Asionek31
Fanka BB :)
ufff mieszkanie lsni jeszcze tylko okna zostaly do pomycia ale to moze jutro , albo dzisiaj jak jeszcze bede mialacheci dzialac
Nat z tata spia
nie mierza ? niezle
co do prezentu to skoro Martynka juz sama zaczyna chodzic to chyba pchacz nie bedzie za bardzo w uzyciu ... tak mysle
konik na biegunach hmm nie kazde dziecko lubi , czasami stoja w kacie i kurz zbieraja
chyba ta ostatnia opcja pchacz bedzie ok albo moze cos takiego jak pchacz plus jezdzik i cos tam jeszcze ?
my mamy taka ciuchcie z Vtech , jest 4 w 1 i od kilku miechow w ciaglym uzyciu jest pchacz po odpieciu tylu z klockami , jest jezdzik , plus nauka kolorow , literek , mozna klocki wrzucac gora i dolem wylatuja prosto do przyczepki
zaraz poszukam moze znajde ... to jest najlepsza zabawka jaka do tej pory kupilismy rzeczywiscie ma mega duzo opcji i bardzo Nata interesuje
o takie cos swoja droga niezla cene przywalili :/ ja dalam ok 40e za to
Vtech baby Maxi Trotti Loco Trotteur "4 en 1" - Achat / Vente YOUPALA Maxi Trotti Loco 4en1 Vtech - Cdiscount.com,
gratki zebow ! w koncu cos sie ruszylo )
oby pupcia sie szybko wyleczyla &&&&&&&&&&&
kurcze takie znikanie dzieci to masakra , czlowiek malo zawalu nie dostanie :/
oj wspolczuje moze drzemka z maluchami pomoze troche ?
zdrowka dla was duzo &&&&&&&&&&&
i dla was tez , bo kurcze juz dlugo chorujecie chyba ?
oki Nat wstal cos zle mu sie z tata spi hehe
Nat z tata spia
Asionku u nas się nie mierzy wzrostu - ale z ciekawości zmierzę. Ciuszki mam tak na 74-80 cm.
Wiem, że cisza, ale może mi doradzicie - Martynka na urodzinki dostała same koperty - więc chciałabym jej z tego jakiś prezent kupić i nie wiem co lepsze będzie na teraz. Ja to zawsze kupię coś czym się potem dzieci nie interesują Może ktoś ma jakieś doświadczenie??
SMOBY Cotoons CHODZIK PCHACZ Wózek Sorter Figurki (2634483765) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
czy
LITTLE TIKES Bujak KONIK NA BIEGUNACH KOŃ + ZESTAW (2683326989) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
czy
SMOBY Jeździk KUBUŚ PUCHATEK Pchacz Disney Kubusia (2690687206) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
nie mierza ? niezle
co do prezentu to skoro Martynka juz sama zaczyna chodzic to chyba pchacz nie bedzie za bardzo w uzyciu ... tak mysle
konik na biegunach hmm nie kazde dziecko lubi , czasami stoja w kacie i kurz zbieraja
chyba ta ostatnia opcja pchacz bedzie ok albo moze cos takiego jak pchacz plus jezdzik i cos tam jeszcze ?
my mamy taka ciuchcie z Vtech , jest 4 w 1 i od kilku miechow w ciaglym uzyciu jest pchacz po odpieciu tylu z klockami , jest jezdzik , plus nauka kolorow , literek , mozna klocki wrzucac gora i dolem wylatuja prosto do przyczepki
zaraz poszukam moze znajde ... to jest najlepsza zabawka jaka do tej pory kupilismy rzeczywiscie ma mega duzo opcji i bardzo Nata interesuje
o takie cos swoja droga niezla cene przywalili :/ ja dalam ok 40e za to
Vtech baby Maxi Trotti Loco Trotteur "4 en 1" - Achat / Vente YOUPALA Maxi Trotti Loco 4en1 Vtech - Cdiscount.com,
My mamy po dolnych jedynkach wreszcie górne, ale dwójki lub trójki, tak szeroko rozstawione, że nie jestem pewna
No i pupa odparzona do krwi :-( Przez goopie zęby koopy co chwila i to jakieś cholernie toksyczne :/// dziś tylko ryżyk i mleczko, jutro też, bo trzeba pupę wyleczyć...
Dziś było wyjście do galerii na obiad i małe zakupy (czapeczka zimowa, wieszak na rower, żarcie pieskie) , wyjście bez wózka, żeby na biedniej pupie nie siedzieć. Powiem Wam, że ledwo udało się cokolwiek zjeść z wszędobylskim i wszystkochciejskim stworzonkiem, potem zobaczyła ciasta i było tysiąc razy "daj! daj! daj!" Kupując ciastko, musiałam wyjąć portfel i w tej sekundzie zgubiłam dziecko Biegam, latam, wołam, serce w gardle, a Ola wychodzi sobie zza drzwi prowadzących na zaplecze, zaraz obok lady, z twarzą na której maluje się treść "mission accomplished" Nie opiszę jak wyglądała wizyta w Smyku.....................
Felix żyje. Idę spać.
gratki zebow ! w koncu cos sie ruszylo )
oby pupcia sie szybko wyleczyla &&&&&&&&&&&
kurcze takie znikanie dzieci to masakra , czlowiek malo zawalu nie dostanie :/
dzien dobry
Kocie wczoraj odbyl sioe ten skok? zaraz musze poczytac.
wczoraj caly dzien poza domem, w nocy dzieci dally popalic, histeria IWY trwajaca okolo godziny( w srodku nocy) i Franio budzacy sie jakies 7 razy:-/dzis jestem jak zombi
oj wspolczuje moze drzemka z maluchami pomoze troche ?
u nas tez tragedia, wszyscy chorzy. Zuza obudziła sie o 1, zasneła przed 5 i o 6 juz wstała na 12.15 idziemy do lekarza. Spałam całe 3 godziny i nie wiem nawet jak sie nazywam
zdrowka dla was duzo &&&&&&&&&&&
Dzień dobry )
My w ciągu dalszym.....zawirusowani, Boris do żłobka nie idzie, znowu to samo......gluty i kaszel i gluty i kaszel......i gluty.......i gluty............
Czy gluty mają swój KONIEC?
A z rzeczy przyjemnych:
Jesteście Kochane i jedyne i najulubieńsze
Miłego dnia!
i dla was tez , bo kurcze juz dlugo chorujecie chyba ?
oki Nat wstal cos zle mu sie z tata spi hehe