reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Paulina one maja podnoszona oparcie i tak szczerez to sobie myslalam ze potem to na zwykle podniesienie ja przestawie i tyle. ona na chwile obecna ma 13 kg . zalezy mi na tym zeby fotelik dalo sie regolowac oparcie i wrazie zasnie zeby jej wygodnie bylo.

rureczko wlasnie dlatego chcialabym teraz kupic fotelik 9-36 zeby teraz wsadzic w niego Iwe a potem na podniesienie ja a Frania do tego fotelika . iWA NA CHWILE OBECNA JEZDZI W FOTELIKI 9-25 KG I PRZESADZILISMY JA W NIEGO JAK MIALA 7 MCY BO SIE NIE MIESCILA W NOSIDLO.

sory duza czcionka mi sie zrobila. lece po Iwe bede za chwile

reklama
jezzu jaka chudzinka z Iwy!!!!!!!!!!!:-D Maja waży 11 kg;)) a Danio 20kg!!!
nie Wiolu, to musi być jednak ten 9-36kg. nie ma co kilogramów wyprzedzać, ważne jest bezpieczeństwo, ja bym wzięła ten colleto, ma 4 regulacje i oparcia i zagłówka i nie jest wysoki na podstawie, a to dobrze przy wsadzaniu starszego dziecka do fotelika

Ostatnia edycja:
O widzę, że się rozmowa wywiązała, a ja coś wenę straciłam i nie wiem co komu miałam napisać :baffled::baffled:

Mówicie, że już tak zimno???

Wioluś ja mam fotelik od 9 do 18 kg. Też czytałam, że ten przedział lepszy....Maciuś już siedzi w takim foteliku większym od 15 kg. Ty dużo jeździsz to przyda się coś wygodnego.

Kocurku a Ola też wykazuje objawy introwertyczne???

Paulinko już masz spacerek zaliczony...ja teraz na spacery reaguję alergicznie, bo mała mi takie cyrki robi, że odechciewa się...ale jednak lubię być kilka godzin na dworze, bo wiem, że to zdrowe dla dzieci...Nie wiem jak ja mam sobie poradzić z Martynką :-( Jak było ciepło to siedzieliśmy w piaskownicy i super było, ale co robić teraz????

Ostatnia edycja:
Bardzo miło było pooglądać zdjęcia ze spotkania LIL i WIOLI :))))))))))

Rureczko - zawiadomienie juz mam, może jutro odbiorę, jak mi będzie po drodze, dzięki!

Poczku - jak po dzisiejszej nocce?

Paulina - ja myślę, że przedział 6m-cy i 2 lata jest idealny! Ten konik jest dość spory i niewywrotny, a bujak łoś IKEA super wygląda, ale trąci malizną :-p

Paulina mnie pewnie wyprzedzi, ale co tam :-D
bujak-konik-niebieski-little-tikes.jpg

15265091.jpg

reklama
Do góry