reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

dzien dobry
Kocie wczoraj odbyl sioe ten skok? zaraz musze poczytac.
wczoraj caly dzien poza domem, w nocy dzieci dally popalic, histeria IWY trwajaca okolo godziny( w srodku nocy) i Franio budzacy sie jakies 7 razy:-/dzis jestem jak zombi

reklama
u nas tez tragedia, wszyscy chorzy. Zuza obudziła sie o 1, zasneła przed 5 i o 6 juz wstała :eek: na 12.15 idziemy do lekarza. Spałam całe 3 godziny i nie wiem nawet jak sie nazywam:oo2:

Dzień dobry :))
My w ciągu dalszym.....zawirusowani, Boris do żłobka nie idzie, znowu to samo......gluty i kaszel i gluty i kaszel......i gluty.......i gluty............:eek:
Czy gluty mają swój KONIEC?

A z rzeczy przyjemnych:
Jesteście Kochane i jedyne i najulubieńsze :-D
Miłego dnia!

nie mają Made :eek:

mój mąż wygląda jak facet z reklamy "mam za daleko do pilota"...

dziewczyny używa któraś z Was maści PULMEX BABY na katar?

Toś mnie RURECKO pocieszyła.....nie ma co :eek: czyli mam się z nimi.....z tymi glutami zaprzyjaźnić, tak? :-D
Współczuję Ci Kochana....bo wiem jak ciężko z chorym facetem :cool:

Bry, ja na szybko bo nie mam za dużo czasu...

Rureczko, Monia dobrze napisała, nasivin możesz użyć, bo jest od 3 msca życia. Ja ostatnio używałam Pulmex i Mikołajowi lepiej się oddychało, do tego jeszcze pod nogi łóżeczka podłożyłam książki, aby miał troszkę pod kątem główkę, i częste odciąganie gili... A i jeszcze możesz śmiało podać wapno w płynie.

my też oglutowani....Danio ma katar wodnisty, ale poszedł do przedszkola
Maja ząbkuje, wnioskuję po ilości kooop na dzień, katarku, nocce do dooopki i humorze....dziś nasze dzieci wstały o 5- tylko strzał w głowę mi potrzebny teraz..

Kout współczuję strachu jakiego się najadłaś kiedy mała Ci z oczu znikła, jezzu to chyba najgorsze co może mamę spotkać...

Wiolu ten skok był wczoraj, dziś mój mąż dzwonił że jednak rekord pobity, a wczoraj jakoś tego nie widziałam, sam skok fajny, najlepszy był moment jak skoczek wychodził z kapsuły i siedział na progu, widoki pod nim - nieziemskie;))-

reklama
Do góry