reklama
Dobry
Wracam do żywych) Jeszcze tylko drobne popraweczki i oddaję projekcik))
Poczytałam troche i niedobrze.... jakoś smutno i chorobowo na tym naszym forum się zrobiło(((
Rureczka jak alergią na wirusa?? trochę to dziwne... bo mi się wydawalo że alergia to raczej na leki, kurz itp... Kurcze biedna Zuzia(( I nie da się już nic zrobić??
Poczek jak tam Paczuszka?
Nie wiem co jeszcze bo od 2 godz próbuje napisać i ciągle ktoś przyłazi....
Wracam do żywych) Jeszcze tylko drobne popraweczki i oddaję projekcik))
Poczytałam troche i niedobrze.... jakoś smutno i chorobowo na tym naszym forum się zrobiło(((
Rureczka jak alergią na wirusa?? trochę to dziwne... bo mi się wydawalo że alergia to raczej na leki, kurz itp... Kurcze biedna Zuzia(( I nie da się już nic zrobić??
Poczek jak tam Paczuszka?
Nie wiem co jeszcze bo od 2 godz próbuje napisać i ciągle ktoś przyłazi....
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Rureczko, rozumiem, ale mimo wszystko przeszłabym na fenistil, ale to tylko moje zdanie...
Miki mając 5 miesięcy dostał wstrząsu anafilaktycznego po deserku. Był to piątek wieczór i pędem pojechaliśmy do przychodni dyżurującej, dostał adrenaline i lekarka przepisała nam zyrtec. Podawałam Mu do poniedziałku, gdy poszłam do naszej doktor ona kategorycznie kazała odstawić zyrtec i przejść na fenistil i wapno. Powiedziała, że absolutnie nie można tak małemu dziecku podawać zyrtecu...
Miki mając 5 miesięcy dostał wstrząsu anafilaktycznego po deserku. Był to piątek wieczór i pędem pojechaliśmy do przychodni dyżurującej, dostał adrenaline i lekarka przepisała nam zyrtec. Podawałam Mu do poniedziałku, gdy poszłam do naszej doktor ona kategorycznie kazała odstawić zyrtec i przejść na fenistil i wapno. Powiedziała, że absolutnie nie można tak małemu dziecku podawać zyrtecu...
paulina.pro
Fanka BB :)
dobry, dobry
WIOLKA1509
czesc wszystkim
Czarny Kocur
Made by Made :*
Nooo dobry chyba
paulina.pro
ee Kout no chyba dobra, pomijając ząbkującą i kichającą nockę plus pobudkę o 5 rano)
rany.........dokopałam się do moich fotek ze studniówki, ale byłam chuda!!!!!!!!!!!!! a zawsze mi się odwrotnie wydawało)) ktoś chce zobaczyć ???))
rany.........dokopałam się do moich fotek ze studniówki, ale byłam chuda!!!!!!!!!!!!! a zawsze mi się odwrotnie wydawało)) ktoś chce zobaczyć ???))
Czarny Kocur
wrzucaj)
Czarny Kocur
co u Po/aczków...?
co Wy tak chorujeta???
co Wy tak chorujeta???
reklama
paulina.pro
Kout jesteś pewna??? wyglądam tam bardzoooooo młodo) i mam swój pierwszy dorosły makijaż;PPPP zaznaczam,że rzecz miała miejsce 8 lat temu)
Zobacz załącznik 507621Zobacz załącznik 507622Zobacz załącznik 507623
tak się zastanawiam czy ja tego już nie pokazywałam???hmmm....hehe a gorset od tej sukienki ciągle mam, ciekawe czy bym się w niego wcisnęła??)
Zobacz załącznik 507621Zobacz załącznik 507622Zobacz załącznik 507623
tak się zastanawiam czy ja tego już nie pokazywałam???hmmm....hehe a gorset od tej sukienki ciągle mam, ciekawe czy bym się w niego wcisnęła??)