki :* Jestem wdzięczna do końca świata :))

MADE Moja Kochana.... ja niewiele Ci napisywała w sumie, tych kilka zdań....? no wiesz co...:sorry: teraz mi wstyda czynisz tylko :sorry:

Jestem ogromnie ciekawa dalszych osiągnięć Igorka i jego postrzegania świata i w ogóle zazdroszczę Ci wychowywania introwertyka :zawstydzona/y: Ola już nie ma raczej szans awansować na intro...:dry::-p

KUOTKU!!! Nawet sobie nie wyobrażasz jak wielkie znaczenie dla mnie miały te słowa:tak: Masz wielką siłę Moja Droga!
Co do zdjęć, to przez to wszystko prawie nie robiłam, jakoś tak nie umiem na smutno pstrykać, ale w sobotę jedziemy do mojego ukochanego Krakowa, a wtedy nie ma zmiłuj się......obfotografuję wszystko i wszystkich :-D

reklama
Do góry