reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki forever!

Cześć kobietki...

Rureczka, to przykre, że Zuzę tak mocno alergia zaatakowała.. :-( Szkoda Was...

Pok, czyli jednak kolki...? Trzymam kciuki, żebyście jakoś je przetrwali...

A pozostałym miłego dnia i nie dajcie się choróbskom.

reklama
Dobry:)

Wracam do żywych:)) Jeszcze tylko drobne popraweczki i oddaję projekcik:)))

Poczytałam troche i niedobrze.... jakoś smutno i chorobowo na tym naszym forum się zrobiło:((((

Rureczka jak alergią na wirusa??:szok::szok: trochę to dziwne... bo mi się wydawalo że alergia to raczej na leki, kurz itp... Kurcze biedna Zuzia:((( I nie da się już nic zrobić??

Poczek jak tam Paczuszka?

Nie wiem co jeszcze bo od 2 godz próbuje napisać i ciągle ktoś przyłazi....

Rureczko, rozumiem, ale mimo wszystko przeszłabym na fenistil, ale to tylko moje zdanie...
Miki mając 5 miesięcy dostał wstrząsu anafilaktycznego po deserku. Był to piątek wieczór i pędem pojechaliśmy do przychodni dyżurującej, dostał adrenaline i lekarka przepisała nam zyrtec. Podawałam Mu do poniedziałku, gdy poszłam do naszej doktor ona kategorycznie kazała odstawić zyrtec i przejść na fenistil i wapno. Powiedziała, że absolutnie nie można tak małemu dziecku podawać zyrtecu...

ee Kout no chyba dobra, pomijając ząbkującą i kichającą nockę plus pobudkę o 5 rano;))

rany.........dokopałam się do moich fotek ze studniówki, ale byłam chuda!!!!!!!!!!!!! a zawsze mi się odwrotnie wydawało;))) ktoś chce zobaczyć ???;)))

reklama
Kout jesteś pewna??? wyglądam tam bardzoooooo młodo;)) i mam swój pierwszy dorosły makijaż;PPPP zaznaczam,że rzecz miała miejsce 8 lat temu;))

Zobacz załącznik 507621Zobacz załącznik 507622Zobacz załącznik 507623

tak się zastanawiam czy ja tego już nie pokazywałam???hmmm....hehe a gorset od tej sukienki ciągle mam, ciekawe czy bym się w niego wcisnęła??;))

Do góry