reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

a mój M. po 7 jechał rowerem do pracy z Danielkiem, którego odholował do przedszkola, nie ma zmiłuj musi w piątek zawieźć naszą lagunę a przywieźć nowe auto...ciekawe czy laguna przejedzie te 140km???....oby;))

Kout ty masz taki bujak dla małej z little tikes?taki niebieski???bo chcę kupić dla Anastazji i Gabrysia na gwiazdkę i chciałam się spytać o opinię, czy warto???

reklama
teoretycznie może być dla 6 mies. i 2 letniego dziecka??? czy lepiej kupić łosia do bujania w ikea?? żaden pluszowy bujak nie może być...bo pies go zje...już jednemu bujanemu tygryskowi odgryzł łeb a potem go wykończył...a pies łagodny, tylko że znudzony...

Dzień dobry :)

Kotku czy doszła przesyłka??

Wiolu też szukamy fotelika i z wielu opinii wywnioskowałam, że fotelik 9-36 nie jest zbyt dobry. Bo siedzi w nim dziecko, które ma pół roki i takie które ma kilka lat. Już samo to jest dziwne dla mnie, bo proporcje ciała sa przecież zupełnie różne :o nie wiem jak jest w tych fotelikach które pokazałaś, ale w sklepie facet pokazywał nam maxi cosi tobi i romer king i proponował taki 9-18, bo można je rozkładać do pozycji półleżącej, natomiast te 9-36 są tylko siedzące. Jest to oczywiście moje skromne zdanie :)

Ostatnia edycja:
Paulina to bedzie Iwy fotelik a Franio sie przesiadzie w obecny Iwy fotelik to mamy problem z dopinaniem pasow w foteliku 0-13 kg

a moze masz jakies propozycje sensownych fotelikow?

czesc RURKA

Wioluś wszystkie które pokazałaś są sensowne;)))) wszystkie mają regulowane oparcia, w razie gdyby mała zasnęła, zdejmowaną tapicerkę do prania, tylko ten jeden ma wspomniane o tym systemie sps- i podoba mi się kolor violet;))) te inne może są bardziej wizualnie ładniejsze;) a ja mam dla Mai zwykły coneco zenith od 9-25kg i też daje radę;)
foteliki zawsze kupuję nowe, tylko się zastanawiam, ile Iwa teraz waży?? nie lepiej jej kupić fotelik tak na przyszłość, taki w kategorii 15-36kg???bo dzieci szybko rosną i zaraz ten 9-36 może być za mały....szczególnie jeśli chodzi o wysokość dziecka

reklama
Do góry