reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki forever!

Poczku strasznie mi przykro jeśli to kolki u Was - przez następne 2 miesiące będzie ciężko, ale potem już coraz łatwiej.....Trzymam kciuki, żeby lekarz coś skutecznego doradził!!!!!!!!!!!!!

Asionku nie wiem dokładnie ile cm - jak to się mierzy??????? Ale chyba nie jest aż taka duża - mówią wszyscy, że zdrobniała bardzo...

Paulinko ale to fajna nowina, że Twój mąż ma w ten sam dzień urodzinki! Spóźnione życzenia dla niego!!!!!

reklama
dobry..... nasze dziecko się zbuntowało co do spania, tak w ogóle to cała dwójka beznadziejnie śpi, dziś na prawdę trzeba będzie się wcześniej położyć wieczorem
chyba małej zęby idą....

Asionek współczuję straconej pracy na kompie....ja właśnie próbuję wybrać coś na allegro by zamówić foto kalendarz dla dziadków na gwiazdkę, oczywiście z fotkami maluchów

propo fotek....ktoś widział na fb???;)))

miłego dnia,papa

Asionku nie wiem dokładnie ile cm - jak to się mierzy??????? Ale chyba nie jest aż taka duża - mówią wszyscy, że zdrobniała bardzo...

u nas to pediatra mierzy malego , a jak chcesz sama to chyba najlepiej polozyc Martynke na jakiejs tekturze czy czyms , odznaczyc glowke najpier i pozniej nozki i po tem zmierzyc ile cm tam wyszlo :)
a Martynka rzeczywiscie drobniejsza sie wydaje , ale za to wysoka :)
Nat dalej pulpet hehe

dobry..... nasze dziecko się zbuntowało co do spania, tak w ogóle to cała dwójka beznadziejnie śpi, dziś na prawdę trzeba będzie się wcześniej położyć wieczorem
chyba małej zęby idą....

Asionek współczuję straconej pracy na kompie....ja właśnie próbuję wybrać coś na allegro by zamówić foto kalendarz dla dziadków na gwiazdkę, oczywiście z fotkami maluchów

propo fotek....ktoś widział na fb???;)))

miłego dnia,papa

ja widzialam ja :-D piekne jesienne foty :)))

u nas chyba tez zeby ,znaczy napewno , bo juz na szczepieniu pediatra potwierdzila , ze ida 4 i 3ki ... gryzie na potege i nas tez hehe
fajny prezent dziadkowie dostana :))

Paulinko ja widziałam zdjęcia :-) Super to jak Majeczka coś tam wcina :-) Jak Martynka jadła tort to podobnie wyglądała :-)

Asionku u nas się nie mierzy wzrostu - ale z ciekawości zmierzę. Ciuszki mam tak na 74-80 cm.

Poczku jak tam?????????????????

Wiem, że cisza, ale może mi doradzicie - Martynka na urodzinki dostała same koperty - więc chciałabym jej z tego jakiś prezent kupić i nie wiem co lepsze będzie na teraz. Ja to zawsze kupię coś czym się potem dzieci nie interesują :baffled: Może ktoś ma jakieś doświadczenie??

SMOBY Cotoons CHODZIK PCHACZ Wózek Sorter Figurki (2634483765) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

czy

LITTLE TIKES Bujak KONIK NA BIEGUNACH KOŃ + ZESTAW (2683326989) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

czy

SMOBY Jeździk KUBUŚ PUCHATEK Pchacz Disney Kubusia (2690687206) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Dobry:)

Wieki całe mnie nie było i nei mam pojęcia co u was:(((
Napisałam ten cholerny projekt i czekam na poprawki od dyrektorki, zobaczymy... Jutro jadę na szkolenie ale już od wtorku postaram się znowu być z wami bo tęsknię!!!
Dziś już padam i nie mam nawet siły czytać:((((
Byliśmy cały dzień u teściów a oni jak zwykle idealnie potrafią wykończyć....

DObranoc i melduję się jutro wieczorem albo we wtorek rano z kawką:)

Tak na szybko.

LILUŚ WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ DLA MARTYNKI!!!!!!!!!!!!!!! ALeś śliczna biedroneczka:)) I tort też super:))
Z tego wszystkiego zapomniałąm że miałąm wlecieć i chociaż życzenia złoźyć:((((((

RURKA ja polecma nasivin soft na katar, bez recepty i super działa. Chociaz mam nadzieję ze wam przeszło...

POK kurcze mam nadzieję że to nei kolki.... Może twoja dieta?? Ja w pewnym momencie jadłam tyklo krupnik i bułki z masłem bo Wiki tylko po tym robiłą ładne kupy i nie płakała.... potem po 1 rzeczy na tydzień dodawałam nowej. Ale np po czekoladzie aż do 8 meisiąca chyba miaął krosty na buziolku jak tylko jadłam... Oby to nie były kolki... Ja też bardzo często się zastanawiałam co to jest śluzowata kupa... ale jak to będzie to to napewno będziesz wiedzieć... takie pasemka albo grudki śluzu są...
Co do M to doskonale rozumiem... bo my też to przerabialiśmy i właściwie ciągle przerabiamy... teraz w wersji starszej - np Wiki ubrana grubo do wyjścia i czekamy bo m buty pastuje itp... A jak była mała to notorycznie musiałam mówić co i kiedy ma podawać, co sprzątnąć itp.... Z czasem trochę się nauczył to muszę przyznać i już sam z siebie pomyśli:))

Dobranoc:)

Ja jadłam 3 miechy tylko ryż, albo płatki kukurydziane, albo owsiane z mlekiem :/ Ale wtedy było lepiej... robiłam to w pełni świadomie.

Biedroneczka urocza :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Moniu, hej, dobrze, że już po projekcie uffff......

reklama
My mamy po dolnych jedynkach wreszcie górne, ale dwójki lub trójki, tak szeroko rozstawione, że nie jestem pewna :eek:

No i pupa odparzona do krwi :-( Przez goopie zęby koopy co chwila i to jakieś cholernie toksyczne :/// dziś tylko ryżyk i mleczko, jutro też, bo trzeba pupę wyleczyć...

Dziś było wyjście do galerii na obiad i małe zakupy (czapeczka zimowa, wieszak na rower, żarcie pieskie) , wyjście bez wózka, żeby na biedniej pupie nie siedzieć. Powiem Wam, że ledwo udało się cokolwiek zjeść z wszędobylskim i wszystkochciejskim stworzonkiem, potem zobaczyła ciasta i było tysiąc razy "daj! daj! daj!" Kupując ciastko, musiałam wyjąć portfel i w tej sekundzie zgubiłam dziecko :baffled: Biegam, latam, wołam, serce w gardle, a Ola wychodzi sobie zza drzwi prowadzących na zaplecze, zaraz obok lady, z twarzą na której maluje się treść "mission accomplished" :eek: Nie opiszę jak wyglądała wizyta w Smyku.....................:szok:

Felix żyje. Idę spać.

Do góry