WIOLKA1509
Fanka BB :)
Rurka dicortinef dla dzieci jest dobry na katar( ale to na recepte;-/) a tak bez recepty to jedynie tradycyjnie sol fizjologiczna i woda morska.
zdrowka dla rodziny rureczkow
zdrowka dla rodziny rureczkow
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam!
Łukasz chory, Zuza chora
Polećcie coś na karar dla malucha bo już nie wyrabiam, nocka z głowy, mała spała ze mną sporo, a raczej na mnie
u nas wieczorem byla powtorka z rozrywki ale w wersji bardziej lajtowej. Najpierw udalo mi sie stlumic placz machaniem Zosia na boki (mocno wtulona na golasa pod kocem) i tak bardzo niespokojnie spala mi w ramionach przez godzine (a jeszcze polozylismy jej owiniety w tetre rozgrzany zelowy oklad na piersi). Obudzila sie glodna ale nie mogla jesc, lapala piers, po czym krzyczala i sie odginala. Potem znow ryczala ale pomogl.. okap! szum ja uspokoil, w koncu zjadla cyca, potem bekala (co ja chyba boli w gardle) i jakos dalismy rade. o polnocy spala. w nocy spokoj, grzeczna zmeczona dziewczynka.
musze leciec. wpadne pozniej!
Asionku z tego,co czytam wynika, ze jest to objaw kolki. Bierze piers na chwile do buzi po czym odrywa sie nale z dzikim wrzaskiem i odgina glowe w tyl.
Dzis znowu. Ma sesje godzine wycia i pol godziny spania. Mnie do tego wkurzyl m, ktory bezradnie stoi z boku jak ja probuje po super relaksacyjnej kapieli Zosi szybko jaoporzadzic i musze mu mowic co ma podac i gdzie to lezy! No kuzwa! A potem przy ekspresowym przewijaniu podawal wszystko tylko pieluchy nie. Na koniec prawie sie wywalilam z Z na rekach o kabel, ktory zostawil na podlodze.trzasnelam kablem, oddalam dziecko tesciowej i zamknelam sie w lazience. Tesciowa jakos ujarzmila cierpienie Zosi, jest cisza. Okap dzis nie dziala... Jak zacznie znowu ide po samochod i jade... Do Polski nawet doja jesli bedzie trzeba...
i kurde zrobila Zosia 3 kupy w ciagu 1,5 godziny. Wydaje mi sie, ze sluzowate ale moze zwariowalam. Juz nie pamietam jakie robila wczesniej i w sumie skad mam wiedziec czy ta kupa jest sluzowata?! Jak mozna od czlowieka wymagac czegos takiego. W zyciu nie widzialam sluzowatej kupy..
kuzwa.