reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

Wiedziałam! Wszystko wiedziałam.........! :))))))) nie żebym była jakimś cholernym geniuszem, albo wróżką, aaaale :-p:-):-):-)

Baaardzo się cieszę :tak::tak::tak: Buziaków sto tysięcy! Obiecaj, że wrócisz, ale z PRZYSIĘGOM :cool:

reklama
Pewnie, że wrócę, no bo kto mnie przygarnie jak nie WY :-D:-D:-D))) ja mam ciężki charakter, trudno ze mną wyczymać, zresztą......wiesz jak jest hehe :-)))))
Dziękuję za wszystkie mądre słowa KOCHANA :)) One mnie bardzo podtrzymywały na duchu w tych trudnych chwilach, wracałam do Twoich esemesów i nabierałam siły do walki :* Jestem wdzięczna do końca świata :))

MADE Moja Kochana.... ja niewiele Ci napisywała w sumie, tych kilka zdań....? no wiesz co...:sorry: teraz mi wstyda czynisz tylko :sorry:

Jestem ogromnie ciekawa dalszych osiągnięć Igorka i jego postrzegania świata i w ogóle zazdroszczę Ci wychowywania introwertyka :zawstydzona/y: Ola już nie ma raczej szans awansować na intro...:dry::-p

KUOTKU!!! Nawet sobie nie wyobrażasz jak wielkie znaczenie dla mnie miały te słowa:tak: Masz wielką siłę Moja Droga!
Co do zdjęć, to przez to wszystko prawie nie robiłam, jakoś tak nie umiem na smutno pstrykać, ale w sobotę jedziemy do mojego ukochanego Krakowa, a wtedy nie ma zmiłuj się......obfotografuję wszystko i wszystkich :-D

reklama
Do góry