reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

House jest kawał sukinkota, uwielbiam go :-p

Fringa nie oglądam, żadnych seriali ostatnio nie oglądam, ale wczoraj o tym rozmawialiśmy, Kamil ściąga, więc zamierzamy :)

reklama
dzien dobry
LILUS ja lubie zarowno GA jak i Hausa , chociaz jakbym miala wybierac to zdecydowanie GA.
co do Wozenia dzieci w fotelikach to my wozimy dzieci z tylu, jak Iwa byla mala i ulewala to ja siedzialam z nia z tylu(nie mialam jeszcze wtedy prawka:-p)a teraz dzieciaki z tylu a ja kieruje. wedlug mnie jak ma sie dziecko z przodu to ona dodatkow rozprasza kierowce , ale to tylko moje zdanie.

hej :)

nie wiem co sie wczoraj malemu stalo , ale za cholere nie mogl zasnac , co tylko zasnal na chwile to zaraz jak tylko wstalam i chcialam wyjsc byl placz :/ po prawie godzinie mialam dosc i zrobilam jak pediatra mowila czyli zostawilam go placzacego :( no i cud polozyl sie sam i zasnal w koncu i spal do rana !! tak wiec pomimo drastycznosci tej metody jednak jak widac dziala ...

wczoraj pol wieczora lazil sam i sie tak chichral , ze ze smiechu na dupsku ladowal :))

ASIONKU luzik :) Jestem przyzwyczajona :D W trakcie studiów wstawałam wcześnie, bo przed zajęciami Kamilka do żłobka i przedszkola trza było zdeponować, a potem go do szkoły oddać przed pracą :-p Zresztą, ja muszę mieć dwie godziny przed porannym wyjściem, bo tyle zajmuje zrobienie się :-D
Do 7 spałam tylko w ciąży, ale co to za spanie! :dry: Nigdy więcej!

ja to jestem spioch okropny i najlepiej spi mi sie rano , za to lubie do pozna siedziec ... moj maz to samo wiec wczesniej to kladlismy sie bywalo ok 3 dopiero , a do pracy mialam na 11 wiec luz :)
teraz jak Natul wstaje ok 7 , a nie miedzy 8 a 9 to ja ledwo na ocay widze .. takze podziwiam :)

Kochane jeszcze wpadłam - mam mięsożercę w domu! Po całej porcji zupki dyniowej (zmieszanej z zupką rybną ze słoiczka dla smaku hehe) Martynka zjadła całą miseczkę mięsa z kurczaka (gotowane udko) - taki jej kawały włożyłam i myślałam, że nie zje! A ona całość wrąbała i jeszcze na nóżkach z miską do zlewu poszła - myślałam, że miskę do mycia wrzuci :-p Ale nie - spadła na pupę i się miską bawi :-p:-p:-p .

no zobacz , a moj w takiej formie kurczaka nie chce ... znaczy chce , ale memla memla i wypluwa ...

Kout ma rację, Lil krzanisz;))

Maja i spineczka;) szkoda,że ich wcześniej nie wynalazłam, to by Martynka też dostała;)))

Zobacz załącznik 506177

ale slodka laleczka :)))

Paulinko a Ty oglądasz GA? Ja mogę Ci na PW zdradzić, ale czy na pewno chcesz??? Kurka stwierdzam, że ja lubię filmy tylko lekkie i przyjemne - gdzie mogę się uśmiechnąć, pośmiać, wzruszyć...ALE NIE ZAŁAMYWAĆ I RYCZEĆ! No wciąż jakoś nie w sosie jestem przez wczorajszy wieczór :-( Chyba i tak za dużo napisałam....

az tak zle ?? to mnie zmartwilas teraz hehe
ja ogladam tutaj Chirurdzy serial ONLINE s07e02 Shock to the System - iiTV.info
na dole masz tez zobacz linki do pozostalych hostingow czy jakos tak i jak to wcisniesz masz link do "odsiebie" tam sa bez limitu , ale tnie sie strasznie wiec ja robie tak , ze wlaczam robie pauze i czekam az sie zaladuje i ogladam pozniej bez limitu i ciecia sie :)

oki lece , bo maruda juz chce spac :)

Asionku oby udało Ci się zdrzemnąć!!!!!! &&&&&&&& Jak Ty jesteś taki śpioch to lekko nie masz - ja zawsze chodziłam szybko spać i dość szybko się budziłam - teraz po prostu chodzę jeszcze wcześniej spać i jeszcze wcześniej wstaję i jakoś daję radę...raz lepiej rz gorzej ale idzie! A co do serialu to już trzymam gębę na kłódkę - w każdym razie na pewno nie dzieje się po mojej myśli. Chętnie z Tobą obgadam temat jak dojdziesz do 9 sezonu...A na tej stronce można wszystko za free oglądać????

Wioluś to mówisz, że też lubisz seriale oglądać ;-) Popatrz popatrz - tego akurat nie wiedziałam!

My już przedpołudniowy spacer zaliczyliśmy :)

Liluś, z pracą, to w ogóle szkoa pisać... po pierwsze nikt się nie odezwał, a po drugie, nawet gdyby się odezwał, to w tej chwili nie mam już z kim Mikusia zostawić. Co do Mikusia, to z każdym dniem doskonali jazdę na jeździku i nawet nauczył się już skręcać :) i z garnuszkiem sobie super radzi:tak:włoży już gwiazdkę, trójkąt, kwadrat i kólko w dziurki, mamy jeszcze problem z serduszkiem, ale ćwiczymy i czasami już Mu się uda :)
a co do Hausa, to Kuotek ma rację, kawał z niego sukinkota:-D ale serial szuper jest:tak: i te jego docinki:-D

Ewciu a jaki masz jeździk???? Pokaż :-p A co do garnuszka to gratuluję! Kurcze muszę zacząć ćwiczyć z Martynką...
Co do Hausa - to mówisz, że ze względu na docinki lepiej z tłumaczeniem oglądać??? :-p

Liluś, no ja tam z tłumaczeniem oglądałam:-)
Garnuszek, to od niedawna jest zauważany, wcześniej też się nim bawił, ale bardziej noskiem, po roczku ćwiczył kółeczko i tylko kółeczko wkładał, a ostatnio już resztę doskonalimy choć bywa i tak, ze pójdzie do pokoiku, usiądzie na podłogę i wkłada klocki:tak:
jeździk mamy taki
JEŻDZIK MCQUEEN 34769 - Bobas.biz.pl - Sklep internetowy

ja też lubię House;))

dobry...kurcze od wczoraj żołądek mnie męczy, ledwo poszłam na zakupy i na pocztę....ale dałam radę, żywię się obecnie waflami ryżowymi bo na nic nie mam ochoty-normalnie jak nie ja....

reklama
Paulinko jelitówka jakaś???? A jak Danielek???????

Ewciu super ten jeździk -wygląda na dobrej jakości!!!!!!!

Podobają mi się jeździki i bujaki - ale coś czuję, że na razie mała dostanie po prostu firanki na okno. Może na święta coś się pomyśli. Niedawno miałam okazję kupić za półdarmo super jeździk SMOBY, ale za późno się zdecydowałam kurcze...a dobrej jakości był...czasem są takie zwykłe bardzo tanie - ale jednak wtedy jakość gorsza i mniej stabilne te jeździki jakoś....

Do góry