reklama
paulina.pro
Fanka BB :)
Lil ona żyje czy nie???????????????
każdy wozi maluchy jak uważa i już)
każdy wozi maluchy jak uważa i już)
Czarny Kocur
Made by Made :*
ja bym nigdzie nie pojechała, gdybym małej z przodu nie miała wylazła by od razu!
paulina.pro
Daniel siedział z przodu jedynie jak gdzieś sam z tatą jechał, albo na długie wyjazdy, bo fotelik który teraz ma pochyla się jedynie z fotelem....teraz zmieniamy auto, gdzie będzie fotel z tyłu rozsuwał się lekko do leżenia, więc ten problem nam odpadnie)
niom Kout, to Twoje dziecko to żywioł)) my mamy teraz fajnie, dzieci z tyłu i Daniel zagaduje małą, więc wyłażenia nie ma)
mykam spaciu, Lil mi nic nie zdradziła;(((
kolorowych!!!
niom Kout, to Twoje dziecko to żywioł)) my mamy teraz fajnie, dzieci z tyłu i Daniel zagaduje małą, więc wyłażenia nie ma)
mykam spaciu, Lil mi nic nie zdradziła;(((
kolorowych!!!
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Dzień dobry Zuza zapewniła mi wczoraj taka rozrywke na wieczór, że głowa mała! całe 180 ml kleiku wyladowało na mnie, moim łóżku, pościeli... sprzątania cała masa, a mała w najlepsze zjadła drugą butlę i poszła spac!!!
lil_maja
Ach te dzieci Rureczko! Non stop każą się obsługiwać!
Paulinko a Ty oglądasz GA? Ja mogę Ci na PW zdradzić, ale czy na pewno chcesz??? Kurka stwierdzam, że ja lubię filmy tylko lekkie i przyjemne - gdzie mogę się uśmiechnąć, pośmiać, wzruszyć...ALE NIE ZAŁAMYWAĆ I RYCZEĆ! No wciąż jakoś nie w sosie jestem przez wczorajszy wieczór :-( Chyba i tak za dużo napisałam....
Paulinko a Ty oglądasz GA? Ja mogę Ci na PW zdradzić, ale czy na pewno chcesz??? Kurka stwierdzam, że ja lubię filmy tylko lekkie i przyjemne - gdzie mogę się uśmiechnąć, pośmiać, wzruszyć...ALE NIE ZAŁAMYWAĆ I RYCZEĆ! No wciąż jakoś nie w sosie jestem przez wczorajszy wieczór :-( Chyba i tak za dużo napisałam....
lil_maja
Aha Paulinko - teraz dopiero dokładnie doczytałam Twoje pytanie o Izzie - nic nie powiem hehe - oglądaj!
Asionku a Ty jak oglądasz ten serial? Jest gdzieś online dostępny? Bo ja ten serial od kumpeli miałam, wszystko od razu usuwam, a w sumie teraz chętnie bym od nowa obejrzała....
I pytanie czy ktoś zna DR HOUSE? Też mam ten serial i się zastanawiam czy fajny....
O Kocurku! Właśnie zobaczyłam, że są już dwa odcinki FRINGE z 5 serii!!! To mi znacznie poprawiło humor, bo tego scenarzystę uwielbiam! Oglądałaś????
Asionku a Ty jak oglądasz ten serial? Jest gdzieś online dostępny? Bo ja ten serial od kumpeli miałam, wszystko od razu usuwam, a w sumie teraz chętnie bym od nowa obejrzała....
I pytanie czy ktoś zna DR HOUSE? Też mam ten serial i się zastanawiam czy fajny....
O Kocurku! Właśnie zobaczyłam, że są już dwa odcinki FRINGE z 5 serii!!! To mi znacznie poprawiło humor, bo tego scenarzystę uwielbiam! Oglądałaś????
reklama