reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Paulinko nie chcę spoilerować, więc nie skomentuję niczego. Ale jestem tak mocno zniesmaczona i zdegustowana, jak nie wiem co dosłownie....Kop w tyłek scenarzystce moim zdaniem :confused::no:

Daniel siedział z przodu jedynie jak gdzieś sam z tatą jechał, albo na długie wyjazdy, bo fotelik który teraz ma pochyla się jedynie z fotelem....teraz zmieniamy auto, gdzie będzie fotel z tyłu rozsuwał się lekko do leżenia, więc ten problem nam odpadnie;))

niom Kout, to Twoje dziecko to żywioł;))) my mamy teraz fajnie, dzieci z tyłu i Daniel zagaduje małą, więc wyłażenia nie ma;))

mykam spaciu, Lil mi nic nie zdradziła;(((

kolorowych!!!

Dzień dobry:sorry2: Zuza zapewniła mi wczoraj taka rozrywke na wieczór, że głowa mała! całe 180 ml kleiku wyladowało na mnie, moim łóżku, pościeli... sprzątania cała masa, a mała w najlepsze zjadła drugą butlę i poszła spac!!!

Ach te dzieci Rureczko! Non stop każą się obsługiwać!

Paulinko a Ty oglądasz GA? Ja mogę Ci na PW zdradzić, ale czy na pewno chcesz??? Kurka stwierdzam, że ja lubię filmy tylko lekkie i przyjemne - gdzie mogę się uśmiechnąć, pośmiać, wzruszyć...ALE NIE ZAŁAMYWAĆ I RYCZEĆ! No wciąż jakoś nie w sosie jestem przez wczorajszy wieczór :-( Chyba i tak za dużo napisałam....

Aha Paulinko - teraz dopiero dokładnie doczytałam Twoje pytanie o Izzie - nic nie powiem hehe - oglądaj!

Asionku a Ty jak oglądasz ten serial? Jest gdzieś online dostępny? Bo ja ten serial od kumpeli miałam, wszystko od razu usuwam, a w sumie teraz chętnie bym od nowa obejrzała....

I pytanie czy ktoś zna DR HOUSE? Też mam ten serial i się zastanawiam czy fajny....

O Kocurku! Właśnie zobaczyłam, że są już dwa odcinki FRINGE z 5 serii!!! To mi znacznie poprawiło humor, bo tego scenarzystę uwielbiam! Oglądałaś????

Witam

Liluś, dziękuję, już dobrze.
Hausa kiedyś czasami oglądałam i mi tam się podobał, wiecznie miałam rogala na buzi jak akurat włączyłam a ten serial leciał;-)

reklama
Do góry