Asionek31
Fanka BB :)
Asionku oby udało Ci się zdrzemnąć!!!!!! &&&&&&&& Jak Ty jesteś taki śpioch to lekko nie masz - ja zawsze chodziłam szybko spać i dość szybko się budziłam - teraz po prostu chodzę jeszcze wcześniej spać i jeszcze wcześniej wstaję i jakoś daję radę...raz lepiej rz gorzej ale idzie! A co do serialu to już trzymam gębę na kłódkę - w każdym razie na pewno nie dzieje się po mojej myśli. Chętnie z Tobą obgadam temat jak dojdziesz do 9 sezonu...A na tej stronce można wszystko za free oglądać????
!
pospalismy , spacer z placem zabaw zaliczony i teraz maly spi wiec moge z wami popisac
no ja spioch od zawsze ... po ojcu mam to nie spanie noca ,za to spanie w dzien :/ on tez w nocy robil wszystko oprocz spania ..
no to pewnie po mojej mysli tez nie bedzie hehe
tam masz za darmo , ale z limitem niestety ... dlatego ja od razu sobie wlaczam na dole strony te linki do innych hostingow i ogladamna "odsiebie" tam bez limitu jest , tylko trzeba czekac , az sie zaladuje troche , bo innaczej sie tnie :/
My już przedpołudniowy spacer zaliczyliśmy
Liluś, z pracą, to w ogóle szkoa pisać... po pierwsze nikt się nie odezwał, a po drugie, nawet gdyby się odezwał, to w tej chwili nie mam już z kim Mikusia zostawić. Co do Mikusia, to z każdym dniem doskonali jazdę na jeździku i nawet nauczył się już skręcać i z garnuszkiem sobie super radziwłoży już gwiazdkę, trójkąt, kwadrat i kólko w dziurki, mamy jeszcze problem z serduszkiem, ale ćwiczymy i czasami już Mu się uda
a co do Hausa, to Kuotek ma rację, kawał z niego sukinkota ale serial szuper jest i te jego docinki
zdolniacha u nas garnuszek ulubiona zabawa , wsadza sam kolko , kwadrat , trojkat z mala pomoca najgorzej z gwiazdka
fajny jezdzik Nat dostal od kolezanki i daje rade , bo jest nisko , mamy ciuchcie , ale ona wysoka jest i ciezko bylo sie odpychac nozkami
a praca w koncu sie znajdzie !! &&&&&&&&&&&&
ja też lubię House)
dobry...kurcze od wczoraj żołądek mnie męczy, ledwo poszłam na zakupy i na pocztę....ale dałam radę, żywię się obecnie waflami ryżowymi bo na nic nie mam ochoty-normalnie jak nie ja....
o kurcze to zdrowka duzo !!!!
Poczek widze twoja tesciowa to troche jak moja ... ja juz mojej na dluzej jak kilka godzin w domu nie chce widzeic :/ nie dosc , ze zero pomocy to jeszcze uslugiwac trzeba niech spada na drzewo :/ wrrrr na samo wspomnienie jej pobytu u nas mnie trzesie , leniwe babsko , co tylko pierdzielnik robilo i zero pomocy :/